baskany 30.07.10, 11:03 Sie wybieram wreszcie z aparatem na Wawe dzisiaj, może ktoś też? A day...? Wiem, ze cudne fotki robisz, kiedyś musisz mnie podszkolic Oby tylko w pracy mi zadania domowego nie wymyslili - dowiem sie za chwilke Do pracy rodacy (miałam by na 9 he) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:33 Dziś to ja będę szaleć z aparatem pod Warszawą. Ale jutro możemy się zgrać na pstrykanie: www.1944.pl/o_muzeum/news/blok_z_powisla A rano w sobotę, o godz 11 (nie wiem czy będzie mi się chciało tak wcześnie wracać do Warszawy) możesz mieć okazję do pstrykania tu: opcja a. ŚRÓDMIEŚCIE HANY, SZMULE I NIE TYLKO - ROZMAITE OBLICZA STOŁECZNEGO GRZYBOWA Spotkanie z przewodnikiem o godz. 11.00 na ul. Mariańskiej 1 Mariańska - Świętokrzyska - Emilii Plater - Plac Grzybowski - Graniczna - Plac Żelaznej Bramy opcja B PRAGA WOKÓŁ FORTU ŚLIWICKIEGO Spotkanie z przewodnikiem na rogu ulic Kameralnej i Ratuszowej. Trasa: ul. Ratuszowa - ul. Dąbrowszczaków - ul. Szymanowskiego - ul. Namysłowska - ul. 11 Listopada Trasa ukazuje mozaikę historii XIX-wiecznej, powojennej i najnowszej. Teren ten to socrealistyczne założenie urbanistyczne Pragi I-II-III zrealizowane na XIX-wiecznych terenach esplanady fortu Śliwickiego. Na zakończenie spaceru, dla chętnych, przejazd komunikacją miejską do fortu na Golędzinowie. Obie wycieczki z firmą TRAKT, za free (płatnych wycieczek nie polecam...) www.trakt.com.pl PS. Jeszcze Bursztynula fajne fotki strzela, wiem, widziałam Odpowiedz Link
aretah Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:44 Dziewczyny, to ja poproszę o korki... baaaardzo poproszę bardzo bardzo a juz wkrótce (no moze to jeszcze chwilę potrwa) stanę się szczęsliwą posiadaczką lustrzanki i wtedy będę w niebie PS. Gosik, masz gdzies w necie swoje foty? Oglądnęłabym je z przyjemnoscią Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:50 HeHe Te moje foty to dzieło przypadku. Nie chce mi się czytać instrukcji, więc strzelam na automacie Mam w necie, podam jak się spotkamy, albo wyślę @ jak będę mieć dostęp do prywatnej poczty. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:52 aaaa przypomniało mi się, że poza picasem, mam też kilka TU: www.lumisfera.pl/gallery/37106/Dayka Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:00 eee w domku dopiero zdjęcia zobaczę ktoś będzie jutro o tej 11ej??? bo mnie się co prawda nie chce, ale może bym się zmobilizowała... Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:03 aretah napisała: > stanę się szczęsliwą posiadacz nikonusik czy kanonik?? bo nie wiem czy mam Cię bardziej lubić czy mniej... Odpowiedz Link
uny Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:06 księdza kanonika z lusterkiem? kobiety co wy robita?! potem gadają że w kościele afery jakoweś nieobyczajne! Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:18 ksiądz jak kanonik to już ma kilka lusterek zazwyczaj... a zwłaszcza w samochodzie Odpowiedz Link
aretah Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:07 nikon kurde, czeka i się usmiecha do mnie od dawna, a mnie nieustannie na niego nie stac, ale słowo zmobilizuję się będę głodowac, a dam rade na zdrowie mi wyjdzie a lubic mnie masz bardzo no bo jak inaczej? przypominam o ogórkach hehe Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:17 tiaaaaa no to tylko te ogórki... ale dlaczemu nikon... przemyśl to jeszcze... a ratki?? w euro np... a jak inaczej to zanim kupisz powiedz, mam parę sprawdzonych miejsc, no trudno niechby i nikuś... Odpowiedz Link
aretah Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:31 Kilka osób radziło mi Nikona D5000, stąd Nikon. Czytałam trochę, ale ja amator totalny, więc się nie znam. Jak będę kupować to na pewno dam znac. Na allegro wczytałam się w rózne warianty, np. z dodatkowym obiektywem. Zazwyczaj są same kity. A moze samo body plus oddzielnie obiektyw. NIe wiem. Skołowana jestem na maksa. A dlaczemu nie nikon? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:51 "pomacać" warto przed kupieniem, ktoś z tych znajomych ma?? dał/da popstrykać?? żeby choćby wyczuć czy się dobrze w ręce trzyma ja z kanoników jestem... też trochę kwestia znajomych 2:1 w stosunku do nikonów www.e-cyfrowe.pl/poradniki.php?id=717 tu trochę jest nie zawsze warto bardzo szaleć, niedawno zamieniłam półprofesjonalistę na amatora i dobrze nam razem Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 13:50 poobiednia dżemka?? jeśli n5000, to brałabym taki zestaw, bez zabawy w kity www.e-cyfrowe.pl/nikon-d5000-ob-18-200mm-vr-ii-p-15534.html Odpowiedz Link
aretah Re: Z aparatem... 30.07.10, 14:09 nie remonty w domu, płytki, kleje, fugi, te sprawy co do aparatu ulenko, to chyba przeceniłas moje mozliwosci finansowe Odpowiedz Link
waganiemama Ulciaaaa..... 30.07.10, 14:57 a jak ja się z kanonikiem prowadzam, to mnie lubisz? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Ulciaaaa..... 30.07.10, 15:11 Waguś Ciebie to przeca nawet z alfą... albo jakim innym lumixem... w końcu łączą nas takie przeżycia... ale ciiiii bo tu się tak droczę z Ar licząc może na podwójne ogórasy Odpowiedz Link
aretah Re: Ulciaaaa..... 30.07.10, 15:33 Ula, jeden masz na bank co do drugiego... mozemy negocjowac Odpowiedz Link
baskany Re: Z aparatem... 30.07.10, 14:26 a day.... super stronka. dziękuję. praga jest 0 10 zatem jak dam rade to bede - na 99% TAK. nie moge tylko odszukac godziny w Srodmiesciu ???? Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:37 AAAAAAAA i jeszcze mi się przypomniało, Gmina Ursynów organizuje konkurs... www.ursynow.waw.pl/page/index.php?str=425&id=1837 Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:41 miało być dzielnica, a nie gmina Odpowiedz Link
uny Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:44 o dobra to z jakim aparatem sie trzeba stawić? ortodotycznym? ortopedycznym? jakim? firma, model, typ i parametry poprosze Odpowiedz Link
bursztynula Re: Z aparatem... 30.07.10, 11:55 staw się a jakiś się zorganizuje jakieś wytyczne mile widziane... Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 12:37 No dobra, pogadaliśmy sobie, a teraz konkrety. Baskany daj konkretnie gdzie i o której. Wychodzę z pracy o 16:15, Będę wracać na moje zadupie z w-wy wileńskiej o 20:10 (ostatecznie 20:45), więc d tego czasu jestem wolna. więc jest trochę czasu żeby się powłóczyć po mieście. Odpowiedz Link
baskany Re: Z aparatem... 30.07.10, 14:28 a day.... super stronka. dziękuję. praga jest 0 10 zatem jak dam rade to bede - na 99% TAK. nie moge tylko odszukac godziny w Srodmiesciu ???? A co do dzisiejszego dnia - nimfa mnie wabi na piwo - jak sie nie odezwie to ide kolo17-18-19 - trudno mi teraz sie okreslic - musze jechac jeszcze na 16 do pracy- sesja w klubie seniora he he- i nie mam pojecia ile mi to zajmie i jak babeczki sie uwina z wystepami. Mam wrazenie, ze raz dwa Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 15:10 I śródmieście i praga jutro jest na 11-ą Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Z aparatem... 30.07.10, 15:16 Śródmieście 11:00 Praga 10:00 Ale dla pewności niech sprawdzi kto zainteresowany, bo zarobiona jestem , i piszę w wolnej chwili na szybko Odpowiedz Link
baskany Re: Z aparatem... 30.07.10, 15:33 ja praga na 10 raczej - jesli dzis z chmielem sie nie zaprzyjaznie - no ale to sie zobaczy ... Odpowiedz Link