fripo 10.08.10, 22:36 Zastanawialiście sie kto na tym forum pozostanie najdłużej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baskany Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 22:44 może ja - bo ja nie z tych szukających Mogę pogasić Odpowiedz Link
baskany Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 22:57 Tylko jak Cię któraś zwinie to zostanę sama w ciemnościach Odpowiedz Link
robert.83 Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 22:58 Dziś jeszcze ja jestem. Mam po ciemaku egzystować? Odpowiedz Link
kawamija Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 22:58 Frip, masz www.youtube.com/watch?v=tPsWK92ANxs a potem www.youtube.com/watch?v=ALBxODq65Ew ii.........śpij spokojnie Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:01 No jak to kto? Ja ofkors. Odpowiedz Link
baskany Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:10 no no zaraz sie kolejka ustawi do wyłacznika Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:18 wyłączajcie....po ciemku bywa ciekawie... Odpowiedz Link
fripo Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:24 Kurcze wystraszyłas mnie, aż sie za klejnoty złapałem odruchowo Onyks co sie z Tobą dzieje w to lato??? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:28 tylko nie ściskaj za mocno czyżby głodnemu chleb na myśli w to lato?? a że poprzednie to było inaczej???....nie znamy się raczej a ja lubię fantazje Odpowiedz Link
fripo Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:40 Ciekawe kto bardziej głodny Ja nie zaprzeczam, ale wina leży po stronie tabletek, które biorę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ostatni samotnik 10.08.10, 23:29 o tym, co ja wolę nie będą opowiadać jeszcze Frip się przestraszy Odpowiedz Link
bell.ka Re: Ostatni samotnik 11.08.10, 09:28 Tu nie ma co myśleć, przecież już dawno zostało napisane kto ostatecznie zgasi światło na forum... To ktoś, kto nie wyobraża sobie bycia z kimś, ktoś kto nigdy nie był i być nie potrafi, ktoś kto nie szuka, nawet jeżeli tego ciepła i bliskości drugiego człowieka bardzo potrzebuje... potrzebuje się nim dzielić i jego posmakować, karmić się nim, może.. ale wie, ma świadomość, że takie "dobrodziejstwa" to nie dla niego... Odpowiedz Link
uny Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 11:26 chwilunia. na razie to wyłącznik światła jest w kasetce co to klucz do niej mam ja. hehe Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 11:48 i susznie ale jakby był vacat na stanowisku zastępcy głównego ciecia, to rozważysz moją kandydaturę? Odpowiedz Link
aretah Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 11:54 a Pani co? rządzić sie zachciało? władza kusi hehe Odpowiedz Link
ane-tal Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 11:57 Władza zmienia - często na niekorzyść.. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 12:50 jaka władza? jaka władza? ja bym tu tylko sprzątał, i to w zastępstwie Odpowiedz Link
ane-tal Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 12:56 ja bym tu tylko sprzątał, To nie Ty Magda? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 13:14 ane-tal napisała: > To nie Ty Magda? no ja, a kto niby inny? ale już w podstawówce pan od matematyki twierdził, że myślę jak facet chyba mi trochę do dziś zostało Odpowiedz Link
ane-tal Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 13:23 Ja podobno mam tak w tańcu - chcę prowadzić Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 14:32 Ja tam tylko 2 razy w życiu tańczyłam z facetem, którego nie trzeba było w tańcu prowadzić I serio mówię - to świetne uczucie, kiedy partner sam wie, czego chce i to on decyduje, a ja mogę się poddać bez wahania, zaufać mu i dać się poprowadzić... W pozostałych przypadkach trzeba po prostu zamknąć oczy. Wtedy mniej się kontroluje swoje kroki. Odpowiedz Link
m.o.r.t Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 14:42 I poczułem, że byłem w transie. I mój duch został wydarty ze mnie I gdyby tylko ktoś miał szansę. Zobaczyć co stało się ze mną I tańczyłem i skakałem i śpiewałem z nimi. Wszyscy mieli śmierć w oczach Postacie bez życia, oni wszyscy byli nieumarli. Wspięli się z piekła Gdy tańczyłem z umarłymi mój wolny duch śmiał się i lamentował nade mną Poniżej moje nieumarłe ciało po prostu tańczyło w kręgu martwych. Aż nadszedł czas, gdy znów się połączyliśmy. Mój duch wrócił na dół do mnie Nie wiedziałem czy jestem żywy czy martwy. Jak inni przyłączeni wraz ze mną Ale już nigdy więcej nie pójdę tańczyć. Aż zatańczę z umarłymi. Odpowiedz Link
ane-tal Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 14:56 Morti Ty to potrafisz tak mrocznie o tańcu... gdzie u mnie to sama radość i żywotność Odpowiedz Link
puch_atek Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 12:03 przedstaw program wyborczy Tygi Odpowiedz Link
uny Re: co gasi światło? kto gasi? zaraz! 11.08.10, 12:03 ooo chcesz mieć fuchę zastępcy szeryfa? spoko możemy ponegocjować, może tak uprawnienia administracyjne na próbę? Odpowiedz Link
piorex12 Ostatni samotnik - Ja 11.08.10, 14:14 fripo napisał: > Zastanawialiście sie kto na tym forum pozostanie najdłużej?? Zawsze i wszędzie zamykałem ostatni drzwi Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ostatni samotnik - Ja 11.08.10, 14:23 Ostatni gasi światło, ostatniego gryzie pies Ostatni zawsze zostaje w matni Jesteś ostatni, i nie masz siły biec Nie widzisz stawki - gdzie ten ostatni Nie warto, nie liczy się... Po raz ostatni, to nasz ostatni raz Ostatni taniec, ostatnie łóżko Wisi u szyi ostatni kamień I łzy ostatnie schną pod poduszką Nie warto, nie liczy się... Ostatni gasi światło, ostatniego gryzie pies Ostatni zawsze zostaje w matni Jestem ostatni, bo nie mam siły biec Nie widzę stawki - gdzie ten ostatni Nie warto, nie liczy się... Z ostatniej wieczerzy nie został tu prawie nikt Ni św. Jerzy, ani głupcy bławatni Odleciały ptaki, odpłynęły statki Ze złotej tacki wciągam ostatki Nie warto, nie liczy się... Odpowiedz Link
aretah Re: Ostatni samotnik 11.08.10, 18:54 myślę, ze nie większe niż inni na przykład ja Odpowiedz Link
zarovich Re: Ostatni samotnik 11.08.10, 21:30 Ostatnie kilka lat w moim życiu pokazuje że perspektywy są nieszczególne. Ale cieszy mnie fakt, że samotność zaczyna mi znowu być zupełnie obojętna. Mam nadzieję że tak już zostanie. Odpowiedz Link
hellish.monster ja! 11.08.10, 19:07 a dlaczego? chyba nawet nie chce mi się tego tłumaczyć Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger ale konkurencja... 11.08.10, 19:14 No nie, normalnie ostra walka się rozpętała. A co z realizacją drugiej części nazwy forum? Gdzie to "łączmy się"? Hę? Odpowiedz Link
peterro27 Re: Ostatni samotnik 11.08.10, 20:41 Jeśli chodzi o czas trwania samotności to jestem w ścisłej czołówce na tym forum. A za kilka lat będę pewnie liderem. Odpowiedz Link
bell.ka Re: Ostatni samotnik 11.08.10, 20:54 Nie bądź taki pewny siebie, bo może Cię to zgubić i liderem wcale nie zostaniesz A cytat z Idioty, dobrze pamiętam? Odpowiedz Link