malina15 19.08.10, 18:46 Mam niby wszystko, męża, mieszkanie, samochód, kase i co z tego jak czuję sie taka samotna, wolałabym nie mieć nic z tych materialnych rzeczy i męza prawdziwego przyjaciela Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnooka.temperufka Re: Samotna 19.08.10, 19:03 to się kurwa ciesz!!!!! z tego co masz się ciesz bo mogłabyś nie mieć nic! i dbaj o tego męża!!!! kiedyś go chyba kochałaś skoro mężem został!!! bądź dla niego człowiekiem, bądź przyjacielem -dostaniesz to samo! albo poszukaj nowego jak tak ci z nim źle, po jaką cholerę wy śluby bierzecie???? żeby płakać nad samotnością w małżeństwie??? Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Samotna 19.08.10, 19:14 odwal się. moje adhd nie ma tu nic do rzeczy!!!! nie widzisz jakie to jest popieprzone??? ten chłop był kiedys pzyjacielem czy nie był? jak nigdy nie był to po jaką cholerę ślub, tylko dla dobrego seksu??? jak był to o przyjaźń należało dbać, a nie teraz bdzić się z płaczem że nie jest on przyjacielem. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samotna 19.08.10, 19:26 Słyszałaś o czymś takim jak forma ? To takie coś, czym można zepsuć najlepszą treść. Pierwsze 2 przykłady z brzegu : 1) '!!!!' 2) '???' Pomijam już, że na podstawie jednego ogólnikowego zdania z (z całym szacunkiem dla Autorki) banalnego problemu małżeńskiego nie da się wywnioskować nic sensownego, a co dopiero ferować jakiś wyrok. Parzę melisę, chcesz trochę ? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Samotna 19.08.10, 19:48 zgonzesmiechu.pl Niewinny komentarz i jak zwykle - dycha! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samotna 19.08.10, 19:57 Lupusie, Zadarłeś z Temperufką. Na Twoim miejscu przebukowałbym ten bilet Odpowiedz Link
lupus76 Re: Samotna 19.08.10, 20:59 Cóż. zgonjuzniezesmiechu.pl <pyta konfidencjonalnie> Czy ta Dama nosi moher i pilnuje krzyżem wszystkiego co ważne? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samotna 19.08.10, 21:09 Obstawiałbym raczej drugie ekstremum, ale więcej światła rzuca wizytówka Odpowiedz Link
lupus76 Re: Samotna 19.08.10, 21:20 Ładna wizytówka, ale... grzeczna, słodka, ułożona/ Jestem zmuszony użyć ulubionego angielskiego zwrotu kolegi, który duka po szekspirsku razem ze mną na wieczornych kompletach: bólszit Odpowiedz Link
uny Re: Samotna 19.08.10, 19:37 temperufko! swego czasu coś Ci mówiłem. powściągnij język bo będzie ban. co nie zmienia faktu, że mam podobne zdanie do Twojego w sprawie autorki pierszego postu. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samotna 19.08.10, 19:48 Nie no, jest pewien postęp, może byś tylko dał radę Koleżance wykrzykniki i pytajniki zabanować ? Odpowiedz Link
uny Re: Samotna 19.08.10, 19:51 było by super gdyby admin miał takie mozliwości. tutaj można tylko wywalać w całości albo cenzurować. temperufeczka sobie grabi... Odpowiedz Link
rafae Re: Samotna 24.08.10, 18:24 ja tam mogę podtemperofać to i ofo, tylko co z tego będę miał? 200 PLN Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samotna 19.08.10, 19:56 Cześć Malina Zignoruj proszę nasze poniższe czułości, składając je na karb lokalnego folkloru. Jeśli prócz współczucia zależałoby Ci na jakiejś radzie, to może rozwiń nieco opis problemu a w szczególności jego przyczyn. Miło, że do nas wpadłaś Odpowiedz Link
gabi.34 Re: Samotna 24.08.10, 17:45 znalazłam twój post przypadkiem .Poczułam się tak jakbym sama to napisała . Niby wszystko a nic . Samotność dobija . Tylko dom , dzieci,zakupy ,szkoła itd.Ja gdzieś zniknęłam . Odpowiedz Link
swintusia_macabrescu Re: Samotna 24.08.10, 18:18 gabi.34 napisała: > Tylko dom , dzieci,zakupy ,szkoła itd.Ja gdzieś zniknęłam . Dlaczego na to pozwoliłaś? Na to zniknięcie - Ciebie i Twojego "JA"? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Samotna 24.08.10, 19:10 Tylko dom ,dzieci,zakupy ,szkoła itd.Ja gdzieś zniknęłam . A ja dzięki temu wszystkiemu czułabym że żyje. Odpowiedz Link
swintusia_macabrescu Re: Samotna 24.08.10, 20:18 Mam nadzieję, że w tym wszystkim byś jednak się nie zatraciła, nie zapomniałabyś o sobie, miałabyś miejsce dla siebie i NA SIEBIE. Odpowiedz Link