Dodaj do ulubionych

Tajny temat dla 07

01.09.10, 21:58
sprzęt mi sie sypnał i za "a" mam "t" bla bla. Dotykowe scierwo umiera.
dezolacja taka ogólna - bez konkretu. Humulus lupulus wezme zara bo kinderki
droższe.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:14
      Na szybko - restart przeglądarki
      Na zawsze - wywal 2-gą klawiaturę przez ikonkę z prawym dolnym treju albo z
      Start->Ustawienia->Panel Sterowania -> Ustawienia regionalne ...
      • slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:19
        he - ale to moje telefoniczne jabłuszko padło smile
        • gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:27
          Dzizas, zapomniałem że doradzam Dziewczynie smile))
          • gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:27
            Może warto tą wtyczkę tam do gniazdka. Z reguły lepiej działa ... wink
          • slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:31
            Phiii ze niby co? Kolega mysli, że ja z klawiaturą se nie poradze? A i więcej -
            ja i z czterokołowcem daję radę. Sama wymieniałam czujnik położenia przepustnicy
            w moim punciaku no i napinacz paska rozrządu. A jak poszła poduszka tylnej belki
            to migiem żem sie skapła, że co nie tak chodzi bo tłucze smile A moj fon choruje
            od dawna phi
            • gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:42
              Punciaku ? Nooo to witaj w elitarnym klubie gokartowym. Podsufitka tylko na
              ślinę, a jak nie odpala to go na krótko. Reszta bez znaczenia. To kiedy się
              ścigamy ? smile
              • slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:45
                zbylam już, wiekowy był i podrasowany na oko i sprzedaz tylko smile A teraz
                miłościa mą Infinity jest smile I rozmyslam i kase liczę smile
                • gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:53
                  No jak 30-letni i 6+ razy bity, to może po zastawieniu kwadratu i spieniężeniu
                  klejnotów rodowych dasz radę. Kłopot może być w tym, że go chyba robio dopiero
                  od jakich kilku, ale nie takie kłopoty ze szwagrem w woju, przecie ...

Licz, licz. Kiedyś cinkciarze mawiali, że od samego liczenia przybywa.
                  Jak by Ci tam po kropce (dziesiętnej) czego zabrakło, to mam lśniącego Poldka
                  Karo z limitowanej serii (w sensie z gaśnicą i kołem zapasowym), ale zżyłem się
                  z nim, więc musisz się zdrowo targować smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka