slayerhood-ka 01.09.10, 21:58 sprzęt mi sie sypnał i za "a" mam "t" bla bla. Dotykowe scierwo umiera. dezolacja taka ogólna - bez konkretu. Humulus lupulus wezme zara bo kinderki droższe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:14 Na szybko - restart przeglądarki Na zawsze - wywal 2-gą klawiaturę przez ikonkę z prawym dolnym treju albo z Start->Ustawienia->Panel Sterowania -> Ustawienia regionalne ... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:19 he - ale to moje telefoniczne jabłuszko padło Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:27 Dzizas, zapomniałem że doradzam Dziewczynie )) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:27 Może warto tą wtyczkę tam do gniazdka. Z reguły lepiej działa ... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:31 Phiii ze niby co? Kolega mysli, że ja z klawiaturą se nie poradze? A i więcej - ja i z czterokołowcem daję radę. Sama wymieniałam czujnik położenia przepustnicy w moim punciaku no i napinacz paska rozrządu. A jak poszła poduszka tylnej belki to migiem żem sie skapła, że co nie tak chodzi bo tłucze A moj fon choruje od dawna phi Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:42 Punciaku ? Nooo to witaj w elitarnym klubie gokartowym. Podsufitka tylko na ślinę, a jak nie odpala to go na krótko. Reszta bez znaczenia. To kiedy się ścigamy ? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:45 zbylam już, wiekowy był i podrasowany na oko i sprzedaz tylko A teraz miłościa mą Infinity jest I rozmyslam i kase liczę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tajny temat dla 07 01.09.10, 22:53 No jak 30-letni i 6+ razy bity, to może po zastawieniu kwadratu i spieniężeniu klejnotów rodowych dasz radę. Kłopot może być w tym, że go chyba robio dopiero od jakich kilku, ale nie takie kłopoty ze szwagrem w woju, przecie ... Licz, licz. Kiedyś cinkciarze mawiali, że od samego liczenia przybywa. Jak by Ci tam po kropce (dziesiętnej) czego zabrakło, to mam lśniącego Poldka Karo z limitowanej serii (w sensie z gaśnicą i kołem zapasowym), ale zżyłem się z nim, więc musisz się zdrowo targować Odpowiedz Link