uny Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:25 ja mam. zastanawiam się czasem czy chciałbym więcej... Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:29 to na co czekasz bierz za jakąś forumke Zonbacz ile czeka spragnoinych mena;d A Ty masz władze na forum, a kobiety lgną do takich;d Odpowiedz Link
ane-tal Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:32 to na co czekasz bierz za jakąś forumke Zonbacz ile czeka spragnoinych mena; A Ty masz władze na forum, a kobiety lgną do takich;d jeju jakie to naiwne.... Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:35 haha a ja co innego obserwuje choc może lepiej z takimi kobietami to sie nie zadawać. Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:33 Salsa gdzie Ty byłas jak Cie nie było??/ Odpowiedz Link
ane-tal Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:30 tak chce i męża też bym chciała mieć Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:32 Poszukać Ci faceta?? Marnujesz sie Aneto w tej samotni Odpowiedz Link
ane-tal Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 12:03 Problem w tym Frip ,że ja nie lubię swatania, to mnie jeszcze dodatkowo zniechęca Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:32 chciałabym, ale... nawet parę dni temu śniło mi się, że mam malutką córeczkę... Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:34 A gdzie Ty znikłas??? Nie czytam Cie juz od dawna. Pepsi nadal pijesz zagryzając delicjami? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:37 jestem, ale tylko czasem czytam. Przerzuciłam sie na sprite, delicje rzadko, bardzo rzadko. dbam o linię Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:41 haha przecież Ty taka szczuplutka no co Ty;d Ty możesz delicje tonami jeść ale miło Cię czyatć Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:52 no szczuplutka, ale wiesz, trzeba od czasu do czasu sobie urozmaicac dietę, dlatego wcinam teraz toruńskie pierniki Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:57 haha Lipiec, że się zapytam tak po koleżeńsku: a ni obawiasz się, że Cie kiedyś no wiesz, po tych słodyczach to jednak sa zatwardzeniaD Odpowiedz Link
uny Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:36 o widzisz. ja zawsze chciałem mieć córkę. ale wiecie co? jakoś fajniej mi sie bawi zabawkami dla chłopców Odpowiedz Link
fripo Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 11:39 Znaczy się w którym sexshopie sie zaopatrujesz??? i w co uny wymieńmy dośwadczenia Odpowiedz Link
fripo Re: Tak, najlepiej cały tuzin 22.09.10, 11:43 cześć Tapatik Ty w Ostrołece pracujesz?? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 12:05 E nie, ja nie jestem nastawiony na posiadanie. Co za dużo, to nie zdrowo Odpowiedz Link
kawamija Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 12:36 tak.....i uważam, że posiadanie jednego dziecka to największa cena za rozwód......zresztą Młoda ciągle zaczyna temat, czemu jej nie urodziłam brata albo siostry natomiast realnie patrząc na sprawę : baaaaaaaardzo trudno już będzie mi teraz podjąć decyzję o kolejnym dziecku....bardzo. Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcecie mieć dzieci?? 23.09.10, 13:52 kawamija napisała: > natomiast realnie patrząc na sprawę : baaaaaaaardzo trudno już będzie mi teraz > podjąć decyzję o kolejnym dziecku....bardzo. Dlaczego? Jeśli to nie tajemnica. Odpowiedz Link
oko1976 Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 14:57 pytanie/odpowiedz chcecie.../nie... ''wewnątrz jestem... wciąż myslę o odlocie'' Odpowiedz Link
aretah Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 14:59 chciałabym patrząc na te "jeszcze moje" myślę, ze dałabym radę... Odpowiedz Link
aretah Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 15:20 "jeszcze moje" zmieniają się co trzy lata potem są nowe "jeszcze moje" a te, które idą w świat są nadal moje mimo, ze już nie moje namieszałam? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 15:25 Aretah - jak dla mnie wszystko jasne Odpowiedz Link
uny Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 18:58 ?! handel dziećmi w tym kraju jest zabrniony!!! lece na komende... Odpowiedz Link
aretah Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 19:04 na swojego doniesiesz, uny? no wiesz! zastanawiam się czy się nie fochnąć Odpowiedz Link
uny Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 19:41 no przesadziłas. ja ide i donosze na komendzie, a nie pod stołem jakiemuś tam SB-kowi. Odpowiedz Link
tapatik Kurrrrrrrrrrrrrka 24.09.10, 12:58 Trzy dni myślałem zanim doszedłem co to oznacza "jeszcze moje".... Odpowiedz Link
zarovich Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 16:50 Raczej nie. Potrzeby takiej jak na razie nie mam, a co więcej posiadanie dzieci całkowicie leży poza moim zasięgiem finansowym (i mieszkaniowym). Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 17:47 Gdybym: 1. nie miała z tym poważnych problemów 2. była z kimś sensownym, co się na współautora nadaje 3. miała z 10 lat mniej To jak najbardziej, i nie jedno, tylko dwoje, albo i troje. A w takiej sytuacji... to ja se mogę najwyżej pogdybać... Za późno, na wszystko za późno... Odpowiedz Link
kajasista Re: Chcecie mieć dzieci?? 23.09.10, 18:30 poważna sprawa wiek, dla kobiety to czasem wyrok...no czemu natura tak to pomyslała...a męćzyzna...do 80tki przy obecenj medycynie zdrowej diecie.. 'ja sobie kiedyś zostawiłam artykuł o matkach zastępczych..co rodza dla kogoś..ale chyba miałam wtedy niż emocjonalny..co ma być.. będzie, mam kochanego chrześniaka, kumpele mają dzieci, te dzieci lubią ciocię Kaję może nie mam być matką..a może adopcja na odległośc...najgorsze że nie przysługuje na to tzw urlop na dziecko(opieka)..fak... ani paczki świąteczne ani ani nic Odpowiedz Link
witrood Re: Chcecie mieć dzieci?? 22.09.10, 19:02 Oj, tak, tak, ale widoków na razie nie ma na sensowny związek, z którego te dzieci mogłyby być. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Chcecie mieć dzieci?? 24.09.10, 20:34 może... ale jeszcze nie teraz - obawiam się, że to "teraz" nigdy nie nastąpi. A poza tym, to z kim.... i gdzie... (w sensie warunków mieszkaniowych) Więc raczej się nie zanosi (ani w bliższej ani w dalszej przyszłości) Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcecie mieć dzieci?? 12.10.10, 22:30 anirat napisała: > przygnębiający temat I jak będziesz się tak przygnębiać to zajdziesz w ciążę? Poza tym Wam kobietom łatwiej. Ogłoś, że szukasz samca do rozpłodu to się kolejka ustawi. Będziesz mogła poprzebierać, ten za brzydki, ten za mały, ten za cienki... znaczy się za chudy... My mamy trochę gorzej. Odpowiedz Link
anirat Re: Chcecie mieć dzieci?? 12.10.10, 22:49 g....o prawda, rozgladam się i nic ! Wygineli! Odpowiedz Link