robert.83 21.11.10, 15:46 Zapraszam: Mam tyle rzeczy do zrobienia.... ... a tak mi się już dziś nie chce! Do kina bym bryknął zamiast siedzieć w tym wszystkim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: uwaga, trolling 21.11.10, 15:54 A co masz do zrobienia? Bo może da się to zrobić pojutrze? to byś miał 2 dni wolne? Odpowiedz Link
robert.83 Re: uwaga, trolling 21.11.10, 15:55 A! do tego jutubing: Driving me out of my mind You make me love blind Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:07 a u mnie dziś Nohavica rulezzz... Odpowiedz Link
kawamija Re: uwaga, trolling 21.11.10, 15:55 a proszę..... ex dziś tak chętnie zajadał się moim obiadem, że aż martwię się o niego.............troszkę wręcz talerz wylizany Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:08 Kawa, i Ty tak.... gotowałaś???? chciało Ci się???? a co dobrego miałaś? Odpowiedz Link
kawamija Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:15 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > Kawa, i Ty tak.... gotowałaś???? chciało Ci się???? che,che..........a dziś Młoda z tatą więc robię to, czego nie zwykłam robić.....był spacer z psami znajomych..........dłuuuuuuuuuuuuugi.....były zakupy, których też nie lubie robić..........no i na koniec tego szaleństwa : obiad z dwóch dań Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:27 Kawunia, właśnie dostałam dowód rzeczowy. Dzielna byłaś. Jestem z Ciebie dumna A, no i ucałuj koniecznie ten Dowód Rzeczowy ode mnie, ok? Odpowiedz Link
kawamija Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:38 Tygi, tak zrobie........tylko ....hmmm....czy taki rasowy, marudzący troll powinien tak szaleć z buziakami tu i tam ........nawet, jeśli po raz pierwszy od 2 tyg. coś ugotował Waguś, uczyć się chcę, uczyć się chcę................jak nie marudzić Odpowiedz Link
kawamija Re: uwaga, trolling 21.11.10, 15:59 a i jeszcze jakiś trollerski temat..........może taki :dziś niedziela a nadal samotna, pewnie dlatego, że jeszcze nie głosowałam ........ ooo......... p.s. nie wiem czy sobie w trollowaniu poradzę ale powalczę jeszcze trochę Odpowiedz Link
waganiemama Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:02 samochodzik mi nie chce chodzić nawet jeszcze nie ruszyłam z miejsca, a już muszę dokupywać części.... Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:14 no to na czym to całe trolowanie polega? ktoś mnie nauczy? Odpowiedz Link
waganiemama Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:18 takie marudzenie generalnie ale lepiej się tego nie ucz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:39 nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale u mnie podobnie i ból głowy ... i gonitwa myśli...o tym i owym... Odpowiedz Link
kawamija Re: uwaga, trolling 21.11.10, 16:55 czarny.onyks napisała: > i gonitwa myśli...o tym i owym... uprzejmie się prosi o napisanie w punktach, co się mieści w rozmyślaniu o owym..........bo jestem baaardzo ciekawa Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: uwaga, trolling 21.11.10, 21:13 nigdy w życiu! pobrykał ....zzzz jedna mała literka zmienia postać rzeczy;P .....a potem jak się rozkojarzyłam i było jeszcze gorzej Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: uwaga, trolling 21.11.10, 17:14 teraz to dopiero pomarudzę, szukam i szukam piosenki zaczynającej się od "Turnus mija a ja niczyja" coby se potrolować jak ludź a jej ni ma! drodzy państwo, no nigdzie i już! ktoś pomoże znaleźć i wrzuci linkę? Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: uwaga, trolling 21.11.10, 20:01 nie znalazłam. to zdołuję się do reszty w barze Pod Knotem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uwaga, trolling 21.11.10, 17:14 Witam i pozdrawiam Koleżanki z miejscowego Koła Gospodyń i Kolegę z Sekcji Łowieckiej Odpowiedz Link
jejek11 Re: uwaga, trolling 21.11.10, 17:44 > > Mam tyle rzeczy do zrobienia.... ... a ja jestem po całym dniu harówy. Pomagałam przy malowaniu. Padam na twarz ze zmęczenia, a jutro od rana kolejna porcja nerwówki w pracy Tyle trollowania na dziś. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: uwaga, trolling 21.11.10, 19:39 na kanapie i stole i podłodze porozkładane dokumenty - gapie się w nie jak sroka w gnat a o 21 muszę być piękna i gotowa intelektualnie na rozmowy na "wysokim" poziomie ... prysznic już był zaraz pójdę i patrząc w lustro zanucę -.. nie szukaj mnie ukryłam się nie poznasz twarzy pod makijażem... nie lubię w niedzielne wieczory bywać na służbowych spotkaniach... Odpowiedz Link
robert.83 Re: uwaga, trolling 23.11.10, 09:24 na drobne mi rozmieniaj... Ale łóżkowa pogoda. Odpowiedz Link