s-t-x 06.01.11, 19:59 Wdaje mi się że powinnaś napisać posta bez kropek. Chyba że sama siebie nie lubisz i nie bądź małostkowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: Oj temperufka 06.01.11, 20:07 sam zastanawiałem się chilkę czy aby nie napisać. Miałem do dyspozycji: priv, albo officjal wontek. W każdym przypadku starałbym sie o wielka litere w nazwie czegoś/kogoś Nie napisałem tu, nie napisałem tam. Taktownie. Ale jednak tu sie wpisałem P.S. Student nie <podonciągał> ogonków. Odpowiedz Link
s-t-x Re: Oj temperufka 06.01.11, 20:11 Nasza gwiazdka sama nazwała się z małej litery Odpowiedz Link
rafae Re: Oj temperufka 06.01.11, 20:21 "Nasza gwiazdka sama nazwała się z małej litery" nie czepiam się. chciałem pomóc. jak to z małej literki bywa. Madamme wywabimy z zafukania. i ładnie poprosimy o wypowiedzenie zdania A zdanie to będzie krótkie i proste: ?? ( mam swoja koncepcję co będzie tym zdaniem ) P. S. Mam dopisać koniec rymu? Odpowiedz Link
s-t-x Re: Oj temperufka 06.01.11, 20:48 Lepiej piszmy ogólnikami albo dwuznacznie. Madamme to nie był dobry pomysł. Jeżeli nie odezwie się ktoś 3 wątek umrze Odpowiedz Link
rafae Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:05 St - miałem na myśli coś innego. Umiesz wyluzować? Delikatnie? Ona się nie odezwie, ale jest tera dumna... więc dokończę bes pytania : Madamme wywabimy z zafukania. i ładnie poprosimy o wypowiedzenie zdania wink A zdanie to będzie krótkie i proste: spierdalajcie, bo poczęstuję Was ostem. I niech robi co ce. a pewnie śpi tera. Kolorowych życzę. ( kropka ) Odpowiedz Link
temperufka Re: Oj temperufka 07.01.11, 21:54 student nie obciągał ogonka??? i co, biedactwo samo musiało SE zrobić dobrze?? to witaj w domu!!! kup SE sprzęt jakis!! Odpowiedz Link
rafae Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:19 "student nie obciągał ogonka??? i co, biedactwo samo musiało SE zrobić dobrze?? to witaj w domu!!! kup SE sprzęt jakis!! " Cóż za piękne wyznania, ale przecież jeszcze nic nie zdjąłem... Odpowiedz Link
temperufka Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:23 ty się kurwa nie baw w sebtroma, bo już żadnej dupy tu nie wyrwiesz!!!! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:16 A daj Ty dziewczynie spokój! Nagle się tylu obrońców kropek znalazło, patrzcie... Ktoś ma na nie wyłączność, czy co?! Odpowiedz Link
kawamija Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:24 Myślałam, że dziś Święto Trzech Króli a nie Trzech Kropek i więcej................ Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:27 Jak widać - nigdy nic nie wiadomo i wszystko się może zdarzyć Odpowiedz Link
rafae Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:27 no ale jakie trzy kropki??? coś do mnie??? chę? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:30 co Ty dzisiaj taki egoistyczny i myślisz, że wszyscy coś do Ciebie, hę?! Odpowiedz Link
rafae Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:35 "hellish.monster napisała: co Ty dzisiaj taki egoistyczny i myślisz, że wszyscy coś do Ciebie, hę?!" przepraszam, ale trzy kropki??? A MOZE DWIE??? słownie napisane, więc reaguję. Odpowiedz Link
kawamija Re: Oj temperufka 06.01.11, 21:44 spokojnie, spokojnie....bo widzę, że nas, wielbiących kropki, jest tu wielu............nic to, czekam jeszcze na Mappi, to już chyba będzie komplet p.s. muffinkę ? z kropką Odpowiedz Link
temperufka Re: Oj temperufka 07.01.11, 21:52 my się znamy, ze tak po imieniu od razu??? nie przypominam sobie!! Odpowiedz Link
temperufka Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:12 teraz w swiecie kapeluszników vel beretników modne stawianie kropek i obrona kropek??? pójdą zaraz dalej i wniosą o ochronę kropek nienarodzonych! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:16 potem będzie pomnik ew. krzyż i obrona obrońców w tym kraju nie brak Odpowiedz Link
s-t-x Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:20 Nie znamy się ale to że wróciłaś do netu to najlepszy news całego dnia Odpowiedz Link
temperufka Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:25 ???? cholernie to smutne, wiesz? to, że takie niusy mają dla ciebie znaczenie. Odpowiedz Link
s-t-x Re: Oj temperufka 07.01.11, 22:29 Ponieważ jesteś oryginalna wirtualnie było Pani trochę brak Odpowiedz Link