rafae 28.01.11, 22:42 W sumie huzar miał rację... fany gość s Ciebie... Przeprosiłem... na dżewo nie uciekłem... ,a mogę się w Tfoje wątki wpisywać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: Sebrtom... 28.01.11, 22:45 Podanie, litr i gęś... komisja będzie obradować Odpowiedz Link
rafae Re: Sebrtom... 28.01.11, 22:48 "Podanie, litr i gęś... komisja będzie obradować " Litra gęsi nie umiem... Wybaczysz? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Sebrtom... 28.01.11, 22:50 to jak z tym szczęściem...czekasz kiedy zdarzy się nieszczęście.... tak i tutaj...taki miły Rafae........coś wisi w powietrzu ale miło widzieć...chwilową? przemianę......prawdziwe ja?.... Odpowiedz Link
viviene Re: Sebrtom... 28.01.11, 22:56 Sebtrom? jest baaardzo miłym rozmówca jesli dodac moge Odpowiedz Link
rafae Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:00 "ale miło widzieć...chwilową? przemianę......prawdziwe ja?..." Onyx... Przestaniesz, czy nie? Odpowiedz Link
your.dream Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:02 tak mi się wydaje... jest dobrze, jest dobrze... a potem - BUM! i dupa... Odpowiedz Link
sebtrom Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:10 hmmmm no zmięszałeś mnie całkiem bo mnie rozkłąda miłe podejscie.... pax vobiscum mogę wleźć do Ciebie na to drzewo a pisz Waść ile dusza zapragnie - zapraszam moja babcia powiedziałaby "świat się wali..." Odpowiedz Link
rafae Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:12 "sebtrom napisał: " I to utwierdziło mnie w szczerym przekonaniu... a moje... cóż... pożyjemy, zoczymy. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:12 aaaaaaaaaaaaa madry człek i wygadany... i choć z małego miasteczka da się lubić Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:14 ta z bardzo małego, bardzo skromny i roztropny ;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:15 no cóż...miejsca zamieszkanaia się nie wybiera.... a perełka wszędzie trafić sie moze ))))))))))))) hahahahahhahaah Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:17 cóż tak się składa, że Balti zamieszkuje w moim rodzinnym mieście więc z sentymentem go podczytuję ;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:19 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano piekne jest i taaakie....przestronnne )))))))))) i jacy fajni ludzie tam zamieszkują.... yyyyyyy....OK ? ))))))))) Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:21 hahaha w nocy może i przestronne, ot dziura zabita dechami, ale tego akurat się nie wybiera Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Sebrtom... 28.01.11, 23:22 coooo takiego?! > i choć z małego miasteczka da się lubić ...?To jakaś degradacja społeczna mieszkać w małej miejscowośći??! ..zjeżyłam się cała..i stanowczo nie zgadzam się z tym stwierdzeniem ! ..że niby tylko stolyca jest " the best"? Kurczę nawet tutaj przesądy i uprzedzenia...załamka Odpowiedz Link