uny 14.02.11, 23:21 zgłoszenia proszę przesłać na mój e-mail. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: poszukiwani administratorzy forum 15.02.11, 14:00 proponuję Lesha i Samyśliciela. czemu Samy już nie jest? Odpowiedz Link
beja_81 Re: poszukiwani administratorzy forum 15.02.11, 20:09 A czemu żadna Pani nie chce? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: poszukiwani administratorzy forum 15.02.11, 21:26 bo trzeba mieć całe towarzystwo ciągle na oku być mało wrażliwym...(bez urazy Uny ) bo inaczej....krew może zalać.....a admin powinien wygaszać bunt, a nie prowokować.... i teoretycznie powinien być obiektywny ten kto był adminem na forum publicznym wie, że to nie jest łatwy chleb.... Odpowiedz Link
robert.83 Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 11:06 Uny, myślę że pomocne byłoby kilka słów na temat jak to w zasadzie jest być adminem. Jak często i jak dużo trzeba monitorować? Dużo spamu się pojawia? Jakieś inne niewidzialne absorbujące zajęcia? Odpowiedz Link
uny Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 11:19 robota miła, szybka i przyjemna. spamerzy w większości odfiltrowani ich ilość nie jest przerażająca. jesli nowy administrator(-rzy) nie zmieni zasad forum -robota nie powinna być trudna. najlepszym rozwiązaniem było by gdyby forum zajmowała się grupa administratorów, która miała by wspólne konto na GW -podlinkowane do "czerwonego" zdania w nagłówku forum (to o czym wspominała Tygryska). odpada wdedy zawalanie postami prywatnych skrzynek. Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 14:47 Czyli niezmiennie... jaaaaaa chcęęę(!) I niezmiennie... "nie dostaniesz"... Odpowiedz Link
uny Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 14:54 pytasz poważnie? jesli tak to zgłoszenie na e-mail poproszę. Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 14:57 Nie mam e-maila forumowego... Noooo chcę, niezmiennie... Nadaję się jak nikt inny.. pszesiesz... Odpowiedz Link
tapatik Re: poszukiwani administratorzy forum 17.02.11, 08:31 No to się dowiedz, co chłopak lubi i to zrób. Mała podpowiedź. No chyba, że lody lepiej umiesz robić, ale nie wiem, czy Uny lubi lizanie. Odpowiedz Link
tapatik Myślę... 16.02.11, 19:39 Myślę, że jak by tak dziewczyny zrobiły grafik i raz w tygodniu miałbyś masaż robiony biustem (co tydzień innym), to byś został Odpowiedz Link
uny Re: Myślę... 16.02.11, 21:19 nie kuś. już postanowiłem. Tapatik a może Ty mógłbyś dołączyć do tworzącego się koła? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Myślę... 16.02.11, 21:28 A ja myślę, że Tapatik byłby niezłym adminem ... Odpowiedz Link
slayerhood-ka EEEE uważajcie 16.02.11, 21:52 z tymi zgłoszeniami. Moim skromnym zdaniem powinien to byc ktos, kto trochę tu siedzi i komu można zaufać. Stanowczo sprzeciwiam się nowym osobnikom, którzy wprowadzą SWOJE 3 grosze w zasady i zaraz zrobi się z tego religijna sekta albo klub "ą ę bułkę przez bibułkę. To ma być swojak a że się zetniemy czasami to normalka. ja to widzę Panienke z czołgu i Lesia - moim zdaniem to odpowiedzialne osoby, które nigdy nie narzucały swojego zdania i mają zdrowy dystans do zadym. aaaaaaaa no i głos oddaję na Mortisia Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: EEEE uważajcie 16.02.11, 21:58 No ale Tapatik to z wymienionych ma chyba najdłuższy staż... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: EEEE uważajcie 17.02.11, 14:35 Ja się jakoś nie mogę z Tobą zgodzić. Uważam, że najlepiej by było gdyby administratorem została osoba "obca" - wtedy można by mieć nadzieję na obiektywizm... Bez urazy, ale Uny do obiektywnych raczej nie należy... Tygi była już pomocnikiem Unego, coś chyba nie wyszło...? Morti...? Nie no - sorry! Nie wyobrażam sobie Lesher? Hmmmm... no w sumie najbardziej... Ja bym chciała być adminem, bo niby czemu nie? ale nie zgłaszam swojej kandydatury, bo zero we mnie obiektywizmu. Parę osób nie lubię, kogoś nie trawię w ogóle, kilka bardzo lubię, kilka uwielbiam. Nie byłabym sprawiedliwa... Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: EEEE uważajcie 17.02.11, 17:29 A ja(?) Jestem obca(!) i szalenie obiektywna(!) Noooo chorerka, dlaczemu mnie nikt nawet na admina nie ce(?) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: EEEE uważajcie 18.02.11, 18:12 serio, chciałabyś...? tak serio, serio...? Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: EEEE uważajcie 18.02.11, 18:17 Noooo cooo Ty, musiałabym czytać wszystko... a ja tylko na tytuły watków patrzę i na sygnaturki.. Szkoda marnować czas... jeżeli mozna go lepiej wykorzystać... Ale nadawałabym się jak nikt, przyznaj... Odpowiedz Link
menk.a Re: poszukiwani administratorzy forum 16.02.11, 23:18 Nie znam Was, ale mogę się Wami poopiekować. I co ważne: za darmo. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: poszukiwani administratorzy forum 22.02.11, 17:22 no...wreszcie i namiary są na szefostwo, i obrazeczek, że aż chciałoby się pić... Odpowiedz Link
tapatik Coś sugerujesz? 23.02.11, 07:15 czarny.onyks napisała: > no...wreszcie > i namiary są na szefostwo, i obrazeczek, że aż chciałoby się pić... Spragnionych napoić? Odpowiedz Link