khinga 07.04.08, 13:29 ....więc kto umyje mi okna?? PPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 13:33 haha....to samo moglabym zapytac))) Swieta minely a moje okna jak byly tak sa brudne... ...ale przy tej pogodzie to i tak mi to wisi, gorzej jak zaswieci slonce....wtedy trzeba sie zabrac za robote a nie leniuchowac....KINIU! ) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:08 I kto to mówi leniuszkuP U mnie ostatnio prawie codziennie świeci słońce..ii...właśnie Do mycia okien trzeba mieć "dzień" ja takiego chyba nigdy nie będę miała)) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:33 wlasnie tez czekam na TEN dzien PP Tylko jakos nie chce nadejsc?...tja sam winienDDDD Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 15:03 Noo, albo ktos porwal ten dzien i juz nigdy do mnie nie dotrze???? Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 15:36 tyle, że wtedy musisz zrezygnować z oglądania widoków za oknem Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 17:08 nooo, ale to mi wcale nie pasi...( chyba bede musiala sobie jenak nowy dzien zamowic...P Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 17:41 to, jak już zabierzesz się za to mycie toooo....zapraszam do mnie))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 17:51 Kinia, przekonalas mnie wpadne na te Twoja kaweDD .... ale okna zostana nieumyte...( nie przejmuj sie jednak tym...ja nie bede na nie patrzyla....PPP Sliczny kubeczek do trzymnaia w dwoch dloniach i dobra muzyczka wystarczy mi, zeby sobie z Toba uciac kolezenska pogawedke)) Tylko uwazaj! bo bodobno niektore marzenia sie spelniaja!! ....i co wtedy??? masz mnie na macie PP ech... ) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 18:32 Na Twój przyjazd to już umyłabym te okna))) Nie chcę się chwalićD ..ale nie od jedenj osoby słyszałam, że robię świetną kawę) echh..chciałabym, aby się spełniło.. Tylko uprzedź mnie, co kupię eklery, które tak bardzo lubisz)) hmm, chyba żadne marzenie jeszcze mi się nie spełniło.. ale nie o tym chcę dziś rozmyslać Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 18:50 O!!! to zawsze funkcjonuje??...u mnie tez..jak gosc w dom to zaraz zabieram sie za generalne porzadki...z oknami wlacznie )) ....hmmm tego nam wlasnie trzeba tej niezbednej mobilizacji PP Jednak juz cos przez ekran czulam, ze TY jestes tym dobrym Adresem, gdzie mozna sie napic pysznej kawy)))) Kto wie...kto wie.... ????? Mniam, eklery i wuzetki poprosze pieknie) ..juz na zapas bede glodowalaPPP Kiniu, tego zycze Ci z glebi mojego serca, naprawde, abys mogla przezyc spelnienia marzen....wszystkich, albo przynajmniej tego najwazniejszego!! ) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:07 U mnie funkcjonuje również..jeszcze zależy, jak gość jest ważny))) Świat jest mały, więc nigdy nie wiadomo, kogo możemy spotkać na swojej drodze Zgubisz Kochana, jak nie na rowerku, czy aerobiku toooo są też przyjemniejsze sposoby pozbycia się zbędnych kaloriiD Ja coś ostatnio wracam do normalnego apetytu wcale mnie to nie cieszy( Nie dziękuję Odpowiedz Link
tini_1 Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:18 Bardzo dobrze, ze nie podziekowalas....teraz juz droga otwarta do spelnienia....i juz nic nie mow.......ciiiiiiiiii Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:20 ja to tylko smieci umiem wynosić ;P Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:56 myślę, że i okna umiesz myć noo, pomogę Tobie) potrzymam Ci.....drabinęP Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 16:23 khinga napisała: > myślę, że i okna umiesz myć > noo, pomogę Tobie) potrzymam Ci.....drabinęP to jeszcze z własną drabiną mam wpaść? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 17:47 teraz musze jakąs dobrą wymówke znaleźc ;P Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 18:33 no chyba nie dla mnie i mych okien już mężczyźni są najlepsi w wymówkach, więc zapewne sobie poradzisz Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 19:55 dobrze kłamac to też sztuka PS jeśli życzysz sobie wstępu na Poranną, to wystarczy słówko i uchylam drzwi Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:11 sztuką dopiero jest rozszyfrowanie klamstwa "na gorąco".. słówko Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:24 otwarte forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49605 tylko nie proś abym Cie przez próg przeniósł Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 13:48 czyżbyś miał już dość przenoszenia przez próg? uwierz, byłaby to dla Ciebie czysta przyjemność DDD Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 14:28 mam nadzieję, że nie tylko dla mnie ;PP Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 16:17 która kobieta nie lubi być noszona na rękach) nadal masz obiekcje, co do progu? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 10:45 hmmm .... a jak ponoszę na rączkach to odpuścisz mi mycie okien? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 13:26 jak to połowę, a co z drugą? jak juz Cię ponosze na rączkach, to nawet na druga połowę mi sił nie starczy, bo ze mnie to nie jest jakis tam Pudzianowski Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 15:01 z drugą sobie poradzę..kompromis ..a ze mnie to też nie jakaś tam spasła kobita Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 15:24 zgoda, ale mycie okien to na jesieni proponuję, w końcu nie umawialiśmy sie na konkretny termin ;P Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 15:34 racja! Pozostaniemy przy samych przyjemnościach Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 16:27 w takim razie nadstawiam ramiona, tylko przy okazji mnie nie uduś ;P Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 19:08 będę delikatna ...no chyba, że chcesz być zduszony Odpowiedz Link
moopsenia Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:49 ależ wymagasz dowodów sympatii DD moje okan też mówią do mnie: "umyj nas, umyj" - ale na szczęście cicho, więc udaję że nie słyszę Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 07.04.08, 14:59 Moopsi..nie ma nic za darmoP uważaj, bo jak się wpienią tooo.. Odpowiedz Link
moopsenia Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 08:01 moje okna wiedzą, że ze mną nie ma tak łatwo - już nie raz je brałam na "przetrzymanie" - przywykły i tak szybko się nie wpieniają PP (czego i Twoim życzę) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:12 nie spodziewam się gości, więc niech sobie czekają, a widoków za ciekawych nie mam Odpowiedz Link
moopsenia Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 12:44 aaaa, to motywacji tym bardziej nie wiedzę - niech czekają Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 13:25 no własnie że nie chce mi sie myc okien ale na uczczenie ich czystości to sie piszę))) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 13:52 z wawki już wybyłem))) pewnie że jestem pewien) no popatrz a ostatnio nawet bywałem w twoich okolicach Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 08.04.08, 16:17 teraz mi to piszesz..ech, nie pierwszy raz, Kocie Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 07:58 teraz bo wcześniej nie było jak(( kinga co sie odwlecze to podobno lepiej smakuje Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 12:33 słabo się starasz dla cierpliwych to dobra zasada no, ale poczekam) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 12:36 wiem wiem że słabo sie staram )) juz gdzies to słyszałem Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 12:56 ja tego nie napisałam jak będziesz się tak ociągał to..uschnę, więc nie smuć mi się teraz) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 13:03 muszę sie troszke posmucic (( muszę odebrać papiery ze studiów w gdańsku tylko teraz trzeba pomyslec jak i kiedy to zrobic)) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 13:09 muszę, muszę..nic nie musisz! O! myślałam, że samo przychodzi.. Myśl intensywnie, co spotkamy się na kawce pod Neptunem) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 13:11 byleby mu te widły z rączki nie wypadły))) bo się filiżanki potłuką)) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 14:11 są przymocowane na fest))) gorzej z listkiem...między nogami;PP ktoś notorycznie go kradnie) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 14:13 pewnie chce zobaczyć czy ten jegomość jest ulepiony z tej samej gliny co każdy facet)) a swoją drogą ciekaw co Neptun ma pod listkiem )) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 09.04.08, 14:54 wierzysz, czy nie, ale nie mam pojęcia nie zaglądałam) preferuję żyweP Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 10.04.08, 09:03 no jasne że żywe lepsze)) ale zobaczyć porównać jaka jest różnica miedzy boskim a ludzkim chyba nie zaszkodzi))) Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 10.04.08, 12:46 tjaa, jeszcze oskarżą mnie o kradzież owego listka)) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Lubicie mnie? :PPP 11.04.08, 09:27 powiemy że to pomroczność jasna))) a że miejscem aktu tegoż bedzie Gdańsk to chyba nikomu nie przyjdzie do głowy podważać naszej linii obrony))) Odpowiedz Link
konto_online Re: Lubicie mnie? :PPP 11.04.08, 17:47 ale długi wątek... - ktoś w końcu umył te okna, bo mi się nie chce całości czytać? Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 12.04.08, 17:11 leniuszek nie, jeszcze nie umył dziś pada deszcz, więc troszkę umyją SIĘ) gorzej, jak jutro zaświeci słońce.. ..chętny? Odpowiedz Link
konto_online Re: Lubicie mnie? :PPP 12.04.08, 19:52 Nie ma sprawy, na jutro też deszcz u Szefa uproszę. Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 13:23 Chyba słabo uprosiłeś.. Wczoraj była piękna pogoda)) dziś również.. a okna czekają na umycie Odpowiedz Link
konto_online Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 13:36 khinga napisała: > Chyba słabo uprosiłeś.. > Wczoraj była piękna pogoda)) dziś również.. > a okna czekają na umycie > ups, wtopa - nie ten rejon zamówiłem ... to gdzie ma padać konkretnie? Odpowiedz Link
konto_online Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 15:50 no to trudno, nic więcej nie poradzę - będą brudne; chyba że sama umyjesz... Odpowiedz Link
khinga Re: Lubicie mnie? :PPP 14.04.08, 15:56 już ja kogoś znajdę.. wiele kwiatu na tej ziemi Jestem skłonna poświęcic się dla słońca Odpowiedz Link