lezka_z_posen 30.08.11, 19:18 ja rzuce okiem na "polska dynastie" - w rolach glownych m in. qrde i sza www.pudelek.pl/artykul/34736/ktora_bedzie_gwiazda_rezydencji_zdjecia/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kred-ka Re: Rezydencja 30.08.11, 23:18 ezka_z_posen napisała: > ja rzuce okiem na "polska dynastie" - w rolach glownych m in. qrde i sza > rel="nofollow">www.pudelek.pl/artykul/34736/ktora_bedzie_gwiazda_rezydencji_zdjecia/ A jak mogli Hrabinę Tyszkiewicz pominąć ? Polska dynastia bez niej nie ma szans ! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 31.08.11, 09:34 info dla kazzola - weronika ksiazkiewicz tez tu gra www.koktajl24.pl/Weronika-Ksiazkiewicz-Rezydencja Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 01.09.11, 12:52 wlasnie luknelam obszerny zwiastun "rezydencji" z sza w roli glownej - majo mnie, serial "na bogato", bede lukac - start sroda, 7.09, 21.30, TVP1 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 08.09.11, 22:08 ja sie przed chwila wypowiedzialam, ale moj post zniknal Odpowiedz Link
anna_geras Re: Rezydencja 08.09.11, 22:12 lezka_z_posen napisała: > ja sie przed chwila wypowiedzialam, ale moj post zniknal pierwszy raz użyłam władzy, ale w dobrej wierze, porządek musi być co tam u pani Magdy? ja ripleja zalicze, bo dzisiaj z nagrywarki polecial Klan, a póżniej Rezydencja, dopiero skonczylam, teraz szklo kontaktowe. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 08.09.11, 22:18 beret pani magdy jeszcze bardziej zryty niz w last sezonie, ale ja ja lubie - wprawia mnie w dobry nastrojzwlaszcza, ze wiadomosci o niej mam "z pierwszej reki", bo kumpela jest menagerka w jednej z sygnowanych przez nia knajp (bo pani magda wlascicielka tylko fukiera jest, a nie kilkunastu restauracji, jak twierdza w zajawce programu), niezly ubaw mam, jak slucham, co odpierdala pani magda Odpowiedz Link
anna_geras Re: Rezydencja 09.09.11, 09:08 Ja też wole sceny z ufo niż brutalny seks www.pudelek.pl/artykul/34939/seks_w_tym_serialu_jest_bardzo_brutalny/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Rezydencja 15.09.11, 08:11 Rezydencja jest klonem serialu "Majka". Główna bohaterka w Majce jezdzila garbusem a w rezydencji posuwa holendersko damko. Tez są biedni i bogaci.Ostatecznie wygasiłam wczoraj. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 15.09.11, 09:16 ja wczoraj zrobilam drugie pofejscie probne i tylko utwierdzilam sie w przekonaniu, ze decyzja wygaszenia po pierwzym odcinku byla jak najbardziej sluszna. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 17.09.11, 18:47 ta tez sie nizle zyciowo zamotala: www.pudelek.pl/artykul/35116/krukowna_wraca_do_show_biznesu/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Rezydencja 17.09.11, 18:52 lezka_z_posen napisała: > ta tez sie nizle zyciowo zamotala: > www.pudelek.pl/artykul/35116/krukowna_wraca_do_show_biznesu/ "Udało się jej też przytyć, dzięki czemu wygląda znacznie zdrowiej. Myślicie, że tym razem wytrwa trochę dłużej? " yhy chuda jak paszczur Rubik. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 17.09.11, 19:01 pudel jakies stare foty wrzucil, teraz wyglada tak: www.fakt.pl/Krukowna-powraca-po-depresji,artykuly,115096,1.html alkoholizm i dragi teraz nazywa sie "depresja". Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Rezydencja 08.10.11, 17:48 chyba juz po balu: www.pudelek.pl/artykul/35571/to_juz_koniec_rezydencji/ Odpowiedz Link