Dodaj do ulubionych

A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział?

20.04.11, 10:53
Na urlop jaki pojechał, czy jak??
Obserwuj wątek
    • ane-tal Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 10:58
      A konkretniej?
      • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 11:08
        No Potworzyca nasza kochana smile
        • ane-tal Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 11:10
          Jeśli o Helke chodzi...To ,to ,to big_grin
          • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 11:41
            Noo!
            Pewnie towar jakiś na wiosnę wyrwała, i w długą poszła smile
            • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:01
              no jak to...nie wiecie, przecież umówiły się z Aglają na zieloną big_grin
              jod wdychają... wink
            • ane-tal Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:31
              Nic nie wiem o towarze, o zielonej z Agla smile No urlopuje sie od Forum- tyle wiem.
              • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:37
                Aha, no to znaczy że moje przypuszczenia pewnie się sprawdzą (o ile już nie sprawdziły) smile
                • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:08
                  zdradź swoje przypuszczenia, a powiem Ci kim jesteś ;D
                  • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:14
                    No przecież już je wyżej zdradziłem tongue_out
                    • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:19
                      Znaczy się mówisz o towarze, tak?
                      Mniemam, że masz rację i zakupy na święta trza robi i towaru na półkach od groma i ciut ciut.
                      Myślisz, że Zając czy Kurczak?

Niechby Kurczak, chociaż z jajem... smile
                      • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:14
                        Pewnie z jajem, a raczej dwoma wink
    • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:07
      Teoretycznie mówiąc Helicja urlopuje od forum

teoretycznie
      • waganiemama Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:27
        taa.. ciężka robota to całe forum
        wprowadźmy obowiązkowe urlopy! smile
        • ane-tal Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 12:35
          Obowiązkowe urlopy mówisz... nooo mogę sie zgodzić , ale żeby grafik był widoczny, bo sie zamartwie smile
        • tygrysgreen Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:17
          płatne i dopłatne jako wczasy pod gruszą
          • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:44
            urlopy nie pomogą, trza by odcinać od internetu smile
            • tygrysgreen Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 16:05
              jednych odcinać, inni się zacięli i nie piszą, inni nie mogą czytać bo nie ma co...
              no nic, tylko dobre nożyczki potrzebne

https://images.okazje.info.pl/p/inne/1557/fiskars-nozyczki-animals-pszczola-13-cm.jpg
            • robert.83 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 17:14
              Ty się śmiejesz, a ja może znów poproszę o bana na parę dni smile.
              • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:02
                robert.83 napisał:

> Ty się śmiejesz, a ja może znów poproszę o bana na parę dni smile.
                >
                Ja tam bym poprosiła o pana, nie o bana big_grin
                • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:15
                  Przed Świętami firanki trzeba powiesić, czy jak?
                  • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:35
                    z firankami sama sobie świetnie radzę

ale dywan wytrzepać z kurzu, to ktoś mógłby mi pomóc
                    inaczej zostanie do przyszłych świąt
                • waganiemama Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:18
                  ja też poproszę o pana!
                  halo!! słyszy mnie ktoś???
                  • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:20
                    nagodziny.com.pl/
                    • waganiemama Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:28
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      wow! mam do wyboru Pana Piotra, Pana Michała i Pana Artura smile
                      a dwaj panowie to tylko 79zl za godzinę tongue_out

hahahahahaha
                      • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:37
                        Widzisz! To jest właśnie ten ałtsorsing wink
                        W tym zakresie też działa!

Może Bejce też się przyda, bo zdaje się niedawno męża szukała, i nie wiem jak to się ostatecznie skończyło wink
                        • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:05
                          skończyło się... słaby zapał miałam smile
                          • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:14
                            No to adres będzie jak znalazł wink
                            • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:16
                              nooo... przyda się za jakieś 20 lat wink
                    • tygrysgreen Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 21.04.11, 20:55
                      mąż na godziny
                      genialny pomysł
                      zwłaszcza w tym:

# to, do czego nie chciał przyjechać hydraulik,
                      # to, czym nie chciał się zająć elektryk,
                      # i wszystko to, czego nie zrobił sąsiad złota rączka,
                      # poprawianie po fachowcach.
                • green.amber Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:49
                  bez.pokory napisała:

> Ja tam bym poprosiła o pana, nie o bana big_grin

że taką szmoc tu mają??wink
                  • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:51
                    nie wiem, ale pofantazjować można, nie?
                    • green.amber Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:58
                      niosmile
                      podoba mi się to Twoje fantazjowanie i poczucie humoru dzisiejszesmile
                      • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:59
                        ano dziś tak jakoś wyszło, że tak mam...

chwilo... trwaj...
                        • green.amber Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:05
                          twaj trwajsmile
                          www.youtube.com/watch?v=L5DDEyN2dig nie chciało mi się powstrzymywaćwink
    • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 13:21
      Mam jeszcze jeden dość ryzykowny pomysł

Zamieniła się w Janioła?
      • tygrysgreen Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 16:13
        takiego?

https://znajdzfilm.pl/cover/19021.jpg
        • flirting.shadow Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 16:59
          Prosił przecież o miesięcznego bana adminów. Prosił, prosił i pewnie wyprosił smile
      • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:13
        Przecież jest aniołem!!
        Tylko, że upadłym smile
        • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 20:37
          Człowiek upadnie, podniesie się, upadnie, znów się podniesie, takie zycie...

byle by tylko twarzy nie poobijać za bardzo
          • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:06
            ale jaki dumny, gdy się podniesie z upadku...jak wtedy skrzydła rosną...
            • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:15
              Eee tam..
              Przewróciło się, więc niech sobie leży tongue_out
              • bez.pokory Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:50
                Zbyt długo nie powinno się leżeć.
                Potem można już nie mieć siły aby się podnosić.
                • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:09
                  Ale jak już leży na dnie, to niżej nie spadnie (o, jak się pięknie zrymowało smile).
    • waganiemama Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 21:55
      echhh... a o mnie nikt się nigdy nie pytał sad
      zniknę i nawet nikt nie zauważy
      chlip, chlip
      • green.amber Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:06
        ojtamojtamsmile
        nie chlip, bo jutro oczy będą opuchnięte...
      • lesher Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:10
        Oj Waguś, bo nie zniknęłaś .
        Nie bądź zazdrosna!
      • beja_81 Re: A gdzież Piekielny Potwór nam się zapodział? 20.04.11, 22:12
        aj tam o mnie też nie big_grin
        tylko, że ja to codziennie listę podpisuję...oj niedobrze, niedobrze...
    • hellish.monster I am back! 09.05.11, 19:44
      Wracam. Jeszcze potworniejsza...

https://incognitek.w.interii.pl/Tiaa.GIF
      • flirting.shadow Re: I am back! 09.05.11, 20:16
        hellish.monster napisała:
        > Wracam. Jeszcze potworniejsza...
        >
        > https://incognitek.w.interii.pl/Tiaa.GIF

Ale na uwięzi? A co to się stało? Albo kto? wink
        • hellish.monster Re: I am back! 09.05.11, 20:24
          flirting.shadow napisał:

> Ale na uwięzi? A co to się stało? Albo kto? wink

ja już od dawna jestem uwięziona przez mroczne rzeczy, które sprawiają, żem coraz bardziej potworna
          • lesher Re: I am back! 09.05.11, 23:21
            Noo, bo już się martwić zaczynałem...

A kto ten łańcuch dzierży wink??
      • gyubal_wahazar Re: I am back! 09.05.11, 21:42
        Helka, to Ty ?? Zdawało mi się, że bez.pokory to Twoje nowe wcielenie. Jeśli nie, to grzecznie przepraszam obie nadobne Panie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka