Dodaj do ulubionych

A nie chce mi się nic

20.05.11, 12:05
Może macie jakieś sugestie żeby mnie odkleić od laptopa wink
Roboty kupa, leży, czeka, wnet zacznie śmierdzieć wink
A ja siedzę i zastanawiam się czy człowiek na pewno wywodzi się od małpy. Toż to wierutna bzdura. Po wnikliwych przemyśleniach i analizach dochodzę do wniosku że ja przynajmniej wywodzę się od leniwca smile
Obserwuj wątek
    • madalenka25 Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:07
      a to witam w klubie wink
      tylko ja do tego gapię się jak sroka w gnat w ekran i nic nie widzę
      marzę o pospaniu na zielonej trawce
      • mint_sheep Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:13
        Na zieloną trawkę zapraszam do Szkocji, tego tu nie brak big_grin Tylko można się zapalenia pęcherza nabawić leżąc na niej zbyt długo.... coś od tygodnia gwidza niemiłosiernie.
        Marzą mi się cieplejsze klimaty choćby i tylko przez tydzień.... ale jak. Jak do jasnej choinki się wyrwać kiedy za tą robotę nie ma się kto wziąć big_grin A i kostiumu kąpielowego w mojej szafie nie uświadczę big_grinbig_grinbig_grin
        • madalenka25 Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:23
          nasz trawka jest też już pięknie zielona a dziś jest pięknie i słonecznie wink
          • mint_sheep Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:38
            Niedługo bookuję bilety do Polski big_grin Tylko obawiam się że przy moim szczęściu trafię na taki moment że i tam zmarznę. Wcześniej napiszę żebyście mogli sobie ciepłe szaliki z szaf powyciągać wink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:25
          o, a ja właśnie dziś dostałam telefon, że mi sprowadzono kostium kąpielowy w moim monstrualnym rozmiarze i mogę go odebrać...

atak poza tym to też nic mi się nie chce, nie jesteś wyjątkiem big_grin
          znaczy: chce mi się, owszem - ale spać
          • waganiemama Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:39
            Tyguś, nigdy Ci tego nie mówiłam, ale...
            te przebierające biedronie nóżki mnie rozczulają big_grin
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:57
              zasadniczo biedronecka była w proteście, że Biedronka to sklep dla biedoty niby jest, ale jakoś została, bo wesoluchna i ładnie wygląda
              w sumie to ona podobna do mnie jest - mała, okrągła, nóżki krótkie
              nasi studenci tak na mnie kiedyś mówili zresztą big_grin
          • mint_sheep Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 12:44
            No masz! Fajnie masz big_grin
            Ja nie mam. Nie wiem gdzie mogłabym nabyć odpowiedni kostium z wystarczającą liczbą rusztowań żeby konstrukcja nie runęła big_grin

Heh, do mnie też kanapa przemawia czułym głosem.... mówi bierz mnie, bierz. Przytul, posmyraj, okryj kocykiem w swoim towarzystwie big_grinbig_grinbig_grin
            Kolejna dawka kofeiny powinna mnie odwieść od tego syreniego zawodzenia. Nie ulegnę, ni hu hu. Za dużo pracy uncertain
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 13:08
              jakby co, to w kwestii kostiumu mogę poradzić - pisz na priv na pocztę gazetową, albo gg 925295
              • mint_sheep Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 14:02
                Odezwałam sie na gg. Może Cię nie zamęczę wink
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 15:01
                  na gg? do mnie? nikt się nie dobijał...
                  • mint_sheep Re: A nie chce mi się nic 20.05.11, 15:40
                    Mój błąd, co ślepemu po oczach kiedy mu się cyferki plączą wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka