Dodaj do ulubionych

Mam dosc samotnosci w Anglii

22.05.11, 11:42
Jestem samotny od kilku lat. Mieszkam w Anglii. Nie barzdzo wiem, gdzie mialbym szukac 2. polowki. W internecie na portalach randkowych niewiele kobiet odpowiada. Jestem chyba niesmialym chlopakiem, aby chodzic po pubach i podrywac Angielki. W pracy nie ma wolnych pan.
Czy to glupio zabrzmi , jesli napisze, ze chcialbym miec rodzine?
fajny32 lat
Obserwuj wątek
    • green.amber Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 11:57
      fajny30lat napisał:

> Czy to glupio zabrzmi , jesli napisze, ze chcialbym miec rodzine?

to by może raczej znaczyło, że jesteś unikatowym okazem
      wspólne zainteresowania, to coś co zwłaszcza nieśmiałym pomaga nawiązywać kontakty, a potem np. ładnie scala związek, masz jakieś hobby?? poszukaj ludzi o podobnych zainteresowaniach, zostań mistrzem, zaimponuj kobiecie i takie tam
      wiedzieć czego się chce to ważna rzecz, powodzenia smile
      • fajny30lat Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 12:17
        Pytasz, czy mam jakies hobby: lubie grac na organach elektronicznych, tworzyc obrazy za pomoca CorelDraw lub Photoshopa. Lubie muzyke pop. Kocham dzieci.
        • czarny.onyks Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 12:26
          skoro w Polsce trudno znależc to na obczyżnie jeszcze trudniej...

może jakieś lokalne społeczności...fora internetowe...znajomi z pracy...
          a może tu? friends.bham.pl/
          lub na forum www.mojawyspa.co.uk/forum
          • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 16:37
            Noto wracaj do ziemi naszej. Mam tu malucha - pozwolę ci go może nawet kiedyś adoptowac a siebie otoczyc opieką big_grin big_grin big_grin
            • green.amber Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 16:47
              ooo Baś a może Ty za tę mniejszą wodę niż większą... nie żebym się chciała Cię pozbyć... ale wiesz zawsze to mniejsza konkurencja winktongue_out na miejscu
              • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 16:52
                a wsio radno mi już big_grin tyle że zainteresowanegom spłoszyla
                • green.amber Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 16:59
                  spoko spoko nie panikuj, może na spacer poszedł, a może już jaki obraz dla Ciebie tworzy... muzycznie trochę nie najlepiej co?? ale w sumie nie jesteś za ortodoksją nie??wink
                  • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:01
                    spacer.....hmmm... średnio około 1h, wyszedł przed moim wpisem, czyli wróci za okolo 50 minut. Dam czas na papu, siku, bla, bla, czyli jak do 19 nie napisze - kosza mam znaczy
                    • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:02
                      asz ty mi tu pinkowymi andżelami glowy nie zawracaj , ja tu szkolic siem chce, poziom narodu podnosic big_grin
                      • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:13
                        pomylone tematy big_grin
                        • green.amber Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:22
                          a mówiłam, żebyś nie panikowała...
                          bo może jeszcze nie jest jak my przypięty do sieci bezpośrednio i nieustającowink oraz uzależniony od tego forum, co też by było na plus, nie??wink
                          • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:24
                            no niby tak...ale...stoper idzie
                            • green.amber Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:30
                              stoper stoperem a czasem jak nie taki szybkilopez to nawet lepiej czy się mylę??
                              • slayerhood-ka Re: Mam dosc samotnosci w Anglii 22.05.11, 17:42
                                o nie nie - nienawidze flegmatyków. Szybkosc i efekt - o to chodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka