user0001 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 17:02 Mnie się chce karkówki z grilla i zimnego piwa. Ale i tak wygra rozsądek. Praca, starannie zbilansowany posiłek... Ech... zestarzałem się Odpowiedz Link
robert.83 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 17:11 Mówisz, że i mnie to czeka? Jeśli mam 27,5 lat to za ile będę silniejszy od karkówki i browca? Odpowiedz Link
user0001 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 17:25 Wiek jest już dostateczny, do optymalnego na zestarzenie brakuje jeszcze 2,5 lat. Potrzebny jest jeszcze jakiś wyzwalacz. W tej roli świetnie sprawdza się związek z maniaczką zdrowego stylu życia. Koledzy w lepszej kondycji, jako bodziec motywujący, są wskazania. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 17:53 Juzer, młodzieniaszku, tym pisaniem o starzeniu się grabisz sobie, oj grabisz... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 18:26 user0001 napisał: > Wiek jest już dostateczny, do optymalnego na zestarzenie brakuje jeszcze 2,5 lat O k...a, ja pie....lę. Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak położyć się teraz we trumnie i na śmierć czekać. Skorom optymalnie zestarzała się. Ty, User - a może weź se tego piwka nie odmawiaj, zamiennie - karkówki, bo gorzej z Tobą. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 18:31 heh Piekielna, luzik to wszak Juser się starzeje, nie ty, niech chłopak sobie ma, a co mu będziesz żałować Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 19:21 Aj tam, nie kokietuj z tym starzeniem, bo jeszcze kto pomyśli, że prawdę piszesz... Odpowiedz Link
user0001 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 19:46 Jak facet bez związków i obowiązków zachowuje się odpowiedzialnie to jak to nazwać inaczej niż zestarzeniem się na płaszczyźnie towarzyskiej? Odpowiedz Link
jejek11 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 20:00 to jak to naz > wać inaczej niż zestarzeniem się na płaszczyźnie towarzyskiej? hmmm...pomyślmy... może zdrowym rozsądkiem? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 18:35 Ja czekam na bardziej przyjazną porę roku - np. na taki październik. Na razie tęsknię za jakimś mięsem z grilla (może być spalone i za bardzo przyprawione). Mniam. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 18:50 Tak!!! Urlopu!!!! (od ostatniego upłynęły 4 dni, nie licząc weekendu) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 19:13 Tak, urlopu, odrobiny upału, odrobiny deszczu, łażenia po lesie, zbierania grzybów, kajaków, moczenia tyłka w jeziorze, wędrówki po górach... Jeszcze tylko 3 tygodnie z kawałkiem i już Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 20:31 a ja urlopuję właśnie skończyłam malowanie w domu rodziców... na chodzenie po lesie brakuje czasu chcę do domu!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 22:49 tak, tez tak mam...i jeszcze paru rzeczy mi się chce... natomiast kilku rzeczy koszmarnie mi się nie chce...... Odpowiedz Link
lesher Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 23:14 > tak, tez tak mam...i jeszcze paru rzeczy mi się chce... Taak?? A rozwinęłabyś myśl?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 23:33 niestety nie wszystko jest do opowiedzenia.... ale na pewno marzy mi się nie wychodzenie z łózka i spanie.....bez dźwięku budzika.... dobranoc zatem.... bo budzik jednak rano zadzwoni Odpowiedz Link
lesher Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 23:45 > bo budzik jednak rano zadzwoni Nie nastawiasz go wieczorem, i po problemie! Odpowiedz Link
robert.83 Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 13:35 Jestem tak niedospany ostatnio, że rano mam problem z myśleniem. A potem to nie mija... tzn. stwierdzam, że to nie mój problem. Odpowiedz Link
lesher Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 21:35 >A potem to nie > mija... tzn. stwierdzam, że to nie mój problem. Noo, Rob. Gratulacje. Widzę, że powoli uczysz się jak funkcjonować w korporacji Odpowiedz Link
green.amber Re: Urlopu mi się chce 07.07.11, 22:59 nawet tak, to mógłby być dobry pomysł, ale nie jakoś histerycznie, całe szczęście są jakieś weekendy, a coś dłuższego może później, o ile znajdę towarzystwo albo stwierdzę, że nie jest mi niezbędne... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 09:03 A gdyby kiedyś ewentualnie padło hasło rejsu 2 tyg. po chorwackich portach to co? Byliby zainteresowani? Trzebaby zmontować 6-8 osób. Wtedy koszt jachtu dzieli się najlepiej. Odpowiedz Link
green.amber Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 09:44 hmmm pewnie byłoby kilka warunków koniecznych, ale koncepcja godna przemyślenia Odpowiedz Link
robert.83 Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 13:32 green.amber napisała: > hmmm > pewnie byłoby kilka warunków koniecznych, ale koncepcja godna przemyślenia Name them. Dwa tygodnie kosztują na głowę coś koło 2000. W tym jest łódka, opłaty portowe, autokar z Polski i do Polski. Można wynająć sternika, który na głowę wychodzi ok. 250-350 pln. Ja po Chorwacji nie pływałem więc na pierwszy rejs popłynę jako załoga. A potem... może będzie jakieś "potem". Odpowiedz Link
green.amber Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 13:58 to też istotne dosyć, ale miałam na myśli przede wszystkim, to że jeśli miało by to być w tym roku to musiałoby się jakoś zgrać z moim planem urlopowym albo możliwymi modyfikacjami i najważniejsze nie widzę takiego wyjazdu bez Szefa i Planu, bo łódka chyba jest trochę za mała na coś w rodzaju narwiańskiej samowolki i dezorganizacji a gdyby nie woda, to ja się rozglądam za wspólniczką do naziemnej ośmidniowej objazdówki po Chorwacji, chociaż jeszcze z innej strony coraz bardziej podobają mi się różne plany B tegorocznego urlopu Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Urlopu mi się chce 08.07.11, 10:08 Jak rejs to ja! ja! ja! Ale jakby ono padło na przyszły rok, to hasło To bardzo chcę i się nastawię wtedy. Tegorocznie nie dam już rady. Odpowiedz Link