noajdde 22.07.11, 17:10 Gdy ktoś jest piękny i bogaty musiałby być jednocześnie durniem aby wiązać się na stałe i tkwić w monogamicznym związku. Jak to możliwe, że kobiety są tak naiwne, iż wierzą w to, że tacy durnie istnieją? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waganiemama Re: Fenomen 22.07.11, 17:32 bo istnieją wiązanie się z jednym partnerem nie jest wynikiem niemożności znalezienia żadnego innego są osoby, które po prostu CHCĄ być z tym kimś jednym, chcą stałości, nieuganiania się za ciągle nowymi króliczkami są też tacy, co chcą czegoś odwrotnego - wolno im, ale to nie wyklucza istnienia tych pierwszych kurna Noa, nie bądź taki zero-jedynkowy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fenomen 22.07.11, 17:33 a ja tam odnoszę wrażenie, że kolega jest zero-zerowy: nic albo nic Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Fenomen 22.07.11, 18:19 Kochany - my tu wszystkie piękne i majętne a równocześnie stęsknione za monogamią ....daleko to szukac Odpowiedz Link
noajdde Re: Fenomen 22.07.11, 18:21 "bo istnieją" - ba, sam znam takich. Przez telefon wciskają żonie kit a potem na miasto albo do agencji. O tym właśnie piszę. Nikt kto ma powodzenie, nie będzie się ograniczać O naiwności. Odpowiedz Link
waganiemama Re: Fenomen 22.07.11, 18:34 tja, bo naczelnym celem każdego jest bzykanie wszystkiego co się rusza dobrze przynajmniej, że Ty powodzenia nie masz, to nikomu takiego przykładu dawać nie będziesz Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Fenomen 22.07.11, 18:04 a ja zapytam - jak to możliwe, że mężczyźni są tacy naiwni?! Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Fenomen 22.07.11, 19:18 nie nie ja myślę, że głodnemu...... jak miłości chce uparcie - wszędzie widzi zakochane pary jak bzykac - wszystko z sexem się kojarzy jak jeśc - ciągle zapachy apetyczne czuje itd itp Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Fenomen 22.07.11, 19:20 wilki są piękne są silne czy bogate? pewnie im to zwisa i są monogamiczne: Z reguły jednak wilki pozostają jednak monogamiczne. Ich rytuał bywa zaskakująco czuły: kąsanie i całowanie szyi, lizanie pysków, ociekanie się o siebie, co więcej, wilk, który zostanie oddzielony od swojej suki (i nawzajem), uparcie szuka wybranego już partnera. no, ale to tylko zwierzęta Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Fenomen 22.07.11, 19:43 chyba masz rację Noa, to durnota chcę zdurnieć, znowu Odpowiedz Link