22.07.11, 17:10
Gdy ktoś jest piękny i bogaty musiałby być jednocześnie durniem aby wiązać się na stałe i tkwić w monogamicznym związku. Jak to możliwe, że kobiety są tak naiwne, iż wierzą w to, że tacy durnie istnieją?
Obserwuj wątek
    • waganiemama Re: Fenomen 22.07.11, 17:32
      bo istnieją smile
      wiązanie się z jednym partnerem nie jest wynikiem niemożności znalezienia żadnego innego
      są osoby, które po prostu CHCĄ być z tym kimś jednym, chcą stałości, nieuganiania się za ciągle nowymi króliczkami
      są też tacy, co chcą czegoś odwrotnego - wolno im, ale to nie wyklucza istnienia tych pierwszych

kurna Noa, nie bądź taki zero-jedynkowy wink
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fenomen 22.07.11, 17:33
        a ja tam odnoszę wrażenie, że kolega jest zero-zerowy: nic albo nic
      • slayerhood-ka Re: Fenomen 22.07.11, 18:19
        Kochany - my tu wszystkie piękne i majętne a równocześnie stęsknione za monogamią ....daleko to szukac smile
      • noajdde Re: Fenomen 22.07.11, 18:21
        "bo istnieją" - ba, sam znam takich. Przez telefon wciskają żonie kit a potem na miasto albo do agencji. O tym właśnie piszę. Nikt kto ma powodzenie, nie będzie się ograniczaćbig_grin O naiwności.
        • waganiemama Re: Fenomen 22.07.11, 18:34
          tja, bo naczelnym celem każdego jest bzykanie wszystkiego co się rusza uncertain
          dobrze przynajmniej, że Ty powodzenia nie masz, to nikomu takiego przykładu dawać nie będziesz
    • hellish.monster Re: Fenomen 22.07.11, 18:04
      a ja zapytam - jak to możliwe, że mężczyźni są tacy naiwni?!
      big_grin
      • flirting.shadow Re: Fenomen 22.07.11, 19:14
        Jak naiwni?
        • slayerhood-ka Re: Fenomen 22.07.11, 19:18
          nie nie
          ja myślę, że głodnemu......
          jak miłości chce uparcie - wszędzie widzi zakochane pary
          jak bzykac - wszystko z sexem się kojarzy
          jak jeśc - ciągle zapachy apetyczne czuje

itd itp
    • tygrysgreen Re: Fenomen 22.07.11, 19:20
      wilki
      są piękne
      są silne
      czy bogate? pewnie im to zwisa
      i są monogamiczne:
      Z reguły jednak wilki pozostają jednak monogamiczne. Ich rytuał bywa zaskakująco czuły: kąsanie i całowanie szyi, lizanie pysków, ociekanie się o siebie, co więcej, wilk, który zostanie oddzielony od swojej suki (i nawzajem), uparcie szuka wybranego już partnera.

no, ale to tylko zwierzęta

• tygrysgreen Re: Fenomen 22.07.11, 19:43
      chyba masz rację Noa, to durnota

https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201003/1268603123_by_BlackDEF_500.jpg

chcę zdurnieć, znowu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka