Dodaj do ulubionych

Złych chłopców nasza zła lista:)

20.08.11, 14:11
Pojawił się wątek, że kobiety mają patologiczną słabość do złych chłopców... w tym celu otwieram złą listę Waszych złych typów drogie Paniesmile

mój typ do Bohun z Ogniem i mieczem, w którego wcielił się Aleksander Domogarowwink

i tacy 'źli dobrzy', bo zawadiaccy rewolwerowcy z The Magnificent Seven, którzy ryzykują życie dla przypadkowej wsismile
bo która z nas nie lubi 'dobrych-złych'big_grin
Obserwuj wątek
    • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 14:15
      aha i jeszcze Jack Sparow... kręt, ale nie można go nie lubićbig_grin
      • beja_81 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 14:31
        Gregory House wink
        • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 14:35
          owszem... taki ironiczny typ ma u mnie większe szanse niż miły miśwink

skrzywiona jestem, ale wolę takich i jużbig_grin poza tym dobra ironia wymaga inteligencji, a czego chcieć więcej?smile podnieca mnie inteligencja- wniosek końcowysmile

BTW: dzięki za odzew- już myślałam, że jestem jedyna i teoria by mi upadłasad
          • beja_81 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 14:45
            ale to tylko taka sympatia przez szkło...
            • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:03
              ja wiemsmile

ale jednak... wink
          • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:01
            Siemówi zaburzona. Za-bu-rzo-na, hehehe
            • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:04
              a Ty jesteś chory! rozumiesz? cho-rytongue_out
              • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:11
                Niedoczekanie. Nie dam się zdiagnozować ! wink
                • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:14
                  Za późno... ja już mam Twój portret psychologiczny ;P

a nie pomagasz mu głosując w ankiecie dla pańtongue_out
                  • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:19
                    To jeszcze mogę mu zaszkodzić ? Trzeba było uprzedzić nim zaczęłaś, to bym dziubka postawił i krok w dżinach obniżył wink
                    • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:25
                      a po co te dżiny?

robisz się na skate?

pewnie, że można... wink
                      • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:36
                        Nie skate tylko sk8. Braki w 133t
                        • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:57
                          srał to pies...

po co obniżać krok w gaciach? by nogi skrócić? weź sobie obejrzyj Trinnity i Susannahtongue_out
                          • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:15
                            > po co obniżać krok w gaciach? by nogi skrócić?

Atrybut subkulturowy. Emanacja buntu i walki z generacją japiszonów. A nade wszystko 1-rzędnie usprawnia wentylację pytona wink

> weź sobie obejrzyj Trinnity i Susannahtongue_out

Prawie co dzień je oglądam. Straszą z plakatu koło spożywczaka
                            • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:23
                              PROGRAM MIAŁAM NA MYŚLI!

jappies mówisz... nie moja bajka, a jakoś w ultraobcisłych rurach biegam, bo lubiemtongue_out

aha... ale Ty potrzebujesz pytona przewietrzyć... no tak, jak się człowiek nie myje to chociaż wietrzybig_grin
                              • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:34
                                Jaki program ??

> aha... ale Ty potrzebujesz pytona przewietrzyć... no tak, jak się człowiek nie myje to chociaż wietrzybig_grin

No wreszcie znaleźliśmy jakąś wspólnotę przeżyć. Też na niedzielę oszczędzasz deszczówkę ? wink
                                • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:56
                                  > Jaki program ??
                                  >

masz dwie córki i nie wiesz? tylko czekać aż będą się stroić przed lustrem dłużej niż trwać będzie samo wyjście...wink Trinnity i Susannah radzą jak się ubierać lub... jak się nie ubierać przy konkretnym typie sylwetkiwink

scenariusz numer dwa jest taki, że córki będą mówić Tobie żebyś czegoś nie zakładał... tongue_out

>
                                  > No wreszcie znaleźliśmy jakąś wspólnotę przeżyć. Też na niedzielę oszczędzasz d
                                  > eszczówkę ? wink

nie, ja się suszę i potem kruszęwink nie ma jak feromony...
          • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:57
            skrzywiona to jednak ja jestem
            uwielbiam goscia smilesmile
            www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8
            blue_phoebee napisała:

>
            >
            > skrzywiona jestem, ale wolę takich i jużbig_grin poza tym dobra ironia wymaga intelig
            > encji, a czego chcieć więcej?smile podnieca mnie inteligencja- wniosek końcowysmile
            >
            > sad
            • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:02
              hehe... no nie mój typ... przyznaję... mieści się u mnie gdzieś w rubryce między 'skrajna brzydota', a 'obleśność roku' lecz o gustach się nie dyskutuje, bo wielu mi mówi, że 'mój' łysy Yul jest odrażający... wink
              • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:08
                smilesmile

obleśny jest okrutnie ale jednak ma to "coś" big_grinbig_grin

blue_phoebee napisała:

> hehe... no nie mój typ... przyznaję... mieści się u mnie gdzieś w rubryce międz
                > y 'skrajna brzydota', a 'obleśność roku' lecz o gustach się nie dyskutuje, bo w
                > ielu mi mówi, że 'mój' łysy Yul jest odrażający... wink
        • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 14:38
          Dr Cal Lightman , Lite to me smile
          • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:15
            A co on za 1 ? Bo do gógla mam z 15"
            • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:20
              Tim Roth

gyubal_wahazar napisał:

> A co on za 1 ? Bo do gógla mam z 15"
              • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:24
                Taaaa ....to wiele wyjaśnia wink
                • pomysl_na_nick Tim Roth 25.08.11, 13:13
                  en.wikipedia.org/wiki/File:Tim_Roth_cropped.jpg
    • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:00
      Nominuję Hansa. Za zatruwanie powietrza Brunerowi. Każdy by się wkurzył, więc nic dziwnego, że mu Herman w końcu wygarnął

www.youtube.com/watch?v=pUPTBJutrO0&feature=related
      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:05
        od kiedy jesteś kobietą?

pytanie było do pańtongue_out
        • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:14
          Nienaganne maniery każą mi wyręczać niewiasty w niezręcznych sytuacjach. A jaką inną jest obsmarowywanie bozi ducha winnych chłopin ?

PS Kuc Ci się przekrzywił wink
          • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:17
            a Ty spójrz w lustro i zacznij liczyć siwe włoski, a od mojego kuca się odczeptongue_out ważne, że już jest- teraz będzie tylko lepiej!

jaka niezręczna sytuacja?! HELOŁ! czy ktoś się czuje pokrzywdzony? jak na mój gust one wszystkie kochają złych i tyletongue_out a jest to nie do zniesienia dla urodzonych MISIAKÓWtongue_out
            • beja_81 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:21
              To dołączam jeszcze tego: Damon Salvatore

https://images4.fanpop.com/image/photos/20500000/amazing-eyes-damon-salvatore-20563390-500-303.jpg
              • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:23
                nie podawałam, bo myślałam, że TU nikt tego nie ogląda, bo to niby dla młodzieży...

przyznaję... Damon po 1. ratuje serial, a po wtóre KOCHAM GOsmile)))
                • beja_81 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:24
                  też się krępowałam wink
                  • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:28
                    widzę żeś odważna!

i bardzo dobrze!

kur...de mol...! ja nie wiem jak Elena może być z gumą od kaleson Stefanem [co z tego, że to Polak Paweł Wasilewski?] mając przy sobie Damonatongue_out

Historia podobna jak z Heleną, Buhunem i Skrzetuskim... wink
                    • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:28
                      Chyba Buhonem
                      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:55
                        Bohun, no..

jak Ty się czepiasz!
                        • tygrysgreen Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 20:30
                          Urko Bohun
              • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:24
                a tego nie znam
                beja_81 napisała:

> To dołączam jeszcze tego: Damon Salvatore
                >
                • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 15:25
                  Ian Somerhalder! <3
            • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:32
              Hehehe smile) Tylko nie tup, bo znowu przyleci sąsiadka, że im płaty tynku lecą do pomidorówki wink

Cienki ten ranking bez Bibra i Ibisza
              • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:35
                a któż to Biber?
                o matko kochana jak ja nic niewiem...wink

gyubal_wahazar napisał:

>
                >
                > Cienki ten ranking bez Bibra i Ibisza
                • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:39
                  Emo takie z przylizanymi piórkami. Ucieleśnienie najskrytszych marzeń dorastających dziewcząt
                  • gyubal_wahazar Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:41
                    Ibisz to prawie to samo, tyle że lekko wyliniałe i przedział 60+
                  • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:43

a nie to ja dziękuję dorosłam
                    już w poprzednim wieku
                    gyubal_wahazar napisał:

> Emo takie z przylizanymi piórkami. Ucieleśnienie najskrytszych marzeń dorastają
                    > cych dziewcząt
                    • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:44
                      za Ibisza też dziękuję smile
                      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 18:49
                        gdybyś nominowała Ibisza do plebiscytu to bardzo byś mnie zawiodła...
              • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:00
                to mają być źli chłopcy posiadający 'to coś' wg pań głosujących, podajątych typy i poddających przy tym pod dyskusję swój typwink

a Bimber to dziecko i to piętnastoletnie! nie mężczyzna, więc odpada od razu, bo nie mieści się w kategorii dyskusji... Ibisz samo przez się też, bo ma mentalnie tyle, co Bimberbig_grin
                • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:12
                  to ja mam jeszcze takiego francuskiego słodkiego brzydala smile
                  Vincent Cassel smile
                  i popatrzcie panowie jaką ma żonę
                  www.filmweb.pl/person/Monica.Bellucci
                  smile

blue_phoebee napisała:

> to mają być źli chłopcy posiadający 'to coś' wg pań głosujących, podajątych typ
                  > y i poddających przy tym pod dyskusję swój typwink
                  >
                  >
                  • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:14
                    wg on brzydki nie jest...

grał chyba w czarnym łabędziususpicious
                    • stefcia41 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:19

wg mnie też , ale tak go przedstawiają smile
                      tak
                      w czarnym łabędziu

blue_phoebee napisała:

> wg on brzydki nie jest...
                      >
                      > grał chyba w czarnym łabędziususpicious
                      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:21
                        wiesz jak to jest... orydżinałów nigdy nie doceniano za życiawink
    • beja_81 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 16:17
      i jeszcze Diego big_grin

https://motywdrogi.pl/wp-content/uploads/2009/07/diego.jpg
      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 17:02
        idąc tym tropem:
        film.gazeta.pl/filmnews/1,94586,6219020,Kot_w_butach_bedzie_mial_wlasny_film.html
        w końcu napierw, zanim pokazał oczka miał zabić Shrekabig_grin
    • tygrysgreen Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 20:10
      Barbossa

https://www.cindyvallar.com/barbossa1.jpg

John Porter (nie tyle zły ile brzydal, ale go se wcisnę)

https://www.megatotal.pl/img/radio/max_899d11d3f6de98c60789833aef65408e.jpg

bosko gra i nawet nieźle śpiewa

popieram kandydaturę Diego, dorzucam Don Pedro

https://ryszard.se/images/pedro.jpg
      • tygrysgreen Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 21:01
        o tu Johny w pełnej krasie
      • blue_phoebee Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 20.08.11, 21:39
        ostatecznie wszystko jedno czy zły czy brzydki... skłonność do każdego gatunku to tak czy siak patologiabig_grin
    • jejek11 Re: Złych chłopców nasza zła lista:) 25.08.11, 19:50
      > Pojawił się wątek, że kobiety mają patologiczną słabość do złych chłopców...

złych chłopców.... raczej do takich buntowników - wk*rwionych na cały świat i walczących z systemem, którzy nie mogą dojść do ładu ze sobą... taki pociąg do rebeliantówwink
      Pod to mozna podpiąć całą masę bohaterów filmowych i ksiażkowych.

No i specjalne miejsce dla Dr. House'asmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka