Dodaj do ulubionych

2gi dzień aa

24.09.11, 14:41
witam
dziś mój 2gi dzień abstynencji absolutnej, za każdym razem, kiedy jestem w sklepie, pokusa się pojawia, żeby dokupić kanciaste 02 wink (a byłem i wczoraj i dziś)
wstałem dziś nawet na lekkim pałerze, choć nic konkretnego (w sensie porywającego mnie) nie miałem zaplanowanego, ale postanowiłem działać bez przerw na myślenie tym bardziej, iż urzekła mnie ta piękna pogoda (utrzymująca się notabene już chyba 3ci tydzień, ale sobota to sobota wink ) i tak:
kupiłem od chłopa co rozwozi z przyczepy warzywa
zdefekowałem po czym ogarnąłem się
poddałem ablucji auto (pretekst by pobyć na dworze przy takiej pogodzie)
pojechałem do leclerca na zakupy
potem na cmentarz
wróciłem zjadłem śniadanie
no i trochę już zeszło ze mnie powietrze, na bajka nie chce mi się dziś iść (byłem wczoraj i zabrakło mi prądu)
zapisałem się na turnieje w pokera, zaraz się zaczną, ale też jakoś mi się do nich nie pali, grunt żeby nie pić wink
mogłoby się schłodzić i słońce tak jak jest teraz za chmurami, to mniej szkoda pogody tongue_out
jakaś koleżanka tu na forum do kina narajała, ale pewnie już się umówiła, więc nie będę próbował, a tak może i bym się przeszedł, dawno nie byłem, he he
jak ma ochotę, niech napisze wink
Obserwuj wątek
    • jurny.denat69 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 15:14
      Teduś, litości. To Ona ma do Ciebie pisać ?? Kaman, kino pewnie wieczorem, więc wal do Niej na priva i po bólu. Luksusową odstaw, bo szkoda zdrowia. Jak już Cię będzie ssało, to najwyżej piwko jakie (nie jakie, ino dębowe albo okocim mocne).

I bądź ciut bardziej kochany dla Óglisi. To baaardzo miłe, dobre i mądre dziewczę. Trochę narwane chwilami ale to przez przejścia. Zróbcie jabola pokoju i ogólną buźkę i będzie git, zobaczysz
    • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 18:08
      podmieniłem 20% objętości wody rybom w akwarium

i jeszcze tak z kwadrans poodświeżam pocztę czy tamta od kina odpisała a potem odpuszczam big_grin
      • stefcia41 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 19:27
        choryś Młody ? czy jak ?
        nie za dużo tych zmian ? winkbig_grin
        • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 19:35
          jakich zmian wink znowu się zgrywasz, ale zmiany nadejdą big_grin
          • stefcia41 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 19:39
            gdzieżbym śmiała się zgrywać wink
            to dopiero nadejdą ?
            strach się bać big_grin
            • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 19:42
              az bedzie furcało big_grin
              • stefcia41 Re: 2gi dzień aa 24.09.11, 19:58
                poczekamy
                zobaczymy wink
    • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 03:44
      ech kładę się spać big_grin
      • flirting.shadow Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 04:18
        Mięczak tongue_out
        • flirting.shadow Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 12:15
          Dopiero teraz można iść spać. Prawie całą noc musiałem się pier... aaaa... to nie to co myślicie tongue_out A szkoda wink
      • stefcia41 Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 10:33
        jakiś wielce uradowany się kładłeś Młody smile
    • uny Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 11:39
      co ty z tym pijanstwem. to jakis nowy sposob na panny?
      "juz dwa dnie nie pilem" -to sie nazywa zelana silna wola.
      wg mnie za mlody jestes na alkoholika ale mowie ze mlodziez teraz wczesniej dojrzewa czy jakos tak.
      ty chyba masz za duzo wolnego czasu
      • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 14:00
        mam za dużo wolnego czasu i nie potrafię sobie zorganizować zajęcia gdyż mam doła i nic mi się nie chce, to takie dziwne? bywa...
        • uschla.paprotka Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 16:40
          Piszesz jak baba. Wsiadaj na bajka, kilkadziesiąt kilometrów i zycie znów będzie pięknewink
    • candycandy Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 12:29
      o, taka krotkotrwala absytencja moze byc wielce uzyteczna dla ogolu spoleczenstwawink)
      TDF888 jesli jeszcze masz paler i nadal sie energia (sloneczna?wink) rozpiera, to zapraszam - znajda sie i okna do umycia, i podloga do wymopowania, i cos jeszcze.
      • flirting.shadow Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 12:50
        Nie słuchaj jej tdf wink Wpadnij do mnie na pucowanie okien i podłóg. Czyściutki układ, że tak powiem. Żadnych podtekstów, zobowiązań. Nic. Jak skorzystasz z oferty kobietki, to kto wie, czego potem będzie oczekiwała za to, że użyczyła Ci podłogi wink
        • candycandy Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 12:58
          ej, Shadow - nie wpychaj sie bez kolejki!);
          jak masz M to wypucowania, to grzecznie czekaj na swoja kolej.
          oczekiwania mam wlasciwe - czyste okna i podlogi. cyklicznie raz na week;P no, okna rzadziej. bonus - mecz w kosza co weekendwink)
      • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 25.09.11, 13:56
        jakąś kaską nie pogardzę za wykonaną usługę zatem jaka jest stawka?
        • candycandy Re: 2gi dzień aa 26.09.11, 23:05
          TDF_888 - zachowujesz się jak rozkapryszona kuchta!crying jeszcze nie pokazales, co umiesz, a juz sie o kase dopytujesz...);
          czy ja sie Ciebie pytalam o referencje??
          a wiec spusc z tonu albo... niech Cie Shadow bierze!;P
    • tdf-888 Re: 2gi dzień aa 27.09.11, 15:59
      byłem dziś w macro
      no i przechodziłem koło stoiska.. nabyłem sobie coś takiego big_grin
      www.naobcasach.pl/a.4529.Dalkowski_Advocaat_Starotorunski.html
      miałem ochotę na posmak, ale wyjdzie taktycznie, gdyż po połowie koktailówki już nie mogę tego pić smile
      mam też jeszcze noteckie ciemne i noteckie jasne z browaru czarnków big_grin zaraz ciemnym zmieniam smak big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka