hellish_monster 15.11.11, 19:33 tak właśnie ją widzę, jak w tym teledysku: www.youtube.com/watch?v=Bparw9Jo3dk [wrażliwcy proszę wyłączyć dźwięk, wszak to "moja" muzyka ] no jestem zauroczona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: moja starość ;) 15.11.11, 19:46 lubisz techno? to łap kawałek specjalnie dla tych co lubią techno Odpowiedz Link
hellish_monster Re: moja starość ;) 15.11.11, 19:54 a skąd w ogóle takie pytanie czy lubię techno...? na pewno nie może mieć nic wspólnego z tym co zaprezentowała grupa Modestep Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja starość ;) 15.11.11, 20:04 no... za bardzo muzykę przypominało, za mało technowate? no a pytanie... ludzie tu pytają o różne rzeczy, a ja tam na bardziej neutralny temat jakim jest muzyka Odpowiedz Link
hellish_monster Re: moja starość ;) 15.11.11, 21:02 jak mam do wyboru słuchać dubstepu czy techno, to zdecydowanie wybieram dubstep. w ogóle co to techno? sieczka jakaś Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja starość ;) 15.11.11, 21:10 wiadomo, że są gusta ja jak jeszcze mniej słuchałem hh, to więcej słuchałem house'u, funky jazz, ambient, no ale wyrosłem z tej bajecznej krainy i wkroczyłem w prawdziwy świat. aaa no i jeszcz drum'n'bassy kiedyś, to już blisko techno niieee? radia słuchać się nie da. tv muzycznych też nie daję rady. tylko rap płyty. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: moja starość ;) 15.11.11, 21:12 noooooo teledysk optymistyczny niech ta starość też taka będzie a kawałek dla mnie jest fajny zarażasz Hela Odpowiedz Link
hellish_monster Re: moja starość ;) 15.11.11, 21:16 bez.pokory napisała: > niech ta starość też taka będzie właśnie se przypomniałam, że na III filar trza było wpłacić no co, na JD musi być mnie stać i na faje > zarażasz Hela och - nie wiem, czy to dobrze, czy źle? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: moja starość ;) 15.11.11, 21:40 hellish_monster napisała: > > zarażasz Hela > > och - nie wiem, czy to dobrze, czy źle? > od muzy źle? nie przesadzaj, nie przesadzaj... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Everybody's Fine 16.11.11, 08:24 Co do starości.. wczoraj oglądnęłam film „Wszyscy maja się dobrze” z Robertem De Niro i chodź od początku czułam, że taka a nie inna będzie atmosfera filmu to jednak łzy mi ciekły. Czytałam niepochlebne opinie a mnie osobiście ruszył ten film. Wiele pytań takich egzystencjalnych się nasuwa….. i przejmujący wniosek końcowy – samotność na starość ( na każdej płaszczyźnie) Nie chcę takiej starości Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Everybody's Fine 17.11.11, 18:44 ane-tal napisała: > Nie chcę takiej starości uważaj, bo... "Prawo przyciągania nie rejestruje słowa 'nie' ani jakichkolwiek określeń negacji. Oto, co prawo przyciągania odczytuje, kiedy je wypowiadasz: Nie chcę załapać grypy. Chcę złapać grypę i inne choroby." Anetko, jak mówisz: Nie chcę takiej starości prawo przyciągania odczytuje to tak: Chcę takiej starości, a nawet i bardziej przygnębiającej Musisz powtarzać: Chcę pozytywnej, pełnej radości starości Odpowiedz Link
green.amber Re: Everybody's Fine 18.11.11, 15:29 hihi gdzieś niedawno widziałam tekst "udawaj aż się uda" i najpierw się prawie oburzyłam, a potem zaczęło mi się myśleć, że może coś w tym jest Odpowiedz Link