Dodaj do ulubionych

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

18.11.11, 15:52
Pozytywne myślenie i WIZUALIZACJA wink - to działa!!! big_grin NAPRAWDĘ!!!
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 15:55
      no to chwal się Helkabig_grin
      • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 15:56
        oj, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        w sumie nie ma czym, nie ma wink
        po prostu chciałam Wam powiedzieć, że to działa!!!
        • stefcia41 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:13
          jak niby działa skoro nie ma się czym chwalić?? big_grinbig_grin
          • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:35
            działa, działa - uwierz mi - oj... dziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaała!!! big_grin
          • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:00
            No właśnie. My tu na słowo nie wierzymy! smile
            • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:04
              chcesz dowodów rzeczowych?

• flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:09
                Ale jak to rzeczowych?
                • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:12
                  i teraz nie wiem jak odpowiedzieć big_grin
                  by źle to nie zabrzmiało wink więc może nie powiem nic smile
    • green.amber Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:00
      uspokój się, bo wszystkich wystraszyszwinktongue_out
      • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:36
        że niby wszyscy z forum pouciekają, bo coraz więcej osób myśli pozytywnie?! wink
    • a_day_before_tomorrow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:06
      Naprawdę?!!
      To ja przez weekend pozytywnie pomyślę i zwizualizuję i w poniedziałek rano ktoś przyjdzie z biletami do kina... Żeby to tak kurdę działało. Eh pomarzyć piękna rzecz...
      • green.amber Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:07
        rano... w poniedziałek... może są jakieś granice wizualizacji...winktongue_out na co chcesz iść??wink
        • a_day_before_tomorrow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:11
          Nieważne na co ale z kim...wink
          W innym przypadku byłabyś pierwszą osobą, której bym powiedziała o planach wink
          • green.amber Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:16
            wiedziałam, że jest jakieś drugie dno tego poniedziałku, wiedziałam... ehhh

ale gdyby jednak chodziło o film, to może wtorek 17.15 Femina, Wymyk?? tak do rozważeniawink bo sama nie wiem czy nie padnę wreszcie...
            • a_day_before_tomorrow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 17:25
              Wiesz, że mnie długo nie trzeba namawiać wink No to jesteśmy wstępnie umówione smile
              • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 17:32
                a ja mogę?!
                i jeszcze bym chciała by bez.pokory chciała big_grin
                • bez.pokory Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 18:40
                  bez.pokory to się Was bać zaczyna.

Najdłuższy dzień w pracy a Wy chcecie do kina wyciągać...
                  Się nie dam
                  Chyba
                  • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 18:44
                    się nie bój! tylko powiedz jaki dzień Ci pasuje, a ja się wtedy dostosuję big_grin
      • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 16:39
        a_day_before_tomorrow napisała:

> Naprawdę?!!

uwierz mi - naprawdę big_grin

> To ja przez weekend pozytywnie pomyślę i zwizualizuję i w poniedziałek rano ktoś
        > przyjdzie z biletami do kina...

jak nie w ten poniedziałek, to może w następny. albo w jakiś inny dzień
        co prawda nie każda wizualizacja musi się ziścić, ale nie ma co się zniechęcać - prędzej czy później coś się zwizualizuje big_grin NAPRAWDĘ!!!

> Żeby to tak kurdę działało. Eh pomarzyć piękna rzecz...

jeszcze tydzień temu też w to nie wierzyłam!!!
        • a_day_before_tomorrow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 17:26
          No może masz rację i pewnie działa.
          Ale w tym przypadku pomógłby dyskretny PR zrobiony przez osobę trzecią smile
          • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 17:33
            poprosiłaś osobę trzecią o pozytywny PR?!
            • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 18:46
              czymaj linka fajne www.youtube.com/watch?v=MVtPXZf4BPw&feature=related
              • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 18:57
                A'propos policji to tak mi się właśnie skojarzyło... wiecie, że ja nie widziałam nigdy szczupłego policjanta?!
                straszne!!!
                • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 19:08
                  to się nazywa szczęście w nieszczęściu big_grin
                  • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 19:14
                    tak się zastanawiam, czy nasi nie za bardzo się na Amerykańców zapatrzyli wink
                    • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 19:22
                      żeby się dostać, trza przejść testy, których tłuścioch raczej nie przejdzie, dlatego napisałem, że nie miałaś szczęścia spotkać takiego, no ale policjanta spotykać to też raczej nie wiąże się z czymś przyjemnym i szczęsliwym smile
                      ten z filmiku w miarę przystojniaczek chyba nie za gruby co? wink www.youtube.com/watch?v=buBDICDhauM
                      • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:03
                        Testy tak, ale to zwykle za młodu. A potem wiadomo. Praca za kółkiem albo za biurkiem. Za przestępcami to oni raczej rzadko biegają.
                        Ale nie potwierdzam obserwacji o braku szczupłych policjantów. W sumie w ogóle ich rzadko zauważam. A żeby jeszcze zwracać uwagę na tuszę? Moją się bardziej przejmuję wink
                        • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:10
                          flirting.shadow napisał:

> Ale nie potwierdzam obserwacji o braku szczupłych policjantów.

ja ostatnio mam nieprzyjemność być często trzymana po 6 rano w ramach "trzeźwego poranka", za każdym razem inny policjant, za każdym razem utyty suspicious
                          ale dzisiaj w Zegrzu na rondzie był wypadek, groźny, straż, dużo policji i z przedstawicieli policji była jedna szczupła osoba - kobieta wink a reszta - szkoda gadać wink

> A żeby jeszcze zwracać uwagę na tuszę? Moją się bardziej przejmuję wink

ale nie masz czym, ale co ja tam będę cukrować wink a jak tam osiągnięcia w zajebistości wink
                          • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:36
                            hellish_monster napisała:
                            > a jak tam osiągnięcia w zajeb
                            > istości wink

jestem na skraju poziomu 4 wink
                            • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:41
                              flirting.shadow napisał:

> jestem na skraju poziomu 4 wink

no to jeszcze chwila i wszystkie Twoje big_grin
                              • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:44

> flirting.shadow napisał:
                                >
                                > > jestem na skraju poziomu 4 wink
                                >
                                > no to jeszcze chwila i wszystkie Twoje big_grin

Ale skala jest do 10, a nie do 5 tongue_out
                                • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:54
                                  proszę Cię... w ogóle to wiadomo - jeśli to robisz dla siebie, to szacun. ale uwierz mi - jeśli ktoś kogoś kocha, to nie patrzy na nadprogramowe kilogramy! a nawet jeśli nie kocha, a tylko pożąda to też - coś o tym wiem wink

i tak się zastanawiam - co by tu napisać, jak by Ciebie tu zareklamować.... hmmmmmmmm... chociaż wydaje mi się, że Ty tego akurat nie potrzebujesz - wszystkich i tak powalasz swoim intelektem. A że przy tym też zajebiście wyglądasz to inna sprawa wink to teraz dopiero spodziewaj się przepełnionej skrzynki wink
                                  • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:27
                                    > proszę Cię... w ogóle to wiadomo - jeśli to robisz dla siebie, to szacun. ale u

Zasadniczo tak. Chodzi o to, żeby było łatwiej skarpetki zakładać big_grin To pierwszy powód. Drugim jest chęć posiadania moralnego prawa do nabijania się z Gubiego wink
                                    • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:34
                                      flirting.shadow napisał:

> Chodzi o to, żeby było łatwiej skarpetki zakładać big_grin

ale przecież nie masz z tym problemu!!!! suspicious

> To pierwszy powód. Drugim jest chęć posiadania moralnego prawa do nabijania się z Gubiego

Gubi jest chudziutki facet, więc nie wiem o co Ci chodzi z tym nabijaniem się... tongue_out
                                      • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 23:09
                                        > > Chodzi o to, żeby było łatwiej skarpetki zakładać big_grin
                                        >
                                        > ale przecież nie masz z tym problemu!!!! suspicious

Nie, bo nie zdejmuję wink

> > To pierwszy powód. Drugim jest chęć posiadania moralnego prawa do nabijan
                                        > ia się z Gubiego
                                        >
                                        > Gubi jest chudziutki facet, więc nie wiem o co Ci chodzi z tym nabijaniem się..
                                        > . tongue_out

Nie wiem, nie widziałem, ale się deklarował smile
                      • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:06
                        ten filmik straszną agresję we mnie wywołał - nie lubię tego u siebie. a miałabym ochotę wziąć kolesia i mu naj...ć łbem o ścianę...
                        tiaaaaaaaaaaaaa... jak się do policji dostają, to może i fajni, szczupli są - ale potem mają wszystko w D... i tyją na potęgę wink
                        • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:09
                          tak jak to w życiu big_grin
                          po prostu dobrobyt wink
                          • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:14
                            w policji dobrobyt? Młody, proszę Cię!
                            aaaaaaaaaaaa, chyba, że na boku wink
                            • flirting.shadow Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:29
                              W drogówce nigdy nie ma wolnych etatów. Jak się pojawiają, to zaraz się zapełniają.
                              Ja tam nigdy łapówki nie dałem, bo ani okazji ku temu za wiel, ani chęci, ale ci co mają częściej okazję i próbują, deklarują jakieś 90%-95% skuteczności.
    • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 20:54
      a teraz obejrzę se to: www.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3lestwo+zwierz%C4%85t-2010-493635 ;]
      • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 21:02
        nawet o tym nie slyszałam. sto lat za cywilizacją jestem wink a ja to dzisiaj nie wiem co obejrzę... hmmmmmmmmmmmmmmm... może wrócę do "sopranos", coś mi się tak tęskni wink
        • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:35
          ja też nie słyszałem, do kina nie chodzę. oglądam, co puszczają w tv. oj dziś pojadę maratonik, bo jeszcze mam do pogrania a dobrze się czeka na kartę oglądając, niecierpliwość zwalcza.
          • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:39
            do kina nie chodzisz, ale od czasu do czasu bywasz? wink
            a ja dzisiaj już nie mam nic do oglądania. właściwie powinnam iść spać, bo o 9 exam, ale jakoś się nie chce. to coś sobie wymyślę zaraz wink może coś poczytam wink
            • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:45
              zdarzało się, że bywałem, jak mnie ktoś zabrał.
              a teraz www.filmweb.pl/film/Go%C5%82y+narzeczony-2011-565354 prościuchne że hej! big_grin
              • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 22:47
                proszszszszszszę Cię, to ja już wolę oglądać "modern family" na iitv.info wink
                • tdf-888 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 23:02
                  no nie najwyższych lotów humor, ale sceny z konkursu dla striptizerów powinny przypaść ci do gustu, te ogolone torsy ;]
                  • hellish_monster Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 18.11.11, 23:07
                    spoko, dzisiaj nieowłosiona klata sprawdzona wink kurde, jakis fetysz wink
    • gyubal_wahazar Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 19.11.11, 19:27
      Hela, a nie da się ciut bardziej do masowego odbiorcy ? Coś w guście 'nadzieja i marzenia' np ? wink Nie żebym się czepiał, ale wpływami jakiegoś enelpia mi zajechało wink
    • jejek11 Re: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 19.11.11, 19:39
      hmmm...to ja chyba jakaś nie bardzo jestem...
      Cokolwiek sobie zwizualizuję, to w realu dzieje się na odwrótuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka