Dodaj do ulubionych

Problem mam. Stolik z Ikei

04.12.11, 10:58
- gdzie taki kupić?
https://img.chan4chan.com/img/2009-12-29/1262120060198.jpg

Bo to szklany, nie drewniany:
https://www.richardsnotes.org/pictures/singer_ikea.gif

A tu w Ikei, to tylko wieszaki n damskie ręczniki mają:

https://beautiful.blogs.com/photos/uncategorized/beautiful_ikea_copie.jpg
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 11:02
      no żesz a ja dopiero co przytwierdziłam wieszaczki do ręczników i nie ma teraz wymówki żeby nowe sobie sprawić wink

ale taki stolik
      gdzieś widziałam...
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 11:03
      o, a własnie rozważałam na dziś basen i saunę. Chyba się zmotywowałam dostatecznie wink
      • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 11:09
        a co na basenie maja takie wieszaczki ?
        wiesz ja tak się zagadałam z dziewczynami w termach że nie zauważyłam żeby jakieś tam stały
        • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:03
          żeby jakieś tam stały? wink

no nie powiem... wieszaki? wink
          • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:14
            też mi to przyszło do głowy...
            bo wieszaki to raczej wiszą.....tongue_out

a może źle patrzyłabig_grin
            i coś stałowink
            • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:17
              grzeczna była i nie patrzyła wink
              raz zerknęła bo tyłeczek jak ciasteczko był
              i pewnie wisiał bo spod zimnego prysznica wychodził wink
              • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:23
                a jakie ciasteczko....?

łatwiej byłoby mi zwizualizowaćbig_grin
                • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:25
                  właśnie... domagamy się wizualizacji co najmniej jednakowo ciasteczkowego...

żeby lepiej pojąć, co czułaś w momencie, gdy spojrzałaś... big_grin
                  • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:30
                    no jak to co wink
                    zachwyt
                    • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:35
                      fakt, są faceci z na prawdę dobrymi tyłkami... i aż zachwyt człowiek ma okazję odczuć big_grin
                  • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:37
                    nie znalazłam w necie wink ale coś pomiędzy tym a
                    https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQn-rRIVrkqU0oRt2TI771ZpbGmTtO5evjQCdVDtczPWxvCGf86ow
                    tym
                    https://sztukaseksu.files.wordpress.com/2009/12/tylek.jpeg
                    • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:53
                      o rety, rety... te białe bokserki to mi się kojarzą z jeszcze lądem dobrze nieodkrytym... wink

ale po co to tak gołą dupę w necie pokazywać, co? big_grin
                      • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:59
                        że ja pokazuję?
                        no co chciałyście wizualizacji

tak, tak wygląda dość niewinniewink
                        ale to już chyba nie ten przedział wiekowycrying
                        • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:02
                          nie!
                          że on taki niewinny i pokazuje! nie wypada, no nie wypada... skoro jestem przeciw nagości kobiet to i gołą dupę faceta potępić muszę, coby konsekwentną być wink

jednak te białe boksery.... wink
                        • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:02
                          ja tam sobie lubię popatrzećwink
                          • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:06
                            a ja wolę po dotykaćwink
                            • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:18
                              po dotykać to przede wszystkim... ale i vice versJa... żeby nie było... bo co mi z 'macanki' ? big_grin
                              • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:27
                                to się rozumiewink
                                • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:55
                                  się rozumie... ale żeby za dotykiem szła też Twoja wizualizacja z kuchni... chociaż ja chyba wolę sprawdzać piony ścian, podpierając je ewentualnie big_grin wink
                • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:25
                  Onyksia przyjedziesz
                  pójdziemy i sama zobaczyszwink
                  • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:32
                    kusiszwink
                    • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:48
                      z marnym skutkiem jak widaćwink
    • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:24
      ale te wieszaczki to stare są....zeszłoroczny hit....
      • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:25
        w tym tego po prawej za tę dziarę, nie tyknęłabym kijem... paskudztwo! uncertain
        • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:28
          big_grin

zaczęłam się zastanawiać, gdzie Ty dziarę widzisz i czy lupy użyłaśbig_grinbig_grin
          bo skupiona na czym innym nie zauważyłam nogibig_grin
          • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:31
            no ja tez nie zauważyłam wink
            • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:34
              oj, dziewczyny... po inżyniersku spojrzałam całościowo...
              wieszak, wieszakiem... ale... no właśnie... ale dziary tolerować nie będę... wink
              • wmiesciejakrybytramwaje Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:47
                a mnie się ten ze zdobieniem podoba jakby bardziej. Taki jakiś stabilniejszy się być wydaje wink
                • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:49
                  mówisz twardo na nogach stoi wink
                  • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:52
                    chyba raczej o skrzywienie chodzi...
                    tongue_out
                    • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:55
                      hahaha... fakt znosi go lekko na nasze prawo, a jego lewo tongue_out

jeszcze jak będzie szedł to o coś zahaczy i ajajajć... wink
                      • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:00
                        się czepiacie koleżanki
                        ale za to może ma fajną osobowośćwink
                        i jeszcze pomiędzy porozmawia o sztuce ;D
                        • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:04
                          taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
                          osobowość to przede wszystkim gdy widzę jeno wieszak! wink

przedstawiłby się zamiast z gołym wieszaczkiem... notabene stojącym, nie wiszącym biegać...

no... sam się doigrał... że patrzę przedmiotowo... wink
                          • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:10
                            bo nie patrzysz oczyma duszy wink

ja już go w kuchni zwizualizowałam więc idę robić obiadwink
                            • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:21
                              aaaa to widzę, że wkraczamy na nieco wyższy poziom... wink
                              no to, no to, no to...

ja go widzę na spacerze w parku, dziś, bo świeci Słońce... widzę go, gdy karmi nasze dzieci... gdy czułym, prostym gestem jest obok mnie... wink

i takie zwykłe, aczkolwiek dla mnie ważne... ma odruch przytulania mnie do swojej klaty, dłoń kierując na mój kark pod włosy i taki kizia mnie przy tym palcami... daje mi to odczuć, że KTOŚ sprawuje nade mną opiekę i mogę być raz w życiu 'taaaaka malutka' smile
                              • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:30
                                jak znajdziesz takiego
                                to spytaj czy ma wolnego brata wink

ja w tej kuchni ciut inaczej go widziałam i uwierz mi nie gotował wink
                                • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:54
                                  rozumiem, że pożerał Ciebie ze stołu kuchennego...

mamy inny etap cyklu, ale jak takiego znajdziesz, również proszę o kontakt do brata wink
                                  • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:27
                                    nie mam stołu w kuchniwink
                                    ale nie narzekam
                                    • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:30
                                      aaaa to na blacie big_grin
                                      jeszcze ciekawiej wink Ty tam kroisz jakieś warzywka czy coś, a on dzika szarża na tyłach i po gotowaniu! wink HA big_grin
                                      • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:36
                                        zrobiłam właśnie surówkę z selera
                                        lodowiec wstawiłam do lodówki
                                        warzywa na szubę się ugotowały
                                        i zaraz zrobię kotlety z selera
                                        i
                                        tyle mam w tym temacie do powiedzeniawink
                                        • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:37
                                          tak bez mięsa???

a co to jest szuba?
                                          • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:42
                                            hahaha... owszem, że bez! tu jest jasny komunikat, bo seler to afrodyzjak... można mieć po nim erotyczne sny wink
                                            • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:44
                                              tylko nie wiem jak na te warzywne afrodyzjaki spojrzy głodny mężczyzna........wink
                                              • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:52
                                                dostanie selera, w mózgu wyświetli się projekcja i po głodzie...

nie no... rąk mu na wojnie nie urwało, może sobie sam zawsze...
                                          • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:42
                                            to śledź pod pierzynką inaczej zwany wink
                                            • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:45
                                              znaczy, że co....
                                              pierzynka to wiem ...
                                              ale że na faceta mówić śledź...
                                              tego szyfru nie znałamtongue_out
                                      • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 14:45
                                        ale Cię poniosła wyobraźnia.....big_grin
                                        • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:15
                                          Onyksia a co biednej zostało crying
                                          • czarny.onyks Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:17
                                            hmm.....myślisz, że biedna?wink
                                            pisałam do Blue....bo jej się szarża marzyłabig_grin
                                            • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:20
                                              to Zielonooka zaczęła o projekcjach kuchennych big_grin tongue_out

bynajmniej mnie nie poniosło... a z szarży lubię też sprawdzanie pionu ścian wink
                                            • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:22
                                              no przy TAKIEJ wyobraźni pewnie niewink
                                              ale mi tak z wizualizowała że i mnie wzięło wink
                                              • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:27
                                                hahaha big_grin komedia big_grin

ja się pytam kto zaczął? tongue_out
                                                • zielonooka38 Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:33
                                                  oj tam oj tamwink
                                                  nie ważne kto zaczął ważne JAK kończywink
                                                  • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:57
                                                    KOŃCZY? big_grin

toż to ja się ze swoimi projekcjami rozmarzyłam dopiero... big_grin
                        • wmiesciejakrybytramwaje Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:04
                          tak- oraz pięknie śpiewa przy goleniu, taa.....
                          Tośmy se pogadały o marzeniach.
                          Trzeba w świat ruszyć, bo mi się berecik lasuje w tej chałupie.
                  • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 12:52
                    mniejsza o to, skoro się oszpecił... wink

z grubsza gdyby nie ta dziara... to fakt, nieco lepsiejszy od kolegi big_grin
                    • bez.pokory Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:00
                      jakby co, ja tego z dziarą chętnie...
                      mnie tam się niektóre dziary podobają smile
                      ta też może być
                      • blue_phoebee Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 13:06
                        to dobrze, że są różni ludzie...
                        ja Ci nie podbiorę tych z dziarami, Ty mi tych bez... big_grin
                        git big_grin
    • zielonooka38 Re: ale my tu o wieszakach 04.12.11, 15:33
      a biedny Zed stolika szukawink
      pewnie mu czerwonych dodatków brak
      • blue_phoebee Re: ale my tu o wieszakach 04.12.11, 15:55
        aaaa, bo to o stolik chodzi... wink

myślę, że jak zawsze w sklepach Ikea, w tym wypadku także obowiązuje 'zrób to sam' wink
    • tygrysgreen Re: Problem mam. Stolik z Ikei 04.12.11, 15:54
      widziałam podobne już kiedyś gdzieś
    • tapatik Re: Problem mam. Stolik z Ikei 05.12.11, 08:19
      Chodzi Ci o blat, czy o nóżki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka