oyster999 16.10.05, 14:57 Czy wg was kobieta z dlugimi i prostymi ale umiesnionymi nogami nadal jest atrakcyjna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2metry Re: miesnie 22.10.05, 00:34 mniae sie bardzo podobaja ale najwazniejsza role odgrywa jak dla mnie przewezenie w kostce jezeli kostka jest cieniutka i zgrabna to juz mi sie podoba duza role odgrywa tu takze dlugosc sciegna achillesa, a raczej proporcje moiedzu miesniem plaszczkowatym a brzuchatym lydki generalnie uwazam za nieestetyczny miesien plaszckowaty siegajacy do samego guza pietowego achillespowinien byc dlugi i to powodujeprzyjemne dla oka przewezenie w kostce Odpowiedz Link Zgłoś
krecha nogi sa wazne, ale... 22.10.05, 08:15 ...najwazniejsze jest pomiedzy numi. Odpowiedz Link Zgłoś
wild.romance Re: nogi sa wazne, ale... 22.10.05, 09:35 krecha napisała: > ...najwazniejsze jest pomiedzy numi. Nie wiem co masz na myśli, ale dodam że nawet i te najpiękniejsze (nogi) gdzieś się kończą........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: nogi sa wazne, ale... 22.10.05, 10:49 Ja ze swej strony dodam, że i tak wszystkie drogi prowadzą między nogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: nogi sa wazne, ale... 22.10.05, 10:50 a pomiedzy czyimi nogami jest najfajniej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: nogi sa wazne, ale... 22.10.05, 10:57 ciekawe :))) a zdawało mi sie ze wiesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś