08.12.11, 08:20
i spadamwink i jutro nie parzę kawy bo pije ją z dziewczynami realnie a od rana nie będę miała dostępu do kompa - tak informuje gdyby ktoś za mną zatęsknił
https://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg
Obserwuj wątek
    • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 08:29
      Cześć! Już się martwiłem, że kawowa posucha dziś. owocnego spotkania życzą, a wszystki dodatkowo - dobrego dnia
      • zielonooka38 Re: kawa 08.12.11, 09:00
        no parę zapowiada się dość ciekawiewink
    • bez.pokory Re: kawa 08.12.11, 08:36
      po dzisiejszych nocnych rewolucjach mojego żołądka zdecydowanie poproszę o herbatkę
      a kawę jutro jak najbardziej tak
      • black_anorak Re: kawa 08.12.11, 09:16
        Z herbatek to bym polecił https://farm8.staticflickr.com/7007/6475812125_e42c736b35_b.jpg - pyszniutkie.
        ---
        Find a Better Way of Life!
        • black_anorak Re: kawa 08.12.11, 09:23
          upsss. trochę mi się rozjechał obrazek, przepraszam smile
          ---
          • bez.pokory Re: kawa 08.12.11, 09:33
            spoko spoko, ja i tak ledwo widzę dziś na oczy
        • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 09:32
          Za kawę dziękuję, chyba, że Inkę. A herbatę, to bardzo chętnie - zieloną, czerwoną, białą, a najchętniej, to owocową smile
          • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 09:42
            A kawa owocowa? Nie będzie Smakusi smakować? big_grin
            • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 09:59
              Zed, nie będzie Smakusi smakować tongue_out big_grin
              • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:03
                A skąd Smakusia wie?
                Kobieca argumentacja: "nie, bo nie"? wink
                • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:07
                  Zed, no i wyłożyłeś mnie na łopatki wink
                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:08
                    Ale nie masz na imię Rozalka?
                    https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxH-wEV5ZhNb7ryMIN6c8vS-ORKF4k2bna1cr3UebyMLxmztYs

Mało nas, mało nas do pieczeniaaaa chlebaaaa big_grin
                    • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:11
                      Zed, hahaha big_grin Ani Rozalka, ani Ola-boga tongue_out
                      A widziałeś moje wafelki? Ich nie trzeba nawet piec wink
                      • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:20
                        Tzw. piszinger - znam.
                        Tylko ten wafel "niechrupiący" się robi - i dlatego rzadko to robię smile
                        • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:25
                          Och, Zed wink Ciebie to chyba ciężko zadowolić suspicious
                          • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:32
                            Raczej trudno, niż ciężko big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            Można też bardzo lekko - np piersią... z kurczaka pieczoną w folii big_grin
                            • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:39
                              Zed, o widzisz, a ja piersi mam, to znaczy robię big_grin rewelacyjne tongue_outtongue_out
                              • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:43
                                A na jakie sposoby? Polewane sokiem ze świeżo wyciśniętych mandarynek? big_grin
                                • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:51
                                  Mmmm.. suspicious Chociażby suspicious
                                  Zed, pobudzasz moją wyobraźnię big_grin kulinarną big_grin
                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 10:55
                                    W końcu mam dyplom, co nie?
                                    Przynajmniej w teorii powinno mi wychodzić wink
                                    • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 10:57
                                      Zed, może kiedyś pochwalimy się przed sobą swoimi umiejętnościami? wink
                                      • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 11:05
                                        a masz wykrochmalony fartuszek? big_grin
                                        • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 12:37
                                          Zed big_grin big_grin big_grin
                                          A bez fartuszka nie może być? tongue_out
                                          • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 12:47
                                            Fartuszek z bezy? Hmmm - intrygujesz wink
                                            • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 12:51
                                              Zed big_grin Rozbrajasz mnie big_grinbig_grin
                                              • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 12:54
                                                a jesteś, jak tykająca bomba? big_grin
                                                • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:09
                                                  Tak - sex bomba tongue_outtongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:12
                                                    I jaki masz promień rażenia? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:26
                                                    Promień (w)rażenia niesamowity tongue_outtongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:32
                                                    A to (w)rażenie jest rozkoszne? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:35
                                                    Zed, nie mnie oceniać suspicious
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:51
                                                    Ale mieć świadomość? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:53
                                                    Zed, świadoma, to ja jestem wink Nie, żebym się przechwalała, hahaha wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:54
                                                    Inaczej się nie da... gotować big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:56
                                                    Ano nie da tongue_out
                                                    Da da da... wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:03
                                                    Da da, to był źródłosłów dla nurtu artystycznego zwanego dadaizmem big_grin
                                                    Ale dadaizm w kuchni byłby straszny, chociaż w konsumpcji mógłby być... inspirujący big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:08
                                                    Zed, określ się, jaką konsumpcję masz na myśli tongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:13
                                                    A co ja jestem fizyk kwantowy, żebym precyzyjnie określał? Humanistyka nie lubi przesadnej precyzji, w tym jej urok tongue_out
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:33
                                                    Ja tylko zapytałam, co Zed ma na myśli suspicious
                                                    Zresztą, i tak wiem co tongue_outtongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:43
                                                    Zed rzadko myśli, jak będą kiedyś przeszczepiać mózgi, to ten Zeda będzie w cenie - bo mało używany smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:50
                                                    Zeda główka myśli, oj myśli big_grin Już ja tam swoje wiem wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 15:07
                                                    Jesli nawet - to Zed nic o tym nie wie big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 15:12
                                                    Może Zeda uświadomić? big_grinbig_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 15:16
                                                    Uświadamianie jest przyjemne big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 15:20
                                                    Ba! Nawet bardzo suspicious
                                                    A Zed lubi przyjemności wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 15:30
                                                    A kto nie lubi? To tylko kwestia ustalenia, co dla kogo jest przyjemne? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 17:03
                                                    A Zed zdradzi Smakusi, co dla niego przyjemne? suspicious big_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 19:50
                                                    Masa rzeczy: judo, piłka nożna, smakowanie pyszności, czytanie, czcza gadanina i spacery po śląskich lasach smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 20:32
                                                    Judo też? No, no smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 20:51
                                                    Teraz, to niestety biernie. Ale na takich magików, jak Zantaraja - mogę patrzeć 3 dni bez przerwy smile. Zobacz, jak się wybronił przed niemal pewnym ipponem w 27 sekundzie smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:11
                                                    Zed, jednak zdecydowanie wolę jak podsyłasz mi linki z muzyką smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:17
                                                    Ale tam też jest muzyka big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:21
                                                    Zed, nie wiem! 2 sekundy filmik szedł tongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:23
                                                    No i błąd. Popatrz na to jak na balet smile
                                                    Chociaż muzyka rzeczywiście średnia smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:26
                                                    Zed, ale Smakusię naprawdę to nie interesuje sad
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:32
                                                    Tak tylko chciałem zachęcić, chociaż z drugiej strony... Takie kulanie się na tatami może być bardzo miłe wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:39
                                                    Zed big_grinbig_grin Słodki jesteś wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:43
                                                    Nie wiem, ja tam muszę dżemu zeżreć, żeby w sobie słodycz poczućbig_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:55
                                                    Eeeee tam. Ty w sobie nie musisz czuć słodyczy wink Wystarczy, że ja czuję big_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:01
                                                    No i co ja biedny miś na takie dictum mam rzec? Może: mam nadzieję, że to nie cukrzyca?
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:06
                                                    Zed, teraz miś, przedtem żuczek big_grin Iloma zwierzątkami jeszcze jesteś? wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:10
                                                    Mogę być osłem, baranem, czy upartym kozłem. A nawet wyć, jak wilk big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:18
                                                    A lwem? suspicious
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:19
                                                    W sensie, że nie jestem wege - tak big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:20
                                                    Nie, w innym sensie tongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:26
                                                    No, potrafię jeszcze spać pół dnia big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:29
                                                    Zed! Jesteś niemożliwy suspicious
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:30
                                                    Wprost przeciwnie - możliwy i istniejący. Chociaż nie wiadomo, jak długo jeszcze...
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:35
                                                    Zed, poważnie to zabrzmiało... smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:36
                                                    Realnie big_grin
                                                    Już mam z górki smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:38
                                                    Zed, przeca My wiekowo tak samo, to co Ty mi o górce piszesz suspicious
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:39
                                                    Ale kobiety znacznie dłużej żyją smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:43
                                                    Tak mówią smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:49
                                                    No. Konkretnie, to statystyki. Dają Wam 8 lat więcej - tu na miejscu. Co potem - statystyki nie mówią wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:55
                                                    Kiedyś się zastanawiałam czy w wieku 60 lat też będę prowadziła tego bloga wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 23:02
                                                    IMHO - źle postawione pytanie; wydaje mi się, że powinnaś zastanawiać się"jak" a nie "czy"
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 23:09
                                                    Hmmm... pierwsza myśl, to, że nieudolnie smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 23:14
                                                    Teraz, to Ty mnie rozwaliłaś. Nie o to, nie o to.
                                                    Jak - w sensie jakimi środkami. Czy wszczepią Ci jakiegoś - za przeproszeniem - czipa w płaty mózgowe i reszta chcących to oglądać będzie musiała tylko zmrużyć oczy, żeby uzyskać dostęp? Postęp jest tyle fascynujący, co przerażający...
                                              • czarny.onyks Re: kawa 08.12.11, 12:55
                                                tak mi się przypomniało a propos kobiety w kuchniwink

https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201112/1323262484_by_dredi3_500.jpg
                                                • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:04
                                                  Kobietę, można i w kuchni w ten sposób wykorzystać wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:08
                                                    Zed, Twoje podejście bardzo mi się podoba! suspicious
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:13
                                                    Dziękuję. Aż się wzruszyłem big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:27
                                                    No widzisz, jak Cię (wz)ruszam tongue_out Ma się tę moc big_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 13:51
                                                    Masz moc, jak nic smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 13:55
                                                    Ten kawałek ma moc smile Aż się znowu chce wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:03
                                                    Co się chce? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:08
                                                    Tykać się chce big_grinbig_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:14
                                                    Kogo chcesz tykać? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:34
                                                    Zed, dasz się tyknąć? big_grinbig_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 14:44
                                                    Jak, gdzie, w co i czym? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 14:52
                                                    Zed, nie komplikuj big_grin Chcesz czy nie? tongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 15:07
                                                    A kto by nie chciał? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 15:18
                                                    No wiesz... I tacy szaleńcy bywają big_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 15:30
                                                    No właśnie dlatego są szaleńcami big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 17:05
                                                    No ale Zed szaleńcem chyba nie jest tongue_out
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 19:49
                                                    A kto go tam, pierdołę jednego wie?
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 20:33
                                                    A tam pierdołę wink Już sobie tak nie cukruj wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 20:52
                                                    Raczej pierniczę. I czasem na wierzch tylko trochę lukru dam wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:11
                                                    Ach, ach, ach... a ja tak lubię zlizywać ten... lukier wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:17
                                                    No ico ja biedny żuczek mam teraz zrobić? Tylko się zaczerwienić
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:21
                                                    Zed, znowu? No ileż razy można płonąć? big_grin
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:25
                                                    Za każdym razem, kiedy to leci smile. Poza tym - kto pyta? Podpalacz(ka)? big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:29
                                                    Zed, a ja wolę ten kawałek
                                                    www.youtube.com/watch?v=x4EUEDwOH2I
                                                    Ja podpalaczka? suspicious No wieeeeeeeesz... smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:33
                                                    Fajny kawałek.

No wiem. Ty, nie da się ukryć smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:43
                                                    Zed, ten klimat jest mi o niebo bliższy smile
                                                    www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 21:49
                                                    Niezły klimat. Ja się najchętniej w takim poruszam big_grin
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 21:58
                                                    Zed, dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=U-1Ibn4H-KU smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:04
                                                    To ja Ci się zrewanżuję pieśnią - jakby to Gyu ujął - zgredziową - www.youtube.com/watch?v=Y_rhjQN0CxM
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:07
                                                    Uffff... totalnie zgredzione big_grinbig_grin Zupełnie nie moje klimaty wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:14
                                                    To masz coś, co - moim zdaniem - powinno Ci przypasować smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:19
                                                    Zed, o tak smile Ale dopiero od 1.15 minuty smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:26
                                                    Żeby utwór mógł być przyjemny - musi mieć odpowiednią grę wstępną...
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:33
                                                    Hmmm... Coś w tym jest... smile
                                                    Chyba znowu masz rację smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:37
                                                    Jakze filozoficznie to zabrzmiało smile
                                                    Przy posiłku też dobra przystawka potrafi zdziałać cuda wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:39
                                                    Zed, a co deser potrafi zdziałać! Pojęcia nie masz wink
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:40
                                                    Oj tak!!!
                                                    A bita śmietanka zlizywana z... naczynia jest rozkoszna wręcz smile
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:44
                                                    Zed! Wniknąłeś w moje myśli smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 22:50
                                                    Ale nie za głęboko? wink
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 22:56
                                                    Powiedziałabym, że tym razem baaaaardzo głęboko... smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 23:03
                                                    To chyba niedobrze w świetle tego, co pisałaś w drugim wątku...
                                                  • tastefully7 Re: kawa 08.12.11, 23:12
                                                    Nie... dobrze... bardzo dobrze smile
                                                    Zed, nie wiem jak Ty, ale ja idę się przytulić...
                                                    I pozwolę sobie przesłać Ci na pocztę piosenkę, którą męczę dzisiaj pół dnia smile Tutaj nie chcę smile
                                                  • zed-is-dead Re: kawa 08.12.11, 23:14
                                                    Oki. Kolorowych smile
                                                  • czarny.onyks Re: kawa 08.12.11, 23:16
                                                    oj tam, oj tam....

nas się nie trzeba wstydzićbig_grin
    • black_anorak Re: kawa 08.12.11, 08:46
      o tej godzinie to juz druga się kończy...

---
      • tygrysgreen Re: kawa 08.12.11, 08:50
        chyba dobry pomysł
        niby wypiłam jedną a przysypiam
        kawa wprawdzie nie obudzi ale co przyjemne to przyjemne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka