blue_phoebee 21.12.11, 18:58 www.youtube.com/watch?v=thlwwhieEfI )) tylko bez takich, że 'ooo, znowu zima', bo tym razem nie zaskoczyła kierowców Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka38 Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:01 no nie zaskoczyła ale dziś przypomniałam sobie jak zgrzyta abs Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:12 a ja, że jednak lubię zimę w miejście... ...do momentu, gdy nie ma ciapy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:40 Chyba 'chlapy'. 'Ciapa' - to ja. To od jutra Fibi stawia chyba igla ? (Dziadziuś, jak będzie iglo w mnogiej ? ) A po wiela z metra ? Ale musowo z widokiem na smoka i jego dziewice Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:47 a co Ty się Gyu ze słownikiem dziś zderzyłeś czy co? u mnie w Krakówku każdy skuma co to 'ciapka', 'ciapa' itp... nie moja wina, że Wy tam w stolycy się chlapiecie he? igloo? to może nad Wisłą? z pomostem nad wisłą? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:57 W moim siole za to, jeśli ździebko nierówno rozłożysz akcenty, też każdy skuma i to z dużym entuzjazmem A u Ciebie to może nad Sołą czy Parsętą ? Hehehe, nie ma to, jak się obśmiać po pachy Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 21:04 z dużym entuzjazmem? a co oni nigdy ciapki ze 'zjedzonym a' nie słyszeli? hmmm... Kraków raczej leży nad Wisłą ;P co miałeś z geografii, pewnie ledwie dopa Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: śnieżek! <3 21.12.11, 21:41 Od Ciebie, już długo nie Jakiego 'dopa' ? W mazowieckiej kasie chorych mawiała się 'gola'. Niedoczekanie. Całe 3+ Byłem nie do zagięcia ze stolic (europy wschodniej) Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 23:46 wymagasz ode mnie rozmowy o ci...(a)...pach? a co chcesz wiedzieć Złotko? PHI! ja mam wszystkie stolice w małym palcu Odpowiedz Link
stefcia41 Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:25 No śnieg..nie za wiele wprawdzie u mnie ale jednak. Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 20:31 lubię dlatego się nim tak podniecam... lubię mieć białe święta i na to liczę Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śnieżek! <3 21.12.11, 23:08 nie ma sprawy będę się podniecać każdym śnieżkiem tej zimy! Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: śnieżek! <3 21.12.11, 22:12 A ja mam ambiwalentne odczucia. Prywatnie - to go lubię. I nawet chciałbym, żeby nie odśnieżali - czas najwyższy, żebyśmy się nauczyli w końcu jeździć, jak Skandynawowie. Ale w pracy, to ja za nim nie przepadam. Trzeba wszystkie stacje w piach i sól zaopatrzyć, dachów doglądać, wyjazdy dla karetek wyczyścić... brrrr no będzie znowu roboty po zbóju. Jakby teraz kurna było mało Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: śnieżek! <3 21.12.11, 23:16 Krasnaleeeeee ! To ten co śnieżku nie lubi, poznaję drania. Jasiu z Krzysiem - jak zwykle, tylko żwawy ten wślizg ma być. A reszta osłania komandosów śnieżkami Odpowiedz Link