Dodaj do ulubionych

szukam Cię....

21.01.12, 09:23
Witam.
Jestem na tym forum 3 może 4 dni,zwabiony hasłem*Samotni-łączmy się*w nadmiarze chwilowo wolnego czasu przybiłem do Waszego portu.Gdzieś miedzy myślami przebiło się złudzenie że być może własnie tu znajdę to,czego szukam..Zawitałem do kilku profili ale z całym szacunkiem do wszystkich/jestem pewny że są tu fajni ludzie/nie mam zamiaru spędzić na tym forum miesięcy,lat,wolałbym ten czas poświęcić tej której jeszcze ciągle cierpliwie szukam.
Do rzeczy-poszukuje kobiety,partnerki,Pani która tak jak ja ma świadomość przemijajacego czasu w samotności,nie mówie tu o stosunkach koleżenskich bo takich każdy z nas ma w nadmiarze,ale relacji które wejdą na zupełnie inny poziom.Szukam kobiety inteligentnej,życiowej optymistki,szalonej,spontanicznej takiej która potrafi wbić pazurki ale i też zagłaskać na smierćsmileOsoby którą ciągle cieszy widok samotnego drzewa,opadających liści,która nie ucieka przed płynącymi wodospadem kroplami deszczu.Miejsce zamieszkania nie ma znaczenia bo dla jej i dla swojego szczęścia mogę przejść kraj zupełnie bososmileJeśli czujesz się dla siebie atrakcyjna to mi to wystarcza...
O sobie??hmm,mógłbym być mało obiektywny,wolę odkrywać i być odkrywany,moje wady mogą być dla ciebie zaletą a zalety wadami..33 letni facet,180cm wzrostu,85kg wagi,szatynsmile
poukładany emocjonalnie z dużą dozą empati,pracuje a wolnym czasie poświecam się pasjom choć wolałbym żeby to ONA była moim życiowym mottem..
Pre do przodu,przeszłość dla mnie nie istnieje,liczy się tu i teraz...
Hmm,szacun dla tych którzy cierpliwie przeczytali mnie do końca,jesli będą pytania to odpowiem na nie..
Pozdrawiam-Dawid.
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 09:45
      Przeczytałam, pytań nie mam smile
      powodzenia w szukaniu smile
    • tastefully7 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 09:46
      Hmmm... szukasz, ale mam wrażenie, że chcesz, żeby to Ona Ciebie znalazła.
      Skoro "zawitałeś" do profili, to może warto by było napisać do kogoś, nawiązać kontakt. Zrobić pierwszy krok. Spróbować chociaż smile
      • hellish_monster Re: szukam Cię.... 21.01.12, 09:54
        święta racja
        • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:12
          Doczytałam, ale też odniosłam wrażenie, ze oczekujesz, ze "rzucimy się" z smsami do Ciebie. Skoro ktoś Cię zainteresował, pisz do niejsmile

A tak na marginesie, czy nie jest tak, ze los jest przewrotny i szukając "na siłę" nikogo nie znajdziesz

• zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:19
      no cóż powiedziałabym że tu sporo takich tylko się trzeba Davidzie ciut wysilić

ba powiem więcej i nie będę skromna bo mam świadomość własnych wad i zalet - z opisu jestem ideałem ale ja szukam faceta który nie idzie na łatwiznę ale partnera który stanie przy moim boku i zmierzy się z życiem, kogoś kto będzie umiał poskromić złośnice i docenić mnie jako człowieka, kogoś kto nie będzie zazdrosny o moje pasje ale swoje również będzie realizował - niby takie zwyczajne ale jakie trudne do zrealizowania

powodzenia wink
      • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:22
        zielonooka38 napisała:

> no cóż powiedziałabym że tu sporo takich tylko się trzeba Davidzie ciut wysilić

po co ma się wysilać, jak i tak jakaś gołąbeczka wpadnie w sidławink
        a tygrysice będą walczyć dalejwink

dodałabym coś jeszcze, ale poskromię swój kąśliwy języczektongue_out

miłego dnia wszystkimwink
        • stefcia41 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:26
          Do której kategorii sie zaliczasz? Tygrysic czy gołąbeczek? tongue_out
          boszsz...ale ja złośliwa się robię...
          • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:29
            Stefka kto z kim wink
            wiesz o tym...
            może ja takie ogłoszenie walnę, podam telefon i będe czekać
            o ile nie umrę z nudów w między czasiewink
            • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:34
              takim się stajetongue_out czy komuś staje...czy jakoś tak szło....
              big_grin

a telefon nie jest trudno dostać tak poza oczami całego forumwink
              • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:38
                nie trudno?
                no patrz Pani a ja to tylko od Gubisia bez proszenia dostałamwink
                za to Stefka moj dała Panzernejwink
                bez pytania
                • stefcia41 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:39
                  hehe..
                  a mój ktoś dał Onyksowi, tez bez pytania wink
                  • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:41
                    nawet mam dwabig_grin

chyba zacznę ,,handlować'' numerami telefonówtongue_out
                  • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:41
                    a tak na marginesie Stefka to który numer jest aktualny?
                    bo mam dwawink

Onyksia to ja poproszęwink
                    • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:53
                      wiesz jeden jest taki dla...efemerówtongue_out

jak przejdą test to dostaje się drugitongue_out
                • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:40
                  oj, dzięki za ostrzeżenie!!!
                  ta Stefka to taka niewychowanatongue_out

A trudno? prosisz i dostajesz...albo jest Ci dany....smile
          • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:31
            ale czemu, Ty taka złośliwa do mnie...
            co ja Ci zrobiłam suspicioussuspicioussuspicious

ja.....to takie pomieszanie z poplątaniemtongue_out
            • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:33
              Onyksia ona z miłości i uwielbieniawink
              przecież Ty anioł nie kobieta jesteswink
              • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:35
                buuu...nie jestem kobietą?????

idę sobie posprawdzać....
                • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:43
                  te nie rób scen wink
                  jesteś anielską kobietą upadłąwink
              • stefcia41 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:35
                no przecież że z miłosci ja to robie Onyksiu kiss
                • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:39
                  https://www.bandyci.org/img/foch.gif
                • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:42
                  smiledziękuję za uwagi,postaram się je uwzględnić nastepnym razem..
                  Od złośliwych komentarzy raczej się powstrzymamsmile

Życzę wszystkim tym którzy czekogolwiek szukają by któregoś pieknego dnia to znalezli..bo czas płynie nieubłaganie.
                  Może spotkamy się na innym forum,powodzenia Drogie Panie,pa.
                  • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:45
                    Obraził się czy jak?? Czy my byłyśmy złośliwe?? Oj tam...smile
                  • zielonooka38 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:45
                    ależ proszę
                    Tobie rózniez powodzenia w szukaniuwink
                    • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:52
                      p.s..a co do smsów i telefonów-no tak się stało że 3 czy 4 panie miały odwagę napisać...
                      Szczególy zostawię dla siebiesmile

Miłych pogaduszek Miłe Panie.
                      • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:58
                        oj, notowania spadają...

po co tym się chwalić? napisały...niech żałujątongue_out

tak, pogaduszki z tymi kobietami są fajne...
                        szkoda tylko, że nie można iść z nimi ot tak na kawę czy do knajpy...
                  • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:52
                    wiesz co....nie powstrzymuj się Efemer....

co za pokolenie facetów rośnie, a raczej urosło...
                    interesuje Cię kobieta to napisz do niej...
                    a nie zachowuj się jak księciunio czekający na przedstawienie księżniczkom...

masz rację, czas płynie, i starzejemy się wszyscy...
                    ale lepiej samemu niż z jakimś ******
                    • hellish_monster Onyksie... 21.01.12, 11:12
                      czarny.onyks napisała:

> a nie zachowuj się jak księciunio czekający na przedstawienie księżniczkom...

widzisz... ale to kobiety sprawiają, że oni się tak rozbestwiają... sam napisał, że jakieś kobiety się do niego odezwały. desperatki pewno jakieś, chociaż może to zbyt krzywdzące... leży sobie taki, pachnie i tylko przebiera w ofertach... a my tutaj jesteśmy rozwydrzonymi księżniczkami, które czekają na księciunia na rumaku... i za duże wymagania mamy... blablabla...
                      • czarny.onyks Re: Onyksie... 21.01.12, 11:40
                        no rumaka musi mieć...

bo czymże książę bez rumakabig_grin
                        • tygrysgreen Re: Onyksie... 21.01.12, 16:02
                          rety baby co wam się stało się żeśta takie?
                          żeby Dawid nie był taki efemeryczny i do tego ciutkę starszy no i mniej poetycki to sama bym do niego napisała. nie wiem z czego robicie takie halo
                          tak na marginesie, Helcia raczy zajrzeć na gg
                          • czarny.onyks Re: Onyksie... 21.01.12, 21:22

widzę, że mnie wywołano do odpowiedzi...
                            jakie my?

przewietrzyłam się ...pomyślałam....
                            ...może oceniam przez pryzmat wcześniejszych doświadczeń, różnych spotkań, panów podobnych...
                            no cóż nie potrafię być milusińską przylepą i rzucać się na szyję każdemu, kto nosi spodniewink
                            taka ze mnie zołza....
                            pocieszające jest to, ze są tacy, co lubią zołze wink

może David jest całkiem fajnym facetem...
                            w każdym razie powodzenia Efemerze...
    • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 10:30
      No i skończyło się rumakowanie wink
    • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:24
      Ciekawy jestem ile z was drogie Panie miałoby na tyle odwagi by te słowa które piszecie wypowiedzieć facetowi patrząc mu prosto w oczy..Ja wiem,że w grupie łatwiej oceniać kogokolwiek bo działa efekt masy,ale mówienie o kobiecie która ma ochotę kogoś poznać*desperatka*to trochę mało kulturalne biorąc pod uwagę że sama jesteś kobietą...
      Mnie nie obrazisz ale te lepsze od siebie tak..
      • hellish_monster Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:26
        ja bym miała odwagę.

no to jakie jest lepsze określenie niż desperatka?
        • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:31
          To że ludzie z różnych przyczyn są lub staja sie samotni,czasem z przyczyn niezależnych od siebie samej czy siebie samego,nie oznacza że szukając szczęścia stają się desperatami..
          • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:38
            ale jak rozumiem Heliszke i siebiewink to nie krytykujemy tych kobiet, które szukają, bo same poniekąd do nich należymy...wink

doczytaj dobrze, co a raczej kogo krytykujemywink
          • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:41
            Nie osądzaj nas tak pochopnie, ja mam odwagę powiedzieć facetowi prosto w oczy, ze ma syndrom księcia na balu, uważam bowiem , ze podstawą zdrowych relacji między ludźmi jest szczerość. Nie nazwałabym tych kobiet desperatkami, ale czy Ty przejrzawszy kilka profili forumowiczek napisałeś do którejś z nich? Zrobiłeś ten piewrszy krok? Czy oczekujesz tego tylko od tej drugiej strony?
            • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:44
              Ty byś ich tak nie nazwała,ale są takie które własnie w ten sposób postrzegaja kobiety..Daleki jestem od oceny kogokolwiek..
              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:53
                Nie, nie nazwałabym, bo każdy ma prawo do szczęścia i każdy dąży do niego na swój sposób, ale dziewczyny mają rację, mówiąc, ze pojawiasz się znikąd z numerem telefonu... bez zdjęcia...
                • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:56
                  A ile z was ma zdjecia w swoich profilach???Czy mam oceniać kogoś po fotce?
                  • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:01
                    Po fotce nie, bo sama nie lubię oceniania po pozorach i fizjonomii, ale czasy są jakie są i ostrożnym trzeba byćsmile
          • hellish_monster Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:42
            dżizas, pomieszałeś wszystko.

napisałam:
            "desperatki pewno jakieś, chociaż może to zbyt krzywdzące" - to o kobietach, które piszą do jakiegoś kolesia, który pojawił się ni stąd ni zowąd na forum ze swą poezją... zauważ, że sama od razu stwierdziłam, że moje określenie może być nieco krzywdzące. ale ok - prawda jest taka, że niektóre babki są niereformowalne i poezja będzie sprawiała, że kolanka im miękną a w majtkach kisiel. ok. w każdym razie strasznie to jakoś tak dziwnie. wpadasz, w wizytówce Twój numer telefonu i po jednym dniu od razu jakieś wielbicielki wink

a Ty pomieszałeś, bo przypisałeś moje określenie do ogółu. a nie o to mi chodziło.

ja też kiedyś byłam kobietą poszukującą szczęścia... ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, by pisać/dzwonić do kolesia co to się na forum w wizytówce ogłasza. i to jeszcze bez zdjęcia! wink
            • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:53
              hellish_monster napisała:

> dżizas, pomieszałeś wszystko.
              >
              > napisałam:
              > "desperatki pewno jakieś, chociaż może to zbyt krzywdzące" - to o kobiet
              > ach, które piszą do jakiegoś kolesia, który pojawił się ni stąd ni zowąd na for
              > um ze swą poezją... zauważ, że sama od razu stwierdziłam, że moje określenie mo
              > że być nieco krzywdzące. ale ok - prawda jest taka, że niektóre babki są nieref
              > ormowalne i poezja będzie sprawiała, że kolanka im miękną a w majtkach kisiel.
              > ok. w każdym razie strasznie to jakoś tak dziwnie. wpadasz, w wizytówce Twój nu
              > mer telefonu i po jednym dniu od razu jakieś wielbicielki wink
              >
              > a Ty pomieszałeś, bo przypisałeś moje określenie do ogółu. a nie o to mi chodzi
              > ło.
              >
              > ja też kiedyś byłam kobietą poszukującą szczęścia... ale w życiu by mi nie przy
              > szło do głowy, by pisać/dzwonić do kolesia co to się na forum w wizytówce ogłas
              > za. i to jeszcze bez zdjęcia! wink
              > Ktoś kto czyta poezje jest niereformowalny????
              • hellish_monster Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:02
                efemerycznydawid napisał:

> Ktoś kto czyta poezje jest niereformowalny????

naditerpretacja

gdybym chciała Ci to wszystko wyjaśnić, tak byś zrozumiał coś, co wiele osób wie... musiałabym się cofnąć do moich początków tutaj na forum... i pewnej "poetyckiej" historii... no, tutaj na forum był pewien poeta. znany wszystkim. jak się okazało - większość kobiet wiedziała kto on, co wyprawia, jak się zachowuje itepe itede, a i tak drzwiami i oknami waliły do niego wielbicielki, jak tylko swój nowy "utwór" umieścił na forum wink
      • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:36

> Ciekawy jestem ile z was drogie Panie miałoby na tyle odwagi by te słowa które
        > piszecie wypowiedzieć facetowi patrząc mu prosto w oczy..Ja wiem,że w grupie ła
        > twiej oceniać kogokolwiek bo działa efekt masy,ale mówienie o kobiecie która ma
        > ochotę kogoś poznać*desperatka*to trochę mało kulturalne biorąc pod uwagę że s
        > ama jesteś kobietą...
        > Mnie nie obrazisz ale te lepsze od siebie tak..

lepsze ???bo napisały do Ciebie??
        i to stanowi o ich wyjątkowości??big_grinbig_grinbig_grin
        przesadziłeś Efemer...

dziwnie oceniasz kobiety...

ja Ci to mogę powiedzieć prosto w oczy...nie ma problemu...
        tylko coby to dało....
        • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:40
          Lepsze w sensie,są indywidualnosciami nie poddają się efektowi masy tak jak wy to robicie
          nazwanie ich desperatkami bardziej świadczy o was niż o nich...
          • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:46
            indywidualnościami?big_grin żartujeszbig_grin
            zresztą niech sobie będą....
            przynajmniej tyle, ze potrafisz bronic swoich kobiettongue_out

ja o swej wyjątkowości nie będę nikogo przekonywaćwink
            masa.....nie...każda jest inna....
            i zaskakujące jak podobnie Ciebie odbieramywink

napisałbyś, że szukasz znajomości opartej na przyjemności...a nie mamisz nie swoimi wierszykami wink
            • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:50
              czarny.onyks napisała:

> indywidualnościami?big_grin żartujeszbig_grin
              > zresztą niech sobie będą....
              > przynajmniej tyle, ze potrafisz bronic swoich kobiettongue_out
              >
              >
              > ja o swej wyjątkowości nie będę nikogo przekonywaćwink
              > masa.....nie...każda jest inna....
              > i zaskakujące jak podobnie Ciebie odbieramywink
              >
              > napisałbyś, że szukasz znajomości opartej na przyjemności...a nie mamisz nie sw
              > oimi wierszykami wink
              >
              >
              Widzisz napisałaś nie swoimi wierszykami.....jesteś w błedzie,ale widać taka Twoja natura by sądzić że wszystko musi być czyjeś..
              • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 11:56
                ok, poddaję siębig_grin przynajmniej na te parę godzinbig_grin

sobota mija na niczym...a widzę, że długo możesz...
                baw się dobrze z tymi kobietami...smile
                niech Wam dobrze będzie ...tu i tamwink

wolałabym powiedzieć Ci co myślę prosto w oczy, ale nie będzie nam danebig_grin
                powodzenia.

wszystko jest czyjeś....zawsze jest jakiś ,,ojciec'' lub ,,matka'' nawet jeśli nie znamywink
                • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:00
                  Nie miałabys tyle odwagi...
                  Brak Ci jakichkolwiek argumentów więc rób swoje.
                  • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:15
                    tak, tak...te Twoje argumenty..

masz rację, szkoda czasuwink
    • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:07
      Dziewczyny, nie przesadzacie ociupinkę ? Dawid, zainwestował trochę czasu pisząc z Wami tych kilka dni, podzielił się (na moje fajnymi, ale to kwestia gustu) swoimi wierszami, a teraz przeszedł do konkretów, które są zresztą absolutnie po linii i na bazie.

Uwzględnia przy tym fakt, że prócz dam piszących, sporo jest zapewne tylko czytelniczek, stąd jego dzisiejszy anons, pewnie w jakimś stopniu również do nich skierowany.

Nie pali się do pisania z nami, bo chętniej by ten czas poświęcił na wielbienie jakiejś bogini, czemu chyba też nikt z nas się nie dziwi. Nie mówiąc o tym, że nie rewanżuje się Wam pięknym za nadobne.

Trochę miłosierdzia, Skarby Wy moje, bo wypłoszycie wszystkich męskich czytaczy, na wieki wieków amen. Ogólna buźka smile
      --
      knur.blox.pl
      • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:13
        Pewnie że możemy sie bić na argumenty,racje które są po obu stronach....do póki mam siły..
        • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:22
          Etam, po mojemu szkoda sensu. Może lepiej podejść do tematu bez napinki i poobracać w żart, niektóre manewry oskrzydlające ? wink Wpadaj czasem, bo fajnie brzmisz, a facetów ci u nas niedostatek
          • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:25
            Grubi ma rację, jako kobitka z kości i krwi dziękuję za krótkie i męskie podejście do tematusmile Napinanie nie ma sensu, a ostrożności nigdy za wiele.
            • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:34
              No to przybij 5-taka i Twoje zdrówko, Amisia ! smile
              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:40
                kawką chyba bo 13 jeszcze nie masmile
      • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:35
        Wahazar, pan Efemeryczny pisze wiersze(?) Dawać mi tu, bo nie było mnie ostatnimi czasy i szukać nie wiem gdzie, nooo i nie chce mi się, bom leniwa okrutnie...wink
        • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:39
          Niuchaj Agla, niuchaj. Ostatnie jakieś +-3 dni. Naprawdę zgrabne, nie żadne produkty hirołkopodobne
          • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:48
            Chyba przyjdzie mi poszukać...
            Ale jeżeli Efemeryczny poezji się nie boi, jest szansa, że Rilke szeptany wieczorami (nocami) będzie..
            Ehhhh... rozmarzyłam się...wink
    • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:23
      Drodzy Koledzy i Koleżanki, czyż nie uważacie, że pan Efemeryczny mnie szuka(?)
      Booo... tak mi się wydaje, a nie chcę być nieskromna, bo to do mnie pasuje /ta nieskromność/...

A skąd panie Efemeryczny jesteś, ile w Tobie procent filozofa, jaki masz kolor "oczuf" /to rzecz niezmiernie istotna/
      • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:28
        No i mamy konkreciksmile Zdjęcia nie wkleiłeś to się teraz tłumaczsmile
        • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:51
          Właśnie. Dawaj fotem, David'zie!
          • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:07
            Gęsiego, dziewczyny, gęsiego. Zapisy u mnie w pakamerze. Wchodzić pojedyńczo i bez mamy
            • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:08
              kota we worku wciskasz!
              • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:17
                Za szerzenie defetyzmu - 20 przysiadów i na koniec kolejki !
                • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:21
                  weź mu powiedz, żeby fotem dał, bo mnie ignoruje bezczelnie!
                  • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:40
                    Mnopsiu, trzeba Ci zrozumieć, że to jest facet. A faceta nie wolno za kudły, o kolano i 'dawaj !' - jak w szatni, po wuefie koleżankę. Trzeba subtelnie, delikatnie, metodą łagodnej perswazji i jak ta kropla, co drąży kamień. Pokiziać za uszkiem, też nie zaszkodzi
                    • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:48
                      ajić mie z takim interesem! miziać , giziać, a na końcu i tak zemdleje, hie hie
    • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:34
      A jaki masz samohut?
      • stefcia41 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:40
        Ojoj..ja sie takim prozaicznym czynnościom oddawałam , czyli zupę gotowałam wink
        a tu taka dyskusja big_grin
        Więc robaczki - więcej luzu i bez napinania się smile
        Róbta co chceta smile- jak mawia pewien gość smile
      • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:41
        Takie materialne podejście??? Do poety???smile
        • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:53
          I czy zdrowy aby?
    • s-t-x Re: szukam Cię.... 21.01.12, 12:54
      jak ja chciałbym potrafić najkrótszą drogą do celu.
      • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:00
        Więc napisz żeś 33 letni facet,180cm wzrostu,85kg wagi,szatyn, poukładany emocjonalnie
        Wówczas doga będzie baaaardzo krótka.. wink
        • s-t-x Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:10
          tylko jeden parametr mniej więcej zgadza się. nawet nie bywam poukładany.
          • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:14
            Dziewczyny mamy sobotę,nie powinniście pudrować nosków i szykować kiecek na wieczorne imprezy?smile
            • s-t-x Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:19

> Dziewczyny mamy sobotę,nie powinniście>
              ?
          • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:21
            A który parametr się zgadza?
            Widzisz, ja Efemerycznemu napisałam, że mnie szuka, a on niegrzecznie mnie "olał".
            Ehhh, idę się poukładać z jakąś knigą..
            • s-t-x Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:26
              tak przypuszczałem że zadasz takie pytanie. parametr 33. ciekawe czy zadasz pytanie którego się nie spodziewam.
              • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:31
                No ej!!!to która wolna a która zajeta bo już zgłupiałemsmile
                • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:36
                  czerwone=stój
                  zielone=idź
              • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:31
                A kolor "oczuf" i ile w Tobie procent filozofa(?)
                I centymetrów masz mniej czy więcej... tak tylko pytam, bo centymetry na tym forum od zawsze bardzo ważne były big_grin
                • s-t-x Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:40
                  nie spodziewałem się że mnie nie zaskoczysz pytaniem więc nie wiem czy jestem zaskoczony czy nie i tak właśnie powstaje błędne koło.
                  • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:43
                    Oj same niegrzeczne dziewczynki...tylko cm im w głowie...ale ok moment zmierzesmile
                    • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:59
                      Długo mierzysz... Czyżby trudno było znaleźć obiekt do zmierzenia(?) W takim razie Twojej kobiecie będzie musiał wystarczyć Twój piękny umysł...wink
      • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:02
        a ile już błądzisz?
      • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:02
        Ktos tu miał rację mówiąc by się nie napinaćsmile
        • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:09
          to teraz grzecznie:
          jaki długi, szeroki i jaki kolor?
          • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:23
            Fuj, o takie szczegóły pytać poetę i to już na weejściubig_grin
            • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:25
              też uważam, że to szczyt!!!
              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:28
                Poeta to jednostka wrażliwa, wystraszy się jeszczesmile
              • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:29
                I jeszcze zignorował Twoje pytania, to też szczyt big_grin
                Moje też, a ja z taką delikatnością i sercem w kieszeni do niego podchodziłam...
                Trzeba poszukać jakiegoś porządnego Filozofa(!) wink
                • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:32
                  No podły jakiśsmile

Może ja sie na uniwerek w tygodniu przelecę, tam na wydziale filozofów brakować nie powinno, tylko młodzi jacyś...
                  • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:35
                    mię teraz kręci nałukowiec w okularach oraz pan Gienio z warzywniaka smile
                  • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:36
                    Może jakiś wykładowca, wiek 30 plus(?)
                    Ze też ja pod nosem mam tylko polibudę, nie pomyslałam zamieszkując tutaj big_grin
                • mnop2 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:34
                  no mniętki jest :I
                  niektórych to wyzrusza i do piersi takich przytulają smile
                  • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:45
                    O wykładowcy nie pomyślałamsmile Bardzo dziękowaćsmile

A na polibudzie mało masz chłopa?????
                    • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:57
                      Chłopów pełno, tylko same inżyniery, a ja chcę filozofa(!) big_grin
                      • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 13:58
                        szkoda że żaden nie chcę Ciebiesmile
                        • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:01
                          a skąd wiesz ze żaden jej nie chce? a może oni jej się nie podobają, bo nie mają tego czegoś, niedefiniowalnego? Ha....?
                          • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:07
                            oj żartowałemsmilemiał byś luziksmile
                            p.s,linijka jest zbyt mała. ajjj
                        • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:06
                          Filozofy mnie nie chcą(?) Filozofy mnie chcą, tylko oni często niezbyt poukładani emocjonalnie są i mają sporo problemów z duszą... a ja już wiem od jakich męskich problemów uciekać...
                          • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:08
                            byle ta ucieczka nie trwała do emerytury..
                      • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:07
                        A jak się nie znajdzie filozof, to może dałby radę zoofil ? wink
                        • efemerycznydawid Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:09
                          hahaha dobresmile
                          • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:13
                            Grubi no wiesz co??? tak z grubej rury??? big_grin
                            • tastefully7 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:18
                              Już, uspokojeni wszyscy? smile
                              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:20
                                e...tam, dopiero się rozkręcamybig_grin
                                • tastefully7 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:28
                                  Takie spostrzeżenia mnie naszły po tej Waszej dyskusji, że niektóre kobiety myślą chyba, że im głośniejsze i pozornie odważniejsze w swoich osądach, to w oczach facetów wyglądają na bojowe, pewne siebie, niezależne, a do tego niedostępne. A to tak do końca nie jest.
                                  • waganiemama Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:30
                                    jak nie jest? właśnie wyglądają na niedostępne smile
                                    choć chyba nie było to zamierzone
                                  • a-g-l-a-j-a Re: szukam Cię.... 21.01.12, 16:28
                                    Ja tam nie wiem, bo ja niesmiała, delikatna i grzeczna jestem... a i tak wszyscy mówią, że wyglądam na niedostępną, ale nie na bojową i odważną /a szkoda/...
                                  • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:33
                                    Tasty ja się nie zastanawiam, jak wyglądam w oczach facetów...

jak mam ochotę walę prawdę między oczy...
                                    jestem miła, gdy mam ochotę, jestem zołzą, gdy coś mnie wkurzy....
                                    i spokojna głowa, bywam dostępna smile

niektóre się łaszą do każdego , a inne wojują...takie życie....
                                    im więcej różnic, tym weselejsmile
                            • gyubal_wahazar Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:21
                              Amiś, spokojnie. Agla dawno się oswoiła, że mam nierówno i się na mnie (przy ludziach) nie rozsierdza (dobrze prawię, Agluś ? smile). A to był i tak jeden z subtelniejszych wink
                              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 14:36
                                Ależ ja spokojna jednostka jestem smile A ze potrafisz... to zdążyłam się już zorientować smile
    • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:09
      W sumie ciekawy pomysł z tym telefonem. Ciekawy eksperyment jak babcię kocham. Zainspirowałeś mnie.
      • czarny.onyks Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:36
        no ciekawy...
        ale jak do tej pory telefon podawali panowie i panie...od specjalnych zajęćwink
        świat się zmieniawink

choć są maile, jest GG, Skype....
    • uny Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:28
      a mnie się, w mordę, alergia na Dawidków odnowiła.
      • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:41
        A ja żadnego nie znam osobiście i jakoś opinii nie zdążyłam wyrobić. Rzeczywiście pomysł z telefonem ciekawy, ale chyba tego na co dzień używanego nie odważyłabym się zamieścić.
        • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:47
          No jasne, że nie taki.
          • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:50
            Ja mam GG to chyba bezpieczniejsze, poza tym nie daj bóg jakby ktoś w godzinach pracy zadzwonił... odbierać nie mogę... a może to przeznaczenie by dzwoniło big_grin
            • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 20:54
              W sumie to pewnie by się ludzie wygłupiali jak sądzę, cholera wie. Jak mi się bedzie bardzo nudziło to uruchomię telefon.
              • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:06
                ja się chyba nie odważęsmile Poza tym nie napiszę przecież w profilu proszę dzwonić po 18h smile
                • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:13
                  Petentów przyjmujemy od 19-20 wink to ma sens
                  • ame_belge34 Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:26
                    Już widzę miny czytających smile waliliby drzwiami i oknamismile A tak poważnie czego byś oczekiwała podając numer telefonu?
                    • to_ja_pisze Re: szukam Cię.... 21.01.12, 21:51
                      Rozrywki? Zaspokojenia ciekawości?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka