Dodaj do ulubionych

Fajna blondyna

18.02.12, 23:18
szybkanaukapro.pl/476/jak-zabic-przyjemnosc-z-nauki/

Tak wiem, jestem wredny i zboczony.
Obserwuj wątek
    • takandrynka Re: Fajna blondyna 18.02.12, 23:22
      a mi sie pojawia ostrzezenie ,ze tam jest kon trojanski...nie wejdeuncertain
      • nom73 Re: Fajna blondyna 19.02.12, 11:13
        takandrynka napisała:

> a mi sie pojawia ostrzezenie ,ze tam jest kon trojanski...nie wejdeuncertain

taaa, stadnina koni. wink
    • zielonooka38 TAPATIK 19.02.12, 09:07
      jasne że jesteś wredny chciałeś nam konia trojańskiego podrzucić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      a fe niegrzeczny chłopiec .......
      • tygrysgreen Re: TAPATIK 19.02.12, 09:42
        nie wiem co wy za konia macie, mi wyskoczył artykuł
        • zielonooka38 Re: TAPATIK 19.02.12, 09:45
          mój antywirus od razu się zagotował i zaczął krzyczeć
          więc ja nie ryzykuję, ża dużo ważnych danych by potem się bujać
        • tygrysgreen Re: TAPATIK 19.02.12, 09:47
          banalny w swej prostocie ale trzeba o tym przypominać zwłaszcza kochanym mamusiom i babciom

"Na placu zabaw, mała dziewczynka podbiega do huśtawki. Powoli gramoli się na ławeczkę. Jest bardzo zadowolona z siebie. Niezgrabnie rusza nogami, aby huśtawka zaczęła się ruszać. Ławeczka kiwa się na boki.

W piaskownicy obok chłopiec wsypuje piasek do wiaderka. Uśmiecha się szeroko, gdy udaje mu się nabrać wielką górę piachu na łopatkę. Zanim zdąży wsypać ją do wiadra, połowa piasku sypie się na ziemię.

Nagle z ławki podrywa się mama i podchodzi do huśtawki. „Olu, tak się nie huśtamy! Źle to robisz” – mówi – „Musisz ruszać nogami w górę i w dół.” Dziewczynka zaczyna płakać…

Obok w piaskownicy babcia koryguje wnuczka: „Za dużo piasku nabierasz na łopatkę Jasiu! Wszystko się wysypuje, tylko popatrz na swoje ubranko! Jak ty teraz wyglądasz?!” Chłopiec patrzy i nie rozumie. „Rób to dobrze!” – mówi babcia kiwając z niezadowoleniem głową."

znam jeszcze jeden sposób, bardziej skuteczny, w zabijaniu przyjemności i jakiegokolwiek chcenia
          "spadniesz!"

i dalej ze stronki:

"Z pozoru niewinne komentarze rodziców i dziadków w dzieciństwie na temat tego jak powinieneś się bawić, przekształcają się z wiekiem w Twoją nieświadomą wiarę w tego typu stwierdzenia:

„od razu musi mi się wyjść dobrze” / „musi mi się udać za pierwszym razem” /
          „jeśli mi nie wyjdzie od razu to trzeba skrytykować” / „jeśli nie robię rzeczy idealnie to nie zasługuję na uwagę i miłość” / „muszę być perfekcyjny, aby uniknąć wstydu”

• tapatik Jaki antywirus? 19.02.12, 10:11
      U mnie ta strona otwiera się bez problemu. I jest to blog dziewczyny zajmującej się rozwojem osobistym. W tym wpisie jest ciekawy filmik.

Jak komuś krzyczy o wirusie to proszę o podanie nazwy programu antywirusowego, to napisze do autorki bloga, żeby sprawdziła co się dzieje.
      • zielonooka38 Re: Jaki antywirus? 19.02.12, 10:17
        u mnie avast wink
        • takandrynka Re: Jaki antywirus? 19.02.12, 11:26
          u mnie tez avastuncertain
          • tygrysgreen Re: Jaki antywirus? 19.02.12, 11:44
            u mnie też avast i cicho siedzi
    • tapatik Sam film 19.02.12, 22:20
      Sam film

www.ted.com/talks/lang/pl/brene_brown_on_vulnerability.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka