waganiemama 21.02.12, 20:11 ejjj noo... weźcie, pogadajcie coś może być i o tytułowej bo jak nie, to spać idę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:18 A fajna ta dupa miałaby być? Tak bez obrazka dyskusję Waga zaczyna? No jakżesz się tu merytorycznie odnieść? Odpowiedz Link
oblocznosc Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:31 A o filmie można? Wróciłam z kina, zobaczyłam "Spadkobierców", a tam Clooney i Hawaje, i problemy, jak w życiu, i też bym chciała mieć kawałek swojej ziemi na Hawajach, albo gdzieś bliżej, ale z dostępem do morza, albo jeziora przynajmniej. To sobie może pomarzymy w ten całkiem miły wieczór... Jakie miałoby być życie, gdyby mogło być perfekcyjne? Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:41 To żeś ćwieka zadała Ale budżet nieograniczony? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:41 oblocznosc napisała: > Jakie miałoby być życie, gdyby mogło być perfekcyjne? W ogóle nie powinno się było zacząć Odpowiedz Link
oblocznosc Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:43 To jest minimalizm, a mielismy sie nie ograniczac. Postaraj sie bardziej Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:44 Nie chce mi się. Mówiłem, już że strasznie leniwy jestem? Odpowiedz Link
oblocznosc Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:47 I teraz nie wiem, czy lenistwo to wada czy zaleta Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: dupa Maryni 21.02.12, 21:19 Spójrz na mnie. A tera na tego pracusia. I znów na mnie. I na pracusia. Jeszcze masz wątpliwości? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: dupa Maryni 21.02.12, 21:20 Ale cholernie męczące. Poza tym - świat jest piękny, świat, nie życie. Odpowiedz Link
tapatik Re: dupa Maryni 22.02.12, 09:20 zed-is-dead napisał: > Ale cholernie męczące. Poza tym - świat jest piękny, świat, nie życie. Zobacz, ta babka się nie chciała męczyć i czym to się zakończyło. Jak się zmęczysz i zmęczony siądziesz na dupie odpocząć, to świat wyda się piękny. I tylko Twoja dupa będzie narzekać, ale czy warto się tym przejmować? Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: dupa Maryni 21.02.12, 23:05 oblocznosc napisała: > A o filmie można? > Wróciłam z kina, zobaczyłam "Spadkobierców", a tam Clooney i Hawaje, i problem > y, jak w życiu, i też bym chciała mieć kawałek swojej ziemi na Hawajach, albo g > dzieś bliżej, ale z dostępem do morza, albo jeziora przynajmniej. > To sobie może pomarzymy w ten całkiem miły wieczór... > Jakie miałoby być życie, gdyby mogło być perfekcyjne? W jednym z moich poprzednich wcieleń miałem kawałek ziemi nad maluśkim jeziorkiem. Bardzo urokliwe miejsce i miałem mnóstwo planów. Ale jak człowiek chce boga rozśmieszyć to plany tworzy. Tak i tym razem było. A szkoda. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dupa Maryni 21.02.12, 20:41 a tam dupa Samorosta znalazłam i nie wiem, jak ludzika wyekspediować dalej, a muchi brzęczą... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dupa Maryni 21.02.12, 21:15 no, planetoidka uratowana można Samorost 2 odpalać Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Może o wiośnie ]:) 21.02.12, 20:47 Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy: - No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło... Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią: - Słyszysz jak się drze? - Wiosna idzie. Kotów nie oszukasz. Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Może o wiośnie ]:) 21.02.12, 23:07 Poziomki, mało się nie posikałem. Cudne. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pokaż dupę 21.02.12, 22:54 o matko....już się boję.... chyba nie jadę Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Pokaż dupę 22.02.12, 08:29 wrrr to takie sie atrakcje szykują?? no piknie, piknie ale z tymi planami to prawda właśnie patrzę jak mój urlop szlak trafia nawet mi sie o tym gadać nie chce Odpowiedz Link