Dodaj do ulubionych

ktoś kto kocha nie jest tym co umrze

17.03.12, 20:01
cały czas tęsknie za nim.
dzisiaj bylam sama w kinie. nie mam nikogo. nie wiem, jak uwolnic się od obsesyjnych mysli o nim. zdradził mnie, oszukał. a ja skretyniałam chyba, że za nim tęsknię.
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:10
      oj, nie Ty jedna, niestety
      ale minie
      wszystko kiedyś mija, na szczęście - także myślenie i tęsknota za kimś, kto krzywdził, oszukiwał i nie jest ogólnie wart tego, żeby wspominać
    • silencjariusz Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:16
      Ale Wojaczka to nie czytaj za często. Piękne te jego wiersze. Ale i śmierci w nich dużo. Zacytowałaś jeden z moich ukochanych fragmentów...
      Nad podlaskim chutorem gęsi przelatują właśnie. Musi być lepiej.
      • steppenwolf37 Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:37
        wojaczek towarzyszy mi całe życie. nie wiedziałam, ze znajdzie sie tu ktos, kto będzie wiedział.
    • ane-tal Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:25
      Zdrada nie pomaga? kurcze ..no mi zdecydowanie pomogła kiedyś przestać tęsknić itp.
    • tapatik To sobie poczytaj 17.03.12, 20:46
      To sobie poczytaj
      • steppenwolf37 Re: To sobie poczytaj 17.03.12, 20:51
        przeczytałam. już wcześniej czytałam.chyba jest ze mną gorzej. po 11 latach trudno tak przestać. w tym czasie były tez próby samobójcze. ja po prostu nie posiadam rozsądku, tylko serce. mam tylko instynkt miłości. przekleństwo jakieś.

• steppenwolf37 do silencjariusz 17.03.12, 21:02
        i we mnie dużo śmierci, ale nawet śmierć mnie nie chciała.
        • silencjariusz Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:19
          Więc żyj. I jak już ktoś Ci tu napisał: czas leczy wszystkie rany. Tylko daj czasowi czas. A Wojaczka nie czytaj. Jest zbyt dołujący.
          • steppenwolf37 Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:21
            żeby to było prostsze, żeby to tylko czas miał znaczenie. pewnie tez dawałabym takie rady, gdybym była po drugiej stronie lustra.
            • silencjariusz Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:35
              A co Ci nie pozwala przejść na drugą stronę lustra? Wielu przechodziło przez to co Ty i im się jakoś udało. I nie czytaj Hesse'go. Też jest dołujący.
    • s-t-x Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 21:34
      los nie sprawia że cierpisz bez powodu ani nie sprawi że będziesz szczęśliwa bez powodu
      • torado Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 18.03.12, 12:12
        s-t-x napisał:

> los nie sprawia że cierpisz bez powodu ani nie sprawi że będziesz szczęśliwa be
        > z powodu

piękne to.....i podpisuję się pod tym obiema ręcyma wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka