steppenwolf37 17.03.12, 20:01 cały czas tęsknie za nim. dzisiaj bylam sama w kinie. nie mam nikogo. nie wiem, jak uwolnic się od obsesyjnych mysli o nim. zdradził mnie, oszukał. a ja skretyniałam chyba, że za nim tęsknię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:10 oj, nie Ty jedna, niestety ale minie wszystko kiedyś mija, na szczęście - także myślenie i tęsknota za kimś, kto krzywdził, oszukiwał i nie jest ogólnie wart tego, żeby wspominać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:16 Ale Wojaczka to nie czytaj za często. Piękne te jego wiersze. Ale i śmierci w nich dużo. Zacytowałaś jeden z moich ukochanych fragmentów... Nad podlaskim chutorem gęsi przelatują właśnie. Musi być lepiej. Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:37 wojaczek towarzyszy mi całe życie. nie wiedziałam, ze znajdzie sie tu ktos, kto będzie wiedział. Odpowiedz Link
ane-tal Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 20:25 Zdrada nie pomaga? kurcze ..no mi zdecydowanie pomogła kiedyś przestać tęsknić itp. Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: To sobie poczytaj 17.03.12, 20:51 przeczytałam. już wcześniej czytałam.chyba jest ze mną gorzej. po 11 latach trudno tak przestać. w tym czasie były tez próby samobójcze. ja po prostu nie posiadam rozsądku, tylko serce. mam tylko instynkt miłości. przekleństwo jakieś. Odpowiedz Link
steppenwolf37 do silencjariusz 17.03.12, 21:02 i we mnie dużo śmierci, ale nawet śmierć mnie nie chciała. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:19 Więc żyj. I jak już ktoś Ci tu napisał: czas leczy wszystkie rany. Tylko daj czasowi czas. A Wojaczka nie czytaj. Jest zbyt dołujący. Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:21 żeby to było prostsze, żeby to tylko czas miał znaczenie. pewnie tez dawałabym takie rady, gdybym była po drugiej stronie lustra. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: do silencjariusz 17.03.12, 21:35 A co Ci nie pozwala przejść na drugą stronę lustra? Wielu przechodziło przez to co Ty i im się jakoś udało. I nie czytaj Hesse'go. Też jest dołujący. Odpowiedz Link
s-t-x Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 17.03.12, 21:34 los nie sprawia że cierpisz bez powodu ani nie sprawi że będziesz szczęśliwa bez powodu Odpowiedz Link
torado Re: ktoś kto kocha nie jest tym co umrze 18.03.12, 12:12 s-t-x napisał: > los nie sprawia że cierpisz bez powodu ani nie sprawi że będziesz szczęśliwa be > z powodu piękne to.....i podpisuję się pod tym obiema ręcyma Odpowiedz Link