to_ja_pisze 22.03.12, 17:22 Czyż to nie wspaniałe? Dzieli nas 24 godziny do łikendu, które kocham coraz bardziej. Wariant mniej optymistyczny-mija kolejny tydzień o który jestem starsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Czwarteczek 22.03.12, 17:36 Ehh... byle do jutra. Wiosna płynie w mych żyłach pełną parą , tyle że to nie przekłada się na pracę a na chęć WSZYSTKIEGO. I tak źle (w zimowie dnie cały dzień w pracy) i tak niedobrze (teraz zew outdooru nie daje żyć). Co robić, Droga Redakcjo? A propos tego: > Wariant mniej optymistyczny-mija kolejny tydzień o który jestem starsza. Jest taka piosenka dość znana: www.youtube.com/watch?v=tms-ayMYzb8 z tekstem "co dziś zrobiłeś, z czego możesz być dumny?" Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Czwarteczek 22.03.12, 17:50 zupę ugotowałam pod tytułem minestrone- taką, że klękajcie narody. Wcześniejszych ośmiu godzin pańszczyzny za sukces nie uznaję- ot, banalne tyranie na bułki powszednie. Jeszcze jutrzejszego stresa jednego przeżyję i mam luz Odpowiedz Link
butellishka Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:27 wmiesciejakrybytramwaje napisała: > zupę ugotowałam pod tytułem minestrone- taką, że klękajcie narody. o. też kiedyś gotowałam. daleko od domu. pyszna mi wychodziła zawsze. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:29 Zupa? Nigdy nie robiłem Nie licząc chińskich A dawno nie jadłem, całkiem o nich zapomniałem, chyba muszę sobie jakąś pikantną "ugotować" Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Czwarteczek 22.03.12, 17:51 Outdoor musi być inaczej się nie da, a nawet powiedziałabym, że dodaje sił do całej reszty. Piękne słowa piosenki, heh ostatnio zrobiłam się bardzo przyziemna. Samo życie. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Czwarteczek 22.03.12, 17:56 Jestem dumna,że nie zabiłam dziś pewnych osób Liczy się? Odpowiedz Link
butellishka Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:26 to_ja_pisze napisała: > Czyż to nie wspaniałe? Dzieli nas 24 godziny do łikendu już nie mogę się doczekać czeka mnie jutro pobyt w stolycy i piwko z moimi ulubionymi kolegami z pracy i spoza niej. moje ulubione proporcje ja jedna, a ich dziesięciu hue hue hue Odpowiedz Link
beja_81 Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:29 no pewnie, że wspaniale... a potem kolejny weekend, następny i jeszcze kolejny... i w końcu przyjdzie maj Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:31 Tiaaa...ja tak dziś rozmawiałam z kimś i jak zaczęłam wyliczać, że zaraz święta, potem długi weekend majowy, potem czerwcowy, wakacje itd to znów była zima Odpowiedz Link
beja_81 Re: Czwarteczek 22.03.12, 21:04 o tak, będziemy się dobrze bawić w "cieniu" południowego słońca Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czwarteczek 22.03.12, 20:31 O tak... Po tygodniowym wyjeździe, kryzys dopadł mnie już we wtorek. Przydałby się kolejny tygodniowy wyjazd. Szkoda, że z roboczej dniówki nie można sobie na taki pozwolić Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Czwarteczek 22.03.12, 21:11 jak fajnie że mi przypomniałaś ja dziś wmówiłam jednej pani że jest wtorek jutro mi łeb urwie Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Czwarteczek 22.03.12, 21:16 Ty to masz dar przekonywania. Nie powinnaś zmieni profesji na przedstawiciela handlowego? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Czwarteczek 22.03.12, 21:50 a o jednym Talencie to ja pamiętam zawsze i wszędzie Odpowiedz Link