Dodaj do ulubionych

jak mogłeś

29.04.12, 22:43
pić, palić i się puszczać tatusiu ale i tak Cię kocham - to właśnie powiedziała 10 letnia dziewczynka do tatusia w tvp wink

ale ja tak sobie myślę że najważniejszym mężczyzna w życiu każdej kobiety był/jest właśnie tata
to on jest naszym pierwszym wielbicielem
to dla niego jesteśmy najpiękniejsze, najlepsze a każdy facet w naszym towarzystwie to potencjalny wróg
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: jak mogłeś 29.04.12, 22:45
      hmmm...

różnie z tym bywa.....
      • lounger Re: jak mogłeś 29.04.12, 22:56
        jak to w życiu
    • lounger Re: jak mogłeś 29.04.12, 22:55
      Podobno to ojciec właśnie odpowiada (w dużym stopniu) za nasz rozwój intelektualny i społeczny. To on uczy nas np. wyrażania i bronienia swego zdania, sztuki dyskusji itp.
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: jak mogłeś 30.04.12, 00:56
      oj, chyba to też jest silnie zindywidualizowane

nie przypominam sobie, żeby mój ojciec kiedykolwiek twierdził, że jestem piękna, co do facetów się nie wypowiadał, bo ich nie było w moim otoczeniu - bo i skąd, jeżeli mnie puszczali tylko do szkoły i do cioci na wieś na wakacje...

jak sięgnę pamięcią wstecz, to słyszę ojcowe "ładnie, ale brzydko" (znaczy dowcip taki niby), super motywujące "a po co ci to" i "nie nadajesz się do tego" oraz "ale gruba jesteś" (a nie byłam)

ale i tak go kocham, mógł przecież robić co gorszego...
    • uny Re: jak mogłeś 30.04.12, 08:17
      "puszczać się"
      bogate słownictwo jak na 10 lat
    • lilyrush Re: jak mogłeś 30.04.12, 10:15
      to była amerykańska komedia romantyczna....to wiele tłumaczy wink
    • butellishka Re: jak mogłeś 30.04.12, 10:25
      zielonooka38 napisała:

> ale ja tak sobie myślę że najważniejszym mężczyzna w życiu każdej kobiety był/jest właśnie tata
      > to on jest naszym pierwszym wielbicielem
      > to dla niego jesteśmy najpiękniejsze

to mój ojciec chyba coś nie tak robił/ robi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka