Dodaj do ulubionych

Poszukiwania czas rozpocząć?

19.09.12, 10:36
Witajcie, tak sobie czytam wątas "poszukiwania zakończone" i zachciało mi się poszukiwania rozpocząć?
Co polecacie, które portale, co jest teraz na topie? Wiem wyszukiwarka nie gryzie ale co z polecenia, to poleconesmile
No takiego zachcioła mam z rańca. Miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 10:45
      nie ma sensu szukać
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 10:49
        wiadomo, lepiej być tą znalezionąsmile
        ale tak ciut, ciut i ta adrenalina, echhhhh ale dużo czasu upłynęło...
        • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 10:56
          ja to już nawet straciłam nadzieję na bycie znalezioną.... wink bo niby przez kogo???
          panowie po 30stce to straszni frustraci [albo ja mam od kilku tygodni pecha do takowych....] a ci przed 30stką nie są zainteresowani taką staruszką jak ja wink
          • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:26
            Mam dokładnie tak samo, też straciłam nadzieje...
            A szukać? Nie ma gdzie i sensu, przeszłam trochę portali przez kilka ładnych lat i nic z nich nie wynikło... Sami frustraci i pomyleńcy, szukający księżniczek, które mają nie być księżniczkami... ech szkoda na to czasu i sił...

butellishka napisała:

> ja to już nawet straciłam nadzieję na bycie znalezioną.... wink bo niby przez ko
            > go???
            > panowie po 30stce to straszni frustraci [albo ja mam od kilku tygodni pecha do
            > takowych....] a ci przed 30stką nie są zainteresowani taką staruszką jak ja wink
            >
            >
        • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 10:58
          być znalezioną przez właściwego Znalazcę może i lepiej, ale może warto wybierać samej niż dać się wybrać...
          może zastanawiając się jak i czego szukać, znajdzie się odpowiedź, na pytanie: gdzie??
          winksmile
          • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:00
            ja to nawet na Rodos alkoholików przyciągam wink big_grin albo daję się przyciągnąć wink
            • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:07
              może pora zmienić nicka... a może coś jeszcze... winksmile
              • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:11
                a widzisz, ja myślałam, żem już zreformowana a tu ch... big_grin
                • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:29
                  a mnie się wydaje, że gdzieś głebiej jest myśl w stylu "i tak nic się nie zmieni"... czy "taki mój los"... i ta właśnie rządzi, a nie ta reformująca... no i reformy to nie rewolucje, trwają trochę dłużej... ale skutki miewają trwalszewinksmile
    • zed-is-dead Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:01
      Salsa, wszelki duch!
      Miło wiedzieć, że żyjesz smile
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:15
        no żyję ale coś pozmieniałabym, choć zmian ostatnio mi nie brakuje
        • zed-is-dead Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:22
          No to może jakieś spotkanie na Śląsku? smile Z Mambą pogadam, pewnie też się ucieszy smile
    • robert.83 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:22

salsa13only napisała:

> Witajcie, tak sobie czytam wątas "poszukiwania zakończone" i zachciało mi się p
      > oszukiwania rozpocząć?
      >crying..)
      > No takiego zachcioła mam z rańca. Miłego dnia!

Noo... Salsa... chłopa Ci się z rana zachciewa?wink
      PS. Miłego dnia
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:46
        Toż mnie podsumowałcrying
        • robert.83 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:54
          No nie smuć się. Jakby mi ktoś napisał, że rano baby mi się zachciewa, to bym mógł tylko powiedzieć "powiedz mi coś, czego nie wiem"wink.
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:09
            ale właściwie to o co chodzi?
            to, że się komuś chce od rana osobnika płci zasadniczo odmiennej, to przecież tylko objaw zdrowia? wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 11:47
      wszelki duch... Salsa!!!
      witaj smile
      tlenowe randki były swego czasu nie najgorsze
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:00
        dawno, dawno temu balowałam trochę na randkach i z o2 też miałam do czynienia, obejrzę, dlaczego niesmile
        A może jeszcze coś Ktoś poleci?
        • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:04
          Na pewno odradzam popularną Sympatię i Badoo...
          A profile bez zaznaczonego stanu cywilnego omijać szerokim łukiem...

salsa13only napisała:

> dawno, dawno temu balowałam trochę na randkach i z o2 też miałam do czynienia,
          > obejrzę, dlaczego niesmile
          > A może jeszcze coś Ktoś poleci?
          >
          • tapatik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 13:57
            Czemu Badoo jest złe?
            • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:06
              Ponieważ są tam głównie zajęci panowie szukający jedynie urozmaicenia od swojego codziennego związku, często małżeńskiego...

tapatik napisał:

> Czemu Badoo jest złe?
        • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:06
          Twoo
          Badoo
          sympatia to porażka
          • tapatik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:00
            Da radę przeglądać Twoo bez zalogowania się?
    • sammik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:09
      Poddałam się już dawno. Sami popaprańcy wokół, albo żonaty, a żona go nie rozumie, albo samotny, by nie napisać singiel, z takimi zawirowaniami, że dziękuję, ale nie...
      To już niech będzie jak jest.

Nie ma już normalnych facetów na świecie?
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:12
        sammik napisała:

> Nie ma już normalnych facetów na świecie?

Sammik
        wierzę, że są!
        • sammik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:14
          smile Wydaje mi się, że chciałabym wierzyć, ale...
          Ilu znasz interesujących mężczyzn? Nie liczmy, tych szczęśliwie zakochanych, których znamy.
          • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:24
            hmmmmm faktycznie mało ich, oj bardzo mało...
            własciwie jeszcze mniej niż małosad
          • tygrysgreen Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:33
            co wy za przeproszeniem pierniczycie
            interesujących mężczyzn są całe stada.
            nawet tak od 30 do 40 plus vat.
            nawet tych nie sparowanych.
            a że nie każdy się nada -to tylko kwestia tzw ambarasu.
      • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 12:16
        Mam dokładnie podobne wrażenia, że nie ma już samotnych normalnych facetów na tym świecie.
        Nas kobitek jest dużo więcej, więc jak trafi się jakiś normalny to od razu staje się być zajęty...
        a reszta to popaprańcy...

sammik napisała:

> Poddałam się już dawno. Sami popaprańcy wokół, albo żonaty, a żona go nie rozum
        > ie, albo samotny, by nie napisać singiel, z takimi zawirowaniami, że dziękuję,
        > ale nie...
        > To już niech będzie jak jest.
        >
        > Nie ma już normalnych facetów na świecie?
    • uny Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 13:09
      czołem! wink
      daj sobie spokój. na cholerę siedzieć przed kompem?
      serdecznie pozdrawiam
      • pawelarv Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:11
        zeby to bylo mozliwe...z iraku przciagna sie zamna -DEMON AUTODESTRUKCI-ZRESZTA W KOMPANNIACH Rozne rzeczy sie dzieja!POZDRAWIAM!
    • tapatik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:22
      O, kto to nas podczytuje ukradkiem tongue_out
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:30
        Hej
        poobczajałam to badoo no i szoksmile
        ludzie zalogowani z imienia i nazwiska, fotki zamieszczone, niby oki nic takiego
        ale - mój pierwszy pracodawca lat 52, posiadający żonę i będący działającym od lat radnym w mojej mieścinie szuka dziewczyny w przedziale wiekowym 39-45.
        • ane-tal Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:36
          To może być jakaś prowokacja..
          • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:38
            nie to On, taki charakter gość ma
            • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:40
              to się właśnie często zdarza niestety... ;-(((
          • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:39
            albo automatem przerzuciło go z fb mniej lub bardziej losowo dodając status...
            • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:43
              tak i automatem zapomniał, że jest żonaty...
              natrafiłam na takich typków wielu niestety...

green.amber napisała:

> albo automatem przerzuciło go z fb mniej lub bardziej losowo dodając status...
              • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:48
                pytanie czy wie, że ma konto na badoo... bo o tym, że ma żonę raczej powinien wiedzieć...
                Salsuś - zagadałaś czy tylko widziałaś??
                • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:53
                  Oczywiście może być różnie, ale czy przez przypadek również zaznaczał, że szuka dziewczyny w wieku 39-45 lat?
                  99,99% są tego świadomi i świadomie rejestrują się na tych portalach, tak niestety wygląda rzeczywistość, rozmawiałam z kilkoma takimi typami, szukają po prostu urozmaicenia i odskoczni od ich obecnego związku, ale nie zamierzają wcale z niego rezygnować i mówią to najczęściej otwarcie...

green.amber napisała:

> pytanie czy wie, że ma konto na badoo... bo o tym, że ma żonę raczej powinien w
                  > iedzieć...
                  > Salsuś - zagadałaś czy tylko widziałaś??
                  • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:57
                    kamawi13 napisał(a):

> rozmawiałam z kilkoma takimi typami, szukają po pros
                    > tu urozmaicenia i odskoczni od ich obecnego związku, ale nie zamierzają wcale z
                    > niego rezygnować i mówią to najczęściej otwarcie...

a to akurat miło z ich strony, uważam, wiesz i masz szansę świadomego wyboru
                    • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 14:58
                      Tutaj akurat masz rację, z tym się zgodzę, lepiej, że mówią niż jak oszukują, choć i tacy niestety się zdarzają...

green.amber napisała:

> kamawi13 napisał(a):
                      >
                      > > rozmawiałam z kilkoma takimi typami, szukają po pros
                      > > tu urozmaicenia i odskoczni od ich obecnego związku, ale nie zamierzają w
                      > cale z
                      > > niego rezygnować i mówią to najczęściej otwarcie...
                      >
                      > a to akurat miło z ich strony, uważam, wiesz i masz szansę świadomego wyboru
                      • ane-tal Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:01
                        Oszukują drugą "połówkę"
                        • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:06
                          To tez racja...

ane-tal napisała:

> Oszukują drugą "połówkę"
                        • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:11
                          ane-tal napisała:

> Oszukują drugą "połówkę"
                          tu rozpatrujemy sytuację z punku siedzenia szukającej
                          a "połówce" można tylko współczuć (no chyba, że można nie tylko...), chyba, że wie(przeczuwa) i się zgadza...
                  • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:03
                    kamawi13 napisał(a):

> 99,99% są tego świadomi i świadomie rejestrują się na tych portalach, tak niestety
                    > wygląda rzeczywistość, rozmawiałam z kilkoma takimi typami, szukają po prostu
                    > urozmaicenia i odskoczni od ich obecnego związku, ale nie zamierzają wcale z
                    > niego rezygnować i mówią to najczęściej otwarcie...

ja miałam taką sytuację śmieszną z miesiąc temu na badoo. jako, że mam fotkę z moto, to wiadomo - się "znawcy" odzywają. i napisał pan po 40stce, spoko się pisało o motocyklach, ale coś za bardzo naciskał na spotkanie. nie pytałam wcześniej czy ma żonę, bo w sumie w ogóle mnie to nie interesowało - w ogóle nie był w moim typie [bardzo nie był wink]
                    ale jak zaczął być za bardzo napastliwy w sprawie spotkania, to go zapytałam, co jego żona na to, że ma konto na badoo i młode [hehehehe wink] laski [uhm wink] wyrywa. no to pan jak się zbulwersował, że w ogóle jaka ja niemądra jestem bo taka szansę tracę, przecież tyle fajnych rzeczy moglibyśmy razem zrobić na moto! tiaaaaaa... ciekawe jakich wink

skończyło się na tym, że pan strzelił focha, że go do żonki odesłałam i kategorycznie zabronił mi do siebie pisać! oh yeah! wink normalnie żal.ru big_grin
                    • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:10
                      Ooooo właśnie zupełnie jakbym o swoich historiach czytała, dokładnie podobne zdarzenia miałam, tylko na inne tematy (niemotorowe znaczy się), a na koniec foch i poinformowanie, ile to ja tracę, że nie chcę skorzystać z takiej okazji...

butellishka napisała:
                      >
                      > skończyło się na tym, że pan strzelił focha, że go do żonki odesłałam i kategor
                      > ycznie zabronił mi do siebie pisać! oh yeah! wink normalnie żal.ru big_grin
                      >
                • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:07
                  widziałam ale znajoma zagadała i tak sobie gadulstwo uprawiają, echhhh brzydzą mnie tacy faceci, nic na to nie poradzę, że w tej kwestii jestem monotematyczna
                  od zawsze stosuję zasadę: traktuj innych tak, jak sam chcesz aby cię traktowali
                  • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:16
                    czyli jakby wpada w te 99%...
                    heh czasem aż się ciśnie na usta pytanie - jak pan by zareagował na wieść, że jest traktowany podobnie przez żonę??
                    • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:23
                      ooo świetny pomysł, muszę kiedyś spróbować zadać takie pytanie, hehe wink
                      Pewnie będzie kolejny foch...

green.amber napisała:

> czyli jakby wpada w te 99%...
                      > heh czasem aż się ciśnie na usta pytanie - jak pan by zareagował na wieść, że j
                      > est traktowany podobnie przez żonę??
    • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:31
      Salsuś, a co byś powiedziała na pomysł, żeby (oprócz zarejestrowania się na dwu portalach i przeglądania ich po ok. pół godziny dziennie) zapisać się na jakie dwa kursy dla zaawansowanych??
      winksmile
      • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:39
        A co to są kursy dla zaawansowanych? Gdzie one się odbywają? Gdzie można się zapisać i właściwie czego dotyczą? Można prosić o jakieś bardziej szczegółowe informacje?
        • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 15:54
          hihi się człowiek wyrazi niejasno, chociaż się stara... hehwinksmile
          podobno jakiekolwiek (chociaż mnie się wydaje, że warto, żeby Cię interesowało, czego się uczyszwink), na których spodziewasz się spotkać sporą ilość panów, czyli szydełkowanie może odpadać wink i pewnie odbywają się wszędzie, chociaż mogę domniemywać, że im większe miasto tym większy wybór... a poziom zaawansowany, bo podobno panom ambicje nie pozwalają na branie udziału w tych dla początkujących winksmile
          • kamawi13 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 16:13
            Wiesz myślałam nawet parę razy o czymś takim, tylko jakoś pomysłu brak, bo np. na motoryzacji jakoś nie bardzo się znam, a tym bardziej dla zaawansowanych, a na kursach "szydełkowania" raczej ciężko będzie mężczyzn spotkać... Nawet na kursach językowych czy komputerowych (byłam na kilku) jakoś panów jak na lekarstwo, a przecież każdy taki kurs wiąże się z jakimiś opłatami, dobrze, żeby się przydały choć trochę...
            Gdzie można spotkać porządnych samotnych panów?
            • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:20
              kamawi13 napisał(a):

> Gdzie można spotkać porządnych samotnych panów?

nie można, bo ich nie ma big_grin
              • puch_atek Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:30
                butellishka napisała:

> kamawi13 napisał(a):
                >
                > > Gdzie można spotkać porządnych samotnych panów?
                >
                > nie można, bo ich nie ma big_grin
                >

no wlasnie, wiec skupic sie na tym co jest, tak proste a rownoczesnie tak trudne do ogarniecia, wydaje sie, hihi smile
                czekamy! nieporzadni! smile
                • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:35
                  puch_atek napisał:

> no wlasnie, wiec skupic sie na tym co jest

suspicious nie, nie napiszę nic, co sobie pomyślałam tongue_out suspicious

na czym się skupić? na nieporządnych? c'mon!
                  • puch_atek Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:59
                    na tym co jest, albo po co narzekac smile
                    albo skupiac sie na czyms co nie istnieje, hihi, ciagle nielogiczne?smile
                    • butellishka Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:25
                      a ja tak myślę, że najlepiej to na sobie się skupiać tongue_out
                  • tapatik Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 22:34
                    butellishka napisała:

> na czym się skupić? na nieporządnych? c'mon!

O, wreszcie coś dla mnie tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
            • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:34
              kamawi13 napisał(a):

> Wiesz myślałam nawet parę razy o czymś takim, tylko jakoś pomysłu brak, bo np.
              > na motoryzacji jakoś nie bardzo się znam, a tym bardziej dla zaawansowanych, a
              > na kursach "szydełkowania" raczej ciężko będzie mężczyzn spotkać... Nawet na ku
              > rsach językowych czy komputerowych (byłam na kilku) jakoś panów jak na lekarstw
              > o, a przecież każdy taki kurs wiąże się z jakimiś opłatami, dobrze, żeby się pr
              > zydały choć trochę...
              > Gdzie można spotkać porządnych samotnych panów?

kombinuj Młoda, kombinujwinksmile może szukaj kursów dotyczących tego, co zawsze chciałaś robić sama, albo mogłabyś robić razem z osobistym facetem, albo co chciałabyś, żeby Twój osobisty robił sam po pracy na ten przykład...
              a co to znaczy porządnych???
              winksmile
    • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 19:17
      Podczytałm ja sobie Wasze wypowiedzi i mam podobne zdanie i doświadczenie z portalami.

Krótko mówiąc z facetami jak z kiblami albo zajęty, albo za...sra..ny.

• salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 19:27
        jesooo ale pojechałaś po całościbig_grin hahahahhahahaha

• jeriomina Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 19:58
          Spróbuj na cafe.
          • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:45
            zerknęłam na cafe, ale tam panowie w moim przedziale wiekowym szukają partnerek w wieku moich dzieci.
            Widocznie jeszcze mają jakiś instynkt wychowawczy......
            • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:46
              he he he... no i poza tym grasują tam ciągle ci sami kłusownicy...brrrrr wink
              • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:53
                no.... z nadzieją ze wpadnie jakaś świeżynka w łapki
            • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:01
              poziomkitruskawki napisała:

> zerknęłam na cafe, ale tam panowie w moim przedziale wiekowym szukają partnere
              > k w wieku moich dzieci.

a to nie tylko na cafe na sympatii podobnie, choć inni szukają chyba mamusi, no jak wytłumaczyć po co osobnik lat 26 pisze do mnie, skoro ja już leciwa wiekowo jestem? Mam kolekcję oczek od przedziału wiekowego 26-32 i hmmmmmmm 50-56 big_grin
              A to puszczanie oczek, to już totalny idiotyzm, deostaję nerwicy, jak je widzę
              • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:10
                znam to, tłumaczą to tym, że lubi jeden z drugim dojrzałe kobiety. Tylko, że ja nie szukam kolegów dla moich dzieci.

> A to puszczanie oczek, to już totalny idiotyzm, deostaję nerwicy, jak je widzę

Biedak nie ma nic do powiedzenia to sie usmiecha......
              • jeriomina Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:45
                Zakładając konta nigdy sama do nikogo nie pisałam.
                Czekałam na inicjatywę. Z chłopakami poznanymi na cafe wszystkie spotkania które się odbyły były pod jakimś względem interesujące. Na sympatii żenada straszna. Spotkania - totalny niewypał. Ale. Na sympatii trzeba płacić. A na cafe nie. I to ciekawe, że na cafe byli fajniejsi faceci.
                Miałam konta w zeszłym roku, potem na 4 miesiące to zawiesiłam, bo mi się ta rozrywka przejadła. Po sylwestrze 2011/12 założyłam nowe konto na cafe. Wyhaczył mnie 2 dni potem pan, z którym do dzisiaj się spotykamsmile
        • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:50
          (mm)no co to tylko ujęte tak w skrócie na podstawie tego co przeczytałam powyżej. tongue_out
          ( i własnych doświadczeń )
      • tygrysgreen Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:10
        > Krótko mówiąc z facetami jak z kiblami albo zajęty, albo za...sra..ny.

już kiedyś to padło, wyjątkowo niesmaczne

> Podczytałm ja sobie Wasze wypowiedzi i mam podobne zdanie i doświadczenie z portalami.

wygląda na to, że to problem w portalach a nie w facetach

no to zadajmy sobie pytanie dlaczego....
        kiedyś tam pewien poznany przeze mnie na portalu randkowym facet porównał to do sklepu i wybierania towaru jak na wystawie. może coś w tym jest. a przeca ludź to nie towar, troszku bardziej skomplikowany jest z natury.

• poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:58
          może niesmaczne, ale prawdziwe.

> kiedyś tam pewien poznany przeze mnie na portalu randkowym facet porównał to do
          > sklepu i wybierania towaru jak na wystawie. może coś w tym jest. a przeca ludź
          > to nie towar, troszku bardziej skomplikowany jest z natury.

Oj jest, jest. Dobre porównanie.
          • tygrysgreen Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:26
            > może niesmaczne, ale prawdziwe.

na całe nasze szczęście NIE wink
    • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:07
      zanim się gdziekolwiek zalogujesz... podglądnij czy warto wink
      może po przeglądnięciu setnego profilu na kolejnym portalu minie Ci poranna ochota.
      • salsa13only Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:31
        Macie rację, zagłębiłam się w to dzisiaj i to jednak nie jest to,czego szukam. To znaczy nie, że coś potępiam, ponieważ jest to miejsce jak każde dobre do poznania drugiej osoby, jednak faktycznie ma to specyfikę wystawiania towaru w opcji "kup teraz". A szkoda, ponieważ w dzisiejszych czasach życia w pośpiechu i dobie internetu powinno to być miejsce znakomite do rozpoczęcia czegoś w stylu - początek zapoznawczo-rozpoznawczy. Wiem,że nic nie zastąpi spojrzenia w oczy, uśmiechu, głosu,mimiki, zapachu, gestykulacji ale z drugiej strony przynajmniej ja po chwili rozmowy na gg czy po wymianie wiadomości wiem, czy chciałabym spotkać się na kawie z tym kimś czy jest to totalna pomyłka. Aaaa rozglądałam się na sympatia.pl.
        • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:44
          po 30 sekundach rozkminiania badyla... znalazłam 2 znajome osoby tongue_out
          • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:10
            o i jeden forumowicz big_grin
            i kolega z podstawówki...

jaki ten internet mały wink
            • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:14
              oj mały, mały.
              Moja koleżanka kiedyś "odkryła" na Symaptii męża swojego, który tam buszował.
              Podawał, że jest rozwiedziony, a Ona nic o tym nie wiedziała.
              • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:24
                my tu tak sru... pomyje na panów, a ciekawe jakie bywają kobiety na portalach...
              • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:27
                nie tylko internet...winksmile
                a szczęśliwa małżonka kogo/czego szukała na sympatii??
                • puch_atek Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:31
                  green.amber napisała:
                  a szczęśliwa małżonka kogo/czego szukała na sympatii??

zbladzila szukajac przepisu na sobotni obiad smile huehue
                  • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:41
                    aaa hehehe no tak... może miała być sympatyczna kolacja... Złośliwiec winktongue_out
                  • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 22:05
                    sam się "podłożył" , poprosił, żeby wydrukowała jakąś fakturkę z jego poczty.
                    Otwiera a tam....informacja z Sympatii no i ......nic nie mówiąc sprawdziła, nie tylko konto telefonu komórkowego, ale i konto na Sympatii.
                • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:35
                  jak to się mówi... kontrola podstawą zaufania? big_grin
                  • green.amber Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:45
                    taaa znaczy kontrolowała wszystkie portale?? to musiała być mocno zajęta... winktongue_out
                    • beja_81 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 22:00
                      oj tam zaraz wszystkie... po prostu znalazła w historii, że się mąż logował... więc sprawdziła wink
                      • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 22:08
                        leniuch był i poprosił, zeby wydrukowała fakturę za telefony z jego poczty. A, że przy okazji wypatrzyła informację z Symaptii to "przeanalizowała" i to konto.
    • zielonooka38 Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 20:47
      stanowczo polecam schody w ikea tudzież restaurację
      od lat i niezmiennie poznaje tam fajnych gości
      tylko nie w wakacje bo wtedy jadają tam słomiani wdowcy wink
      na większości portali panowie zapominają o "stanie cywilnym" jakoś
      • poziomkitruskawki Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 19.09.12, 21:03
        > stanowczo polecam schody w ikea tudzież restaurację

ja ostatnio "testuję" na stacji benzynowej.....wlewu paliwa nie mogę odkręcić.

> na większości portali panowie zapominają o "stanie cywilnym" jakoś

z wiekiem to i pamięć nie taka jak kiedyś....
    • czarny.onyks Re: Poszukiwania czas rozpocząć? 23.09.12, 12:01
      ooo..Salasaaaaaaaaaaa....witaj smile

i owocnych poszukiwań życzę.....
      choć sama chyba przestaję wierzyć w mężczyzn...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka