stefcia41 12.10.12, 19:41 Stefki się zakochała nieboga i teraz ja pokarał łos i cierpi się katuje gutkiem i łka... wesprzyjcie Siostrę w potrzebie ... Maniuś! proszony o LaoChe a Gubiś o OZ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 19:46 tyle cie tu nie było (no czasem sporadycznie), więc cierp ciało, co chciało, wcale nie żałuję, 'stara a głupia' i miłostek się zachciewa Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 19:51 Stefcia... najpierw piosenka dla mooodego, co gooopio gada... a Ty się nie możesz zakochiwać bez cierpienia??? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:28 heh mogłam to przewidzieć... to następna razem megaklapa na gołe poślady dostaniesz... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 08:12 <<> a Ty się nie możesz zakochiwać bez cierpienia???>> No chciałam tak dramaturgii dodać trochę Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 11:20 stefcia41 napisała: > <<> a Ty się nie możesz zakochiwać bez cierpienia???>> > No chciałam tak dramaturgii dodać trochę noooo tak, Ty się tu chichrasz, Gałganie, a ja jakiegoś prawdziwego kryzysu dostaję... będziesz kiedy znów wołać "wilk" to już Ci nie uwierzę, masz przekichane z moją słoniową pamięcią... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 18:28 pffff powodu to nie znam... aaaaaa może znam, chociaż wolałabym nie... skutek mię bardziej martwi, ale może przejdzie... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 20:41 wielki kryzys....? wieki sredniego juz? czy jak??? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 21:02 jakiś spory chyba skoro muzyka go jakby pogłębia... zastosowałam czekoladę, bo juszszsz nie wiem, co by mogło zadziałać... heh Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 21:11 nnnoooo tttotototo z bamboszy miedzy oczy go !!!!!!! a moze zbawi ci zbawiciel diesel!! własnie u mnie leci... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 21:31 ale kogo?? leciał leciał i poleciał... hymmm co tam jeszcze masz?? (bo nie wiem czy mówić czy nie, że cukinia z oscypkiem też jakoś nie pomogła...) Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 21:49 znowu te oscypki....? ehehe jak ci malo to moge ci odpalic kromala z pasztetem na dodatek dodam chrzanu o kiszonego ogorka.... gdzies byla ze oscypki papasz malpeczkoo...? hehehe Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 22:03 heh no właśnie nigdzie, gdzie robią oscypka nie byłah, a taki przywożony widać tak całkiem nie działa... a dawaj, jeśli ma pomóc, już mi chyba nie zaszkodzi, byle francuski bardzo pasztet nie był... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 22:22 masz japko se sjedz! mam skilo malinowek na noc cza mniej jesc bo pozniej bedziesz miala mysli i sny jakies pomielone niczem pasztet, Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 22:37 hihi roczulająca, Maniuś, troska Twa a te malinówki taki prawdziwy malinówkowy smak mają?? bo u mnie w rankingu to gdzieś na równi z kosztelami albo zaraz po, tylko że teraz to już mało co smakuje jak kiedyś... heh Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 22:51 te malinowki u nas nafsi to jeszcze w wiekoszosci poniemieckie drzewka... wiec smakuje toto jeszcze jako tako... szare renety jeszcze som normalne u nas... i niektore grusze... no dobra ale dosc tego, powiem szczerze ze ja wlasnie kosztuje cytrynufke... bo cos zimno sie zrobilo... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:01 heh u Babci taka rosła i schła... już ją mieli wyciąć to zaczeła sfaniara owocować a szare Dziadek Takiej Jednaj kartoflami nazywał że nie za dobre, a ona uwielbiała... no i tak sam?? nie poczęstujesz?? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:12 >no i tak sam?? nie poczęstujesz?? no co...? malo mam... aleale jak po japku? po japku? po owocach szybciej bierze....? zeby pozniej nie bylo, ze upil, wykorzystal i zniknoł gdzie w swiecie... heh w gorach sie fajnie by bylo takom cytrynke.... dzis kurka załkałem prawie (jak ta nasza sztefcia), ze nie siedze, gdzies na wysokosci i patrzam w swiat...? jedziesz w tym roku gdzie jeszcze? cos wspominala kiedy? ja nie wiem jak sie obudze wczesnie to moze jeszcze gdzie wyrusze... na dzien, ale tak cos nosi mnie qrka wodna, zeby dluzej posiedziec... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:21 przecie nie chcę całej flaszki... kto wie czy mi smakować będzie... taaak?? znaczy tak oszczędniej jest, najpierw owockami nakarmić... zapamiętam no i na razie było o częstowaniu a nie tam zaraz o wykorzystywaniu... po pijaku sprzątać nie będę heh w ogóle to jutro do Kazimierza/ Janowca, za tydzień do Zielonej do Katowic, za miesiąc do Poznania, jeszcze do końca roku jaki weekend wolny by się znalazł, tylko gór po drodze żadnych heh... i dzień krótki... i popadowuje... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:33 hmmmm....w tym kazimierzu ,to uwazaj.... owocki som okiej, dasz takiej banana pozniej pifko do wypicia i jest gotowa... sie oplaca i kulturka jest, nie cza kombinowac z jakimis dziwnymi drinkami... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:42 ojtam zaraz uważaj... mam nadzieję, że tym razem też będzie atrakcyjny ale ten nasz się nazywa Dolny... w sumie a nie Atrakcyjny... to uważać czy nie?? no dzięki za przepis, dzięki, tylko czy ja będę próbowała jaką kobitę upijać?? bo facetów to podobno upijać nie warto... i banana bez bułki?? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 23:59 ano to baw sie ambrze atrakcyjnie... i uwazaj na banany... buleczke mozesz zjesc kozleznka ostatnio po wizycie w tym waszym kazimierzu byla zachwycona czekolada pitna - nazwy knajpki nie pomnie, wybacz - a jej koleznka z kolei byla bliska ekstazy pijac jom... wiec masz wybor spory w rozkoszach dnia, juz prawie dzisiejszego juz idziemy spac, ok? dziekuje za pogadanke do milego m. Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 14.10.12, 00:03 do bo żeby dziś zasnąć, już nawet i pięć minut nie zostało... zobaczymy czy nas jaka czekolada dopadnie... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 08:10 No wiesz?! Z racji szacunku dla starszych mógłbyś trochę pożałować mnie:.-) Odpowiedz Link
maniek2000 ech mloda... 13.10.12, 20:39 same problemy z tobom ostatno.... mam nadziej, ze nie zabujalas sie ftym manku6xxx z ogloszenia, cot to je wynalazl na jakim obm forum (a w ogole po co tam wlazisz na jakies obce fora???? zaim bedzie kciala gdzies ondziej wejsc niech sie najpier spyta!!!!) no dobra... wisz sztefvia moze to jest szczesliwa milosc ino ten twoj amant ma cus takiego...??? trzym sie mloda trzym, fszycho jeszcze przed tobom! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 19:55 prosz bardzo - Did Lirnik dla Stefci: Lao Che - Lirnik a teraz - obudź się Oddział Zamknięty - Obudź się Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:01 Słaboś dokarmiała łosia, to Cię pokarał. Rogami czy z kopytka ? www.youtube.com/watch?v=d9gH-8Vb6yo Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 08:18 << Słaboś dokarmiała łosia,>> Znaczy się jednak trza się naumieć piec te ciasta? Odpowiedz Link
butellishka Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:11 połka, połka i przestanie! na drugie raz będzie mądrzejsza! bierz przykład ze mnie - ja sobie odpuściłam www.youtube.com/watch?v=Q-03ePM1GM8&feature=related Odpowiedz Link
butellishka Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:44 myślicie, że mi się znudzi mój obecny stan? szczerze mówiąc, to od 14 lat mam swój rekord czasowy w byciu bezchłopową i tak mi z tym dobrze, że się coraz bardziej w to zagłębiam Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 18:30 > myślicie, że mi się znudzi mój obecny stan? my to wiemy to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link
butellishka Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 22:03 a ja powiem tylko tyle, że nie zamierzam nic nikomu udowadniać Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:16 o, to trza się uczyć na błędach Stefci... precz z łosiami a i coś adekwatne do Twojego stanu Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:40 mówcie, co chcecie Małolaty... ja tam wolę wiedzieć swoje, dobranoc Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 20:49 Amberku... Małolaty też wiedzą swoje i też im z tym dobrze, a to chyba o to chodzi, by się ze sobą czuć dobrze... czy to we dwoje, troje, czwórkę, czy nawet w pojedynkę Już dobranoc? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 21:07 ależ wydaje mi się, że coś jakoś tak właśnie powiedziałam... nie nawracam nikogo na własną wiarę, wprost przeciwnie, co nie znaczy, że nie mówię, co myślę ano właśnie poczułam, że mnie dopadło potężne zmęczenie i oczko mam obolałe, więc nawet Jack Sparwow mnie nie powstrzyma (więc okłamałaś mnie mówiąc prawdę? było właśnie) jeszcze może takie tam, co właśnie wpadło mi w oko Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 21:20 >Sparwow mnie nie powstrzyma winksmile (więc okłamałaś mnie mówiąc prawdę? było >właśnie winksmile) i w tym miejscu się zgubiłam Odpowiedz Link
jejek11 Re: Wsparcie dla.. 12.10.12, 22:16 ...Ale dlaczego pokarał? I dlaczego od razu cierpi? A może dobrze będzie? Skoro Jejkówna wykazuje optymizm, znaczy, że wszystko jest możliwe Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 08:23 A bo tak jakoś wyszło mi, że statystycznie tak będzie lepiej Odpowiedz Link
jejek11 Re: Wsparcie dla.. 13.10.12, 19:05 hymmmm... Są kłamstwa, straszne kłamstwa i statystyki. Przemyśl to jeszcze. Odpowiedz Link