gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:02 Ileś osób Ci wczoraj próbowało uświadomić, że zachowujesz się złośliwie i chamsko. Nie jesteś 1-sza, ani nie będziesz ostatnia z tu przybyłych troli , ale zawsze tak samo się to kończy. Trol zalicza ignora od kolejnych ludzi, eskaluje więc swoje chamstwo, za co zalicza bana. Kurz po nim opada, a sympatyczna atmosfera powraca i parę dni potem, nikt już o nim nie pamięta. Nicka możesz sobie zmienić w każdej chwili, ale charakter trudniej Odpowiedz Link
torado Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:06 gyubal_wahazar napisał: > Ileś osób Ci wczoraj próbowało uświadomić, że zachowujesz się złośliwie i chams > ko. Nie jesteś 1-sza, ani nie będziesz ostatnia z tu przybyłych troli , ale zaw > sze tak samo się to kończy. > > Trol zalicza ignora od kolejnych ludzi, eskaluje więc swoje chamstwo, za co zal > icza bana. > Kurz po nim opada, a sympatyczna atmosfera powraca i parę dni potem, nikt już o > nim nie pamięta. Nicka możesz sobie zmienić w każdej chwili, ale charakter tru > dniej zdaje się, że już się pożegnaliśmy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:09 Wróciłaś po beret czy parasolkę ? Odpowiedz Link
torado Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:15 gyubal_wahazar napisał: > Wróciłaś po beret czy parasolkę ? kolejny dowód Twojej ignorancji, ale tym razem ignorujesz to, co sam napisałeś . A tego to już nie rozumiem , choć to ma swoja nazwę na "s" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:23 Nie gryź się tym. Paru innych rzeczy też nie rozumiesz i dożyłaś tego wieku, więc dasz radę i tym razem. A literek się nie lękaj, bo nie gryzą Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:38 Dokopywanie wczoraj dziewczynie, która miała do nas tyle zaufania, by się zwierzyć ze swoich intymnych problemów, było łatwe. Może pójdź za ciosem i dokop teraz mnie. Chyba nie odpuścisz, tak kuszącej oferty, kropkując w kolejnych postach ? Odpowiedz Link
torado Re: nie boli mnie głowa 24.11.12, 14:22 gyubal_wahazar napisał: > Dokopywanie wczoraj dziewczynie, która miała do nas tyle zaufania, by się zwier > zyć ze swoich intymnych problemów, było łatwe. > ból głowy nazywasz intymnym problemem. No cóż ile ludzi tyle definicji intymności buhahahahahahhaha Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Droga Torado! 23.11.12, 21:37 Prosiłabym jednakowoż o powstrzymanie się od złośliwości w stosunku do innych forowiczów, uszczypliwości i zaczynania tego typu smrodliwych wąteczków. Do niczego dobrego to nie prowadzi, sprawia ludziom przykrość, a argument, że rozgrzewa się w ten sposób forum, nie jest akurat najtrafniejszym usprawiedliwieniem takich zachowań. Z poważaniem (p.o. admina) Panzerna Odpowiedz Link
torado Re: Droga Torado! 24.11.12, 14:14 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > Prosiłabym jednakowoż o powstrzymanie się od złośliwości w stosunku do innych f > orowiczów, uszczypliwości i zaczynania tego typu smrodliwych wąteczków. > Do niczego dobrego to nie prowadzi, sprawia ludziom przykrość, a argument, że r > ozgrzewa się w ten sposób forum, nie jest akurat najtrafniejszym usprawiedliwie > niem takich zachowań. > > Z poważaniem > (p.o. admina) > Panzerna > to ja uprzejmie proszę również o zwrócenie uwagi niektórym innym forumom by powstrzymywali się przed różnymi insynuacjami na mój temat. Odpowiedz Link
zed-is-dead To nie halny 23.11.12, 21:50 Tylko potwierdzenie tezy, że pustka nie może boleć. Odpowiedz Link