Dodaj do ulubionych

nie boli mnie głowa

23.11.12, 19:51
czyżby halny przestał wiać wink
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:02
      Ileś osób Ci wczoraj próbowało uświadomić, że zachowujesz się złośliwie i chamsko. Nie jesteś 1-sza, ani nie będziesz ostatnia z tu przybyłych troli , ale zawsze tak samo się to kończy.

Trol zalicza ignora od kolejnych ludzi, eskaluje więc swoje chamstwo, za co zalicza bana.
      Kurz po nim opada, a sympatyczna atmosfera powraca i parę dni potem, nikt już o nim nie pamięta. Nicka możesz sobie zmienić w każdej chwili, ale charakter trudniej
      • torado Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:06
        gyubal_wahazar napisał:

> Ileś osób Ci wczoraj próbowało uświadomić, że zachowujesz się złośliwie i chams
        > ko. Nie jesteś 1-sza, ani nie będziesz ostatnia z tu przybyłych troli , ale zaw
        > sze tak samo się to kończy.
        >
        > Trol zalicza ignora od kolejnych ludzi, eskaluje więc swoje chamstwo, za co zal
        > icza bana.
        > Kurz po nim opada, a sympatyczna atmosfera powraca i parę dni potem, nikt już o
        > nim nie pamięta. Nicka możesz sobie zmienić w każdej chwili, ale charakter tru
        > dniej

zdaje się, że już się pożegnaliśmy wink big_grin
        • gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:09
          Wróciłaś po beret czy parasolkę ?
          • torado Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:15
            gyubal_wahazar napisał:

> Wróciłaś po beret czy parasolkę ?

kolejny dowód Twojej ignorancji, ale tym razem ignorujesz to, co sam napisałeś big_grin big_grin. A tego to już nie rozumiem big_grin big_grin, choć to ma swoja nazwę na "s" wink
            • gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:23
              Nie gryź się tym. Paru innych rzeczy też nie rozumiesz i dożyłaś tego wieku, więc dasz radę i tym razem. A literek się nie lękaj, bo nie gryzą
              • torado Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:28
                pięknie powiedziane...
                no to........ wink
                • gyubal_wahazar Re: nie boli mnie głowa 23.11.12, 20:38
                  Dokopywanie wczoraj dziewczynie, która miała do nas tyle zaufania, by się zwierzyć ze swoich intymnych problemów, było łatwe.

Może pójdź za ciosem i dokop teraz mnie. Chyba nie odpuścisz, tak kuszącej oferty, kropkując w kolejnych postach ?
                  • torado Re: nie boli mnie głowa 24.11.12, 14:22
                    gyubal_wahazar napisał:

> Dokopywanie wczoraj dziewczynie, która miała do nas tyle zaufania, by się zwier
                    > zyć ze swoich intymnych problemów, było łatwe.
                    >
                    ból głowy nazywasz intymnym problemem. No cóż ile ludzi tyle definicji intymności buhahahahahahhaha wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Droga Torado! 23.11.12, 21:37
      Prosiłabym jednakowoż o powstrzymanie się od złośliwości w stosunku do innych forowiczów, uszczypliwości i zaczynania tego typu smrodliwych wąteczków.
      Do niczego dobrego to nie prowadzi, sprawia ludziom przykrość, a argument, że rozgrzewa się w ten sposób forum, nie jest akurat najtrafniejszym usprawiedliwieniem takich zachowań.

Z poważaniem
      (p.o. admina)
      Panzerna
      • torado Re: Droga Torado! 24.11.12, 14:14
        pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> Prosiłabym jednakowoż o powstrzymanie się od złośliwości w stosunku do innych f
        > orowiczów, uszczypliwości i zaczynania tego typu smrodliwych wąteczków.
        > Do niczego dobrego to nie prowadzi, sprawia ludziom przykrość, a argument, że r
        > ozgrzewa się w ten sposób forum, nie jest akurat najtrafniejszym usprawiedliwie
        > niem takich zachowań.
        >
        > Z poważaniem
        > (p.o. admina)
        > Panzerna
        >

to ja uprzejmie proszę również o zwrócenie uwagi niektórym innym forumom wink by powstrzymywali się przed różnymi insynuacjami na mój temat.
    • zed-is-dead To nie halny 23.11.12, 21:50
      Tylko potwierdzenie tezy, że pustka nie może boleć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka