wyszeptany-o-zmroku 10.12.12, 20:06 Pomagacie innym??tym ktorzy tego potrzebują,np czy oddajecie krew,robicie paczki?nie wyrzucacie ubrań do kosza?itp itp.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel_2.0 Re: Serce.. 10.12.12, 20:33 Nic, naprawdę nic nie pomoże... Tak sobie myślę, że bardzo często wystarczyłoby nie przeszkadzać, nie szkodzić... za często chce się powiedzieć: "ludzie ludziom zgotowali ten los". Odpowiedz Link
karolina17w Re: Serce.. 10.12.12, 21:03 Krwi akurat nie oddaję, ale zastanawiam się nad tym coraz częściej, niestety u mnie rzadko pobierają. Wyrzucam do kosza to, co naprawdę zniszczone, resztę oddaję np. mam znajomą, której dziecko ma ubrania i zabawki po moim synu. Generalnie - staram się pomóc w miarę moich możliwości. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Serce.. 10.12.12, 21:37 to jaki narząd do pompowania krwi - tak mówili przynajmniej w tv pomagam bo lubię ale nie widzę powodu by o tym jakoś specjalnie mówić głównie staram się nie szkodzić Odpowiedz Link