Dodaj do ulubionych

kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY

13.02.13, 22:05
dziękuję, dobranoc, miłego dnia zakochanych smile
Obserwuj wątek
    • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:13
      świetnie,po prostu zaniemówiłam przed monitorem
      • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:19
        bARdZo sIę STaRAłEM nApISaĆ tO TAkĄ fAJnĄ fAlą smile
        • lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:23
          Zdaje się że gimnazjalistki wyrwane przez Tede przejęły jego konto gazetowe smile
          • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:30
            Nie wiem jak to jest u niego
            natomiast dziś rozmawiałam z moim uczniem, tegorocznym maturzystą
            powiedział mi że gimnazja powinny zostać zlikwidowane od zaraz
            bo takiego ogromu przemocy fizycznej i psychicznej jak w nich, mało gdzie można spotkać
            ja przyznałam mu rację, powiedziałam też że gdybym ja mogła coś zmienić
            zlikwidowałabym wszystkie gimnazja ze skutkiem natychmiastowym, od jutra
            przywróciłabym system w którym wychowałam się sama
            8 klas podstawówki, potem 4 lata liceum/ ewentualnie zawodówka/technikum do wyboru dla chętnych
            • lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:32
              I pomyśleć, że chyba głównym celem powołania do życia tworu zwanego gimnazjum było "oddzielenie" młodszych i starszych, żeby ci drudzy kotów nie męczyli...
              • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:35
                a ja myślę, że to po ty, by więcej dyrektorów mogło być dyrektorami smile
                • lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:24
                  No dobra - miałem na myśli oficjalną propagandę.
              • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:36
                nie będę tu opisywać szczegółów ale gimnazja to chory pomysł
                to, co tam się dzieje jest nie do opisania
                już w niektórych dochodzi do tragedii,
                zanim czekać aż będzie za późno powinno się je po prostu zlikwidować
                • 81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:42
                  -nie nastąpi to szybko,nie licz na to.
                  • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:55
                    wiem o tym, niestety
                    w tym kraju im bardziej chory pomysł tym bardziej nic nie jest robione w kierunku aby go uleczyć, zlikwidować
            • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:34
              a ja jestem przeciw! gdzie by się podziały galerianki przed otwarciem sklepów?
              • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:41
                Podobno miałeś iść już spać
                Te 'galerianki' to tak naprawdę mentalnie małe dziewczynki, zagubione w dzisiejszym "świecie"
                pozostawione same sobie, bez opieki rodziców, bez wzorców wartych naśladowania.
                resztę pominę.
                gdybym ja musiała wysłać swoje dziecko do gimnazjum, nie zrobiłabym tego, uczyłabym je sama w domu
                dobrej nocy
                • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:43
                  a gdzie pisałem, że miałem iść spać?
                  • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:53
                    a kto napisał w pierwszym poście
                    dziękuję, dobranoc, miłego...?
                    • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:56
                      ja; a napisałem, że idę spać?
                      • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:58
                        nie napisałeś, zwracam Ci honor
                        • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:58
                          bo teraz o pewnie nie śpisz tylko oglądasz tenisa z Kataru smile
                          • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:02
                            słonko, katar to nie australia, tam słońce wcześniej wstaje i zachodzi, tam już śpią. wyleczyłaś w końcu to przeziębienie? smile
                            • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:08
                              ja nie oświecona w kwestiach geograficznych
                              miałam 3 na ustnej maturze z geografii
                              a co do przeziębienia to tak, wyleczyłam u mamusi
                              ale potem wlazłam do kilkunastu autobusów " komunikacji " stołecznej
                              i nie wiem czym to się dla mnie skończy smile
                • 81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:45
                  -hmmm...a uważasz,że ukrycie pod kloszem coś zmieni?Kiedyś trzeba wyjść.
                  • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:03
                    Belona
                    nie chodzi o klosz
                    tylko o to żeby rodzice wzięli odpowiedzialność za istoty które powołali na ten świat
                    bo coraz częściej obserwuję że dla dużej ilości rodziców ich odpowiedzialność za dziecko skończyła się w momencie kiedy powołali je na ten świat
                    o to żeby rodzice dali tym młodym ludziom normalne wzorce, poczucie bezpieczeństwa, opiekę, zainteresowanie, godne i normalne warunki do życia.
                    to jest temat rzeka, nie na dziś
                    • 81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:50
                      -racja-odpowiedzialność.I racja-że temat rzeka.I także to,że często dzieci wychowuje ulica- z
                      wielu powodów.
        • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:25
          wiesz, znając Ciebie, to raczej spodziewałabym się czegoś takiego:
          konsekwentnie bez napinki pierdolimy walentynki
          i to po prostu miałeś walnąć prosto z mostu
          • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:31
            nie mogłem, bo by usunęly!
        • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:28
          Dzień jak każdy inny dzień. Nie odczuję pewnie różnicywink
          Walentynki są po to żeby nie zapomnieć o sobie. Można zrobić w każdy inny dzień.
          Także walentynki są dla zapominajek żeby przypomnieć tym co zapomnieli o swojej drugiej "bliskiej" osobie. Inni powinni pamiętać nie tylko w tym dniuwink
    • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:09
      weź, przestań,
      Ty też z gimnazjum
      chyba już nie ten wiek wink
    • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:14

ukrytego podtekstu pierwszego zdania nie rozumiem, niestety
      a co do drugiego to Ty
      spodziewasz się od kogoś serduszek ?
    • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:16
      jasne, że tak, proszę bardzo
      tylko nie w taki głupi sposób wink
      • ja.judyta Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:37
        Oj, tam , czasem można a nawet trzeba trochę się powygłupiać, żeby nie zgnuśnieć. smile
    • sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:20
      moje pytanie nie miało ukrytego podtekstu
      natomiast odpowiem Ci że nie wiem jak to będzie na forum
      ale ja do nikogo nic słała nie będę
      miałam iść spać najpóźniej o 22 , znikam smile
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:29
      haha nie ma miłości, no chyba , że tym słowem określimy dopasowanie pod względem chcarakteru i urody. Częśto ta "miłość" wygasa gdy mężowi już nie staje, albo żonie cycki do pasa się wyciągnąbig_grin
      • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:36
        albo
        > żonie cycki do pasa się wyciągnąbig_grin

jak ma nieduże to się nie wyciągnątongue_out pozostaną na swym pierwotnym miejscuwink
        • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:53
          Włąsnie dlatego już duże mi się nie podobają. Starzeje się:big_grin
        • mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 06:28
          hashimotka88 napisała:

> jak ma nieduże to się nie wyciągnątongue_out pozostaną na swym pierwotnym miejscuwink
          Nie wyciągną się bo znikną.
          • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 13:20
            > Nie wyciągną się bo znikną.

Jakie znikną?suspicious Nie wierzę, że może być gorzejwink
            • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 13:24
              I bardzo słuszniesmile Nie znikną, nie znikną... odpowiednio traktowane, będą Ci służyć przez lata... zachowując jędrność i dodając seksapiluwink
              • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 14:01
                Ja myślęwink małe chyba nie mogą być jeszcze bardziej mniejszesuspicious choć wkradło się u mnie pewne powątpiewanie ale Delikatny Aksamitny Wietrzyk je rozwiałwink
    • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:49
      mhhhmmm... takie rodzyneczki smile
      • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 14:37
        > mhhhmmm... takie rodzyneczki smile

a ja myślałam, że bardziej lubujesz się w melonach a nie winogronachtongue_out

P.S gra Radwańska z Ivanovic ale oczywiście o tym wieszwink
        Ciekawi mnie jedna sprawa czemu niektóre tak jęcząbig_grin te akurat nie. Ja grając w tenisa nie wydawałam takich dzwięków, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomosmile
        Cytat:
        "Azarence wyliczono 95 decybeli głośności, "Jęczącej Marii", bo tak ironicznie nazywa się Szarapową - aż 100. Dla porównania - gwizdek to tylko 55, ciężarówka - 90, grzmot w czasie burzy - 110, a samolot - 140. Lekarze są zgodni - takie jęki są niebezpieczne dla słuchu kibiców"
        Zatem Szarapowa jest głośniejsza niż ciężarówkabig_grin ciekawe na ile to jest wymuszone, nauczone a na ile naturalne?
        • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 15:10
          wiem, ale nie oglądałem, bo oglądałem 2 przejazd giganta z tiną maze, a potem była kąpiel. ale teraz sobie włączyłem - ivanovic ładniusia - i też ma rodzyneczki smile
          • hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 15:30
            Aż dziwne że nie oglądałeś ale pewnie wiesz, że Radwańska wygraławink

teraz sobie włączyłem - ivanovic ładniusia - i też ma rodzynecz
            > ki smile

za późnotongue_out fakt Ivanović łada a te rodzyneczki to niby dlatego że słodkie, małe a może pomarszczonebig_grin
            Ja myślałam, że jeśli owoce to bardziej melony w Twoim wypadkutongue_out
            • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:09
              jak się już wysuszą to będą stare pomarszczone same BRązowe BRodawkeczki smile jak rodzyneczki
              w moim wypadku? ja nie pisałem, że lubię rodzynki. wbrew pozorom i stopce kiedyś eksponowanej będę się cieszył z normalnych zdrowych jędrnych cycków.
              • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:30
                Teduś, to musisz Kochany zrezygnować z gorących kąpieli, zastąpić je naprzemiennymi prysznicami, wykonywać regularnie kilka prostych ćwiczeń, dla podtrzymania efektu zalecam także masaż, najlepiej wprawnymi rękami.... myślę że jeśli się zastosujesz, to będziesz się cieszył z normalnych, zdrowych, jędrnych cyckówsmile
                • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:46
                  o której po ciebie przyjeżdża?
                  • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:49
                    A Ty chcesz prześwietlić drania? Byłbyś zdolny dla mnie do takiego poświęcenia?
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:55
      Ja bym chciał aczkolwiek moje zainteresowanie padło na mężatkęsad chociaż miłości i tak nie ma, ale m ożna z kimś sie po prostu dobrze dogadywać.
      • mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 06:31
        fripoo napisał:

> Ja bym chciał aczkolwiek moje zainteresowanie padło na mężatkę:

To wyjasnia ten post:
        haha nie ma miłości, no chyba , że tym słowem określimy dopasowanie pod względem chcarakteru i urody. Częśto ta "miłość" wygasa gdy mężowi już nie staje, albo żonie cycki do pasa się wyciągną
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 00:08
      hahahahaha, nie wiem co mnie spotkało, ale to już przeszłość. nie wracam do tego co minęło.
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 00:17
      hahahaha nie ma miłości, ale brakuje mi tej osoby.
    • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:39
      Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza smile

www.groszki.pl/groszki/51,112130,10937566.html?i=13
      • mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 09:58
        ane-tal napisała:

> Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza smile

Anetal, ja cię proszę...
        Jeszcze zacznie wstawiać te swoje poruszające walentynkismile
        • zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:03
          mayenna napisała:

> ane-tal napisała:
          >
          > > Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza smile
          >
          > Anetal, ja cię proszę...
          > Jeszcze zacznie wstawiać te swoje poruszające walentynkismile

oj na samą myśl już mi powieka drga.... wink
          • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:07
            A mnie nie powieka... ale drga, drga...wink
            • mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:56
              Ależ nas Młody uwarunkował behawioralniesmile Mnie też drgasmile
        • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:21
          No tak.. wink
      • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:31
        Laleczki, a fuuuuuu
        • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:41
          laleczki , a fuuuu...taaaaa

Chciałabym Fripku poznać Twój gust wink Bo mam wrażenie, że nikt Ci "nie dogodzi" tongue_out
          • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:48
            te a fuuuuuuu to przesada, to nie są kobiety w których gustuję.
            www.youtube.com/watch?v=UGwWkw5xSXs
    • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:42
      Po co masz zakładać fałszywe konto?? Jak chcesz wysłać jakąś walentynkę- to chcesz żeby ktoś wiedział, że od Ciebie, czy chcesz się powygłupiać ? uncertain
    • zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:52
      małe sportowe....
      a może to o autach było? wink
    • zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:56
      cósh to sa trzcionka?
    • zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 09:55
      no to teraz będziesz głównym podejrzanym każdej nie podpisanej walentynki wink
    • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:06
      No i mamy podejrzanegosuspicious
    • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:19
      Nigdy nie dostałam, więc nie wiem czy się podpisuje czy nie.. Ale w jakim celu miało by się ukrywać fakt, wysłania walentynki to nie wiem , a potem po nocach obgryzanie pazurków- że się nie odezwała / odezwał ..( bo niby jakim cudem ... )
      • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:22
        Tak to się chyba dzieci bawią?wink Po co to robią dorośli, pojęcia nie mam...
        • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:32
          Też sądzę , ze to dziecinada..
    • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:42
      Pisze o takim typie działania..
      Wysłałeś już te tajemnicze walentynki ? wink
    • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:02
      A gdzie te obietnice stałości, Gwen?
    • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:07
      Czyli poflirtować można?? A gdzie jest granica flirtu? I czy pomyślałeś o tym, że dla drugiej strony może ona przebiegać w innym miejscu?
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:12
      www.youtube.com/watch?v=ibYd6yZrcrk
      muszę do łazienkibig_grin
      • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:24
        Ruchy takie trochę pozbawione kobiecości...., ale ładnie zbudowana.
        • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:27
          przecież to nie wybieg dla modelek.
          • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:55
            No co Ty Frip ??? Nie zauważyłam..
      • tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:38
        podobają ci się takie lekkoatletki? co ty pedofil? przecież to bez cycka i bez dupy, no jeszcze ta murzynka trochę tyłka ma, ale twarz brzydsza od pleśni.
        • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:43
          Ty mi tu pawiana nie świruj, bo w ryj dać moge dać
          big_grin
    • blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:15
      Oczywiście. Zapomniałam przez chwilę, że mam do czynienia z Tobą... Udanego flirtowania zatemwink
      • ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:21
        Trzymamy kciuki smile
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:22
      O takiej dziewczynie mogę sobie pomarzyć, a właściwie nawet marzyć się bojęsad
    • fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:28
      ośmieszac się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka