tdf-888 22.03.13, 15:46 oglądam loty i czekam na wieczór i kopaczy, jak nie wygrają, to nie oglądam reprezentacji do następnych eliminacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_velvett Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 15:48 Tedi, myślę, że taka groźba to zrobi na nich wrażenie Nie wiem, w jakim będę stanie, ale wynik zapewne będę śledzić... może do czasu Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:04 Ale o co chodzi, jaki meczyk reprezentacja? o co chodzi? Czy już jest wiosna? Odpowiedz Link
robert.83 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:06 Weź ty bałwana ulep jakiegoś czy coś.... Oglądasz i oglądasz. Mięśnie Ci nie urosną od tej ilości sportu? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:11 mięśnie mi niepotrzebne, wystarczy trenować kegla a to mogę robić kibicując. kobieta ma mnie chcieć ze względu na mój intelekt i poczucie humoru poza tym no muszę oglądać, bo beze mnie im źle idzie Odpowiedz Link
blue_velvett Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:20 Już jedną nogą za drzwiami, ale muszę zadać to pytanie: a jak duży ten "intelekt"?" Tedi, ale mnie dobrze nastroiłeś na imprezę Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:20 Dla kobiet oprócz wyglądu i pieniędzy niewiele więcej się liczy, to kim jesteś to może 10% Twojej atrakcyjności. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:29 tak się składa, że dobrze wyglądam, więc o tym aspekcie nawet nie wspomniałem, bo się przyzwyczaiłem, że dziewczyny za mną cmokają z zachwytem. Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:34 Na wygląd sam nie zapracowałeś, no chyba, że masz rzeźbę jak ryan reynolds to szacun Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:42 to, że nie zapracowałem, nie ma wpływu na pozytywne aspekty szczęścia, jakie mnie spotkało powiem ci, że ja nie lubię tyrać i ogólnie się męczyć (z wyjątkiem jazdy na rowerze), więc fajnie wyszło, jak wyszło. Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:49 Dlatego tacy jak Ty nie rozumieją pewnych rzeczy. Jeśli dobrze wyglądasz to dla kobiet nie ma znaczenia kim jesteś, dla nich liczy się tylko wygląd, jesteś kawałkiem mięsa, czym zapewne się nie przejmujesz. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 17:19 cmokam na zaś aaaa... przepraszam... pomyliłam Cię z kimś Odpowiedz Link
81belona30 Re: na meczyk się jaracie? :)--tak? 22.03.13, 18:33 poza tym no muszę oglądać, bo beze mnie im źle idzie ..jesteś maskotką naszych piłkarzy ?- miś Teddy ? Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :)--tak? 22.03.13, 18:43 Chyba prawdziwy, wierny kibic tylko tacy pozostali......... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :)--tak? 22.03.13, 19:08 szczęście im przynoszę taki ze mnie lucky boy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :)--tak? 23.03.13, 14:51 Ty juz może nie oglądaj, skoro takie szczęście im przynosisz Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:28 Jaracie - za dużo powiedziane. I chyba nie do końca obejrzę, bo pójdę sam piłkę kopać. A Żyła znów ładnie pofrunął! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 16:31 no! wiedziałem, że w tym temacie można na ciebie liczyć. no nie wiem, ja na twoim miejscu, jak by się to dobrze układało, to bym nie poszedł na swoją piłkę. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 17:16 Ze skoczkami nieźle się ułożyło. A z piłki nie zrezygnuję. Zawsze wolę grać sam, niż patrzeć na innych Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 17:21 Mój idol na podium ale ja Piotrka bardziej wolę słuchać choć teraz i zaczęłam oglądać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 19:11 żyła ma fajną żonkę ;] miło, że jakiś inny skoczek prócz 100cha umie zdobyć podium, bo jak kotek odpuścił, to już myślałem, że znów będziemy mieć tylko jednego jak kiedyś małyszynę, na pietrka nie liczyłem, przecież to kiedyś był typowy polski buloklep. Odpowiedz Link
fripoo Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 17:30 aaaaaaa to dzisiaj te patałachy znów grają, czy jest ktokolwiek kto jeszcze ogląda tych niby piłkarzy?ja po 2002 oku mam piłki dośc do końca życia. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 18:07 istnieje na to szansa nie wiem, po co on tego wasielewskiego wstawia omg. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 19:13 zaraz się studio na tvp sport zaczyna, może spróbuję się wkręcić w atmosferę, choć poziom zajarki już chyba nigdy nie będzie taki jak w ogólniaku, gdy legia grała w lidze mistrzów, to podniecenie było już na tydzień przed meczem, a dzień przed meczem to człowiek o niczym innym nie myślał i to samo inni z mojej klasy Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 23:43 Muszę się przyznać, że bardzo się cieszyłem, jak Warzycha Legię pogrążał. A co do dzisiejszego meczu - dobrze zrobiłem. Po dwakroć zdrowszy jestem A kilku kumpli, którzy zazwyczaj z nami grają - kisło na Narodowym Odpowiedz Link
tdf-888 Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 00:03 krzysztof warzycha to kawał ku%wy oprycha... krzysztof warzycha to kawał ku%wy oprycha... ja już mam spokój z piłką na parę lat - ewentualnie legia, ale to jak będzie mistrz pewny, bo nie chcę się rozczarować Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 13:02 Nic się nie martw, z San Marino może wygrają Odpowiedz Link
tdf-888 olee olee 22.03.13, 20:56 nic sie nie staaaao! już im nie kibicuje, ale łosie na trybunach, ci co kupili bilety i poszli na ten mecz. a to wszystko przez komorowskiego - pecha przyniósł. Odpowiedz Link
duza_madzia Re: na meczyk się jaracie? :) 22.03.13, 21:05 hmmm a To mecz o "wszystko" czy "honor" tylko ?? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 10:55 Aż tak bardzo przeżywacie tę klęskę? Wszyscy zamilkli... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 11:48 ..a ja sie nie jaralam- ogladała sobie Hobbita i był to lepszy wybór P.s. mam nadzieję że tdf dotrzyma słowa i nie będzie ogladal kolejnych potyczek nożnych ;P Ps2 a dzisiaj chyba obejrzę matrix- tlumacząc sobie to co za oknem Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 12:01 Matrixa zawsze fajnie obejrzeć. Dobry film. Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 13:00 Zed, a Ty czemu nie na boazerii w jakimś fajnym miejscu!!?? Pogoda jak drut - słońce na 110%, mrozik - a więc ciapy nie ma. Nic tylko z uroków zimy korzystać.. Odpowiedz Link
green.amber Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 13:07 może dlatego, że zapowiadają jeszcze miesiąc warunków odpowiednich... nie jaracie, relaksujecie, wydajecie, ogarniacie, się układacie, a wieczorkiem do kina wybieracie Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 14:40 > może dlatego, że zapowiadają jeszcze miesiąc warunków odpowiednich... Pewnie zaraz zostanę zlinczowany, ale jeżeli tak ma wyglądać ta zima to niech zostanie jak najdłużej. > nie jaracie, relaksujecie, wydajecie, ogarniacie, A ja właśnie z Lasu wróciłem (poprzedni post tamże pisany ). Piiknie jest, naprawdę. A do kina zawsze można - nawet jak za oknem najgorsza plucha Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 14:52 taak? to ode mnie pierwszy bicz wiosny pragnę jak kania dżdżu Odpowiedz Link
green.amber Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 14:58 bendem bronić Somsiada własnom piersiom... mnie będziesz Onyksia bić?? już u nas nie ma wiosny i jeszcze bardziej niestety nie ma jesieni... zostały tylko zima i lato... Lesiu ale jakoś nudno było w tym Lesie?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:07 równouprawnienie mamy...więc czemu nie to ja biorę lato...zimę możecie sobie u siebie zostawić Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:07 > bendem bronić Somsiada własnom piersiom... mnie będziesz Onyksia bić?? Dobra, to ustalmy czas i miejsce, a ja zaczynam przedsprzedaż biletów. > Lesiu ale jakoś nudno było w tym Lesie?? Wiesz jakie fajne laski na biegówkach widziałem ... Szkoda że nie w bikini, no ale ok - nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:19 jeśli już to będzie kameralna walka...tylko dla wybranych.... żadnych biletów...tylko specjalne zaproszenia wystarcza Ci patrzenie? Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:28 > jeśli już to będzie kameralna walka...tylko dla wybranych.... > żadnych biletów...tylko specjalne zaproszenia Dobry pomysł, drożej bilety/zaproszenia pójdą > wystarcza Ci patrzenie? Rzucanie się na nie i rozbieranie przy tych temperaturach raczej nie wchodzi w grę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:33 najpierw my, a potem Tobie dobierzemy partnera do biczowania dla chcącego nic trudnego... Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 16:18 > najpierw my, a potem Tobie dobierzemy partnera do biczowania Eee, nie. To byłoby niesmaczne i słabo by się sprzedawało. Zostajemy przy feudzie - Onyks vs. Amberka. > dla chcącego nic trudnego... No wiesz? Zapalenia płuc by dostały!! Odpowiedz Link
green.amber Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 21:20 noooooo i okaż tu człowieku odrobinę serca to zaraz jaki biznes na tym zechcą zrobić pfffffffffff więc zmieniam zdanie, Onyksia, jak będziesz chciała lać, przytrzymam, żeby się za bardzo nie wyrywał, a gdybyś miała ochotę na jakie wspólne ze mną biczowanko (tu bym coś powiedziała o facetach, ale się powstrzymam, bo pomimo popsucia przed chwilą blendera bardzo dobrze jest i humorek mam wyśmienity) to nic o tym nikomu nie wspomnimy, aco!! kurteczka i rzeczywiście, zwłaszcza po saunie od dzisiejszego słońca w domku, troszku chłodno jakby jest... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 16:32 Biczowanie? I mnie tu nie ma? Odpowiedz Link
green.amber Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 21:23 lesher napisał: > > Lesiu ale jakoś nudno było w tym Lesie?? > Wiesz jakie fajne laski na biegówkach widziałem ... > Szkoda że nie w bikini, no ale ok - nie można mieć wszystkiego. boszszsz no i zamiast się zająć biegówkami bez bikini to Ty po forum łaziłeś... i to jest ta męska logika?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 15:24 jestem już wystarczająco cierpliwa.... Odpowiedz Link
81belona30 Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 17:28 - i po co pralkę kupowałam ? tyle mnie ominęło ! trzeba było do pralni chadzać Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 13:13 Tyle co z Białki wróciłem. Teraz trzeba trochę popracować Odpowiedz Link
lesher Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 14:41 Z Białki? Weź, Zed - do Białki to na familijne ślizgi można pojechać, ale nie na deskach się wyszaleć... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 16:11 ..ja to zmieniam obywatelstwo.... Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Skokami się jaram 23.03.13, 21:19 Jutro rankiem ostatni konkurs w sezonie. Powiedzmy sobie szczerze: SUPER SEZONIE. Trzeba oglądac i chłopakom ze skoczni podziękowac. W przeciwieństwie do patałachów z boiska. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Skokami się jaram 23.03.13, 21:25 Bardzo prawidłowa postawa... pochwalam Nerwie, jeśli mogę się tak do Ciebie zwracać Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Skokami się jaram 23.03.13, 21:45 > Bardzo prawidłowa postawa... pochwalam Nerwie, jeśli mogę się tak do Ciebie zwr > acać Oczywiscie, to mnie nie de Nerw uje Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Skokami się jaram 23.03.13, 22:17 >panie Nerwie Mozemy sie do siebie zwracac po niku? Jestem Nerw Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: na meczyk się jaracie? :) 23.03.13, 21:36 nie, nie jaraliśmy się ani na meczyk, ani na skoki. w kwesti kibicowania jesteśmy "abnegatką" Odpowiedz Link