tapatik 22.04.13, 12:07 Widzieliście? Pomyśleć, że kiedyś strona Google była celowo zaprojektowana jako uboga, aby się szybciej wczytywała. Nawet liczbę literek liczyli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:42 Że tak sie im chciało robić coś takiego.. Ja tam zwykle wpisuje poszukiwane haslo i nie zatrzymuję sie zbytnio na startowej..Gdyby nie Ty to bym tego pewnie nie zauważyła . Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:47 a ja lubię ich animacje .. i ukryte zagadki...dziś niedźwiadka schowali Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:53 Ja tez czasem lubie zerknac jaka nowa zabawke wymysli wujek google. Kiedys gralam sobie w pac mana na googlu albo byl taki mikser, jeden z pierwszych na ktorym tworzono muzyke. Takze czasem wujek ma cos ciekawego do zaoferowania Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:21 Gdzie ten niedźwiedź? Onyksiu, to jest sprawa życia i okulisty, bo ja już chyba naprawdę ślepnę... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:56 tak, jest ich troje Są także świetliki tylko ich nie trzeba wyszukiwać a doszliście do zimy i padającego śniegu? Nawet wtedy miśki wybudzałam, a cooo Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:28 Dobijcie mnie Kopcie leżącego.... znaczy się okulista a potem psychiatra Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:37 Najpierw udzielę rad a najwyżej później dobiję jak już wyjścia nie będzie Żeby życie było trzeba ruszyć Słońce za pomocą jednego palca wskazującego, kliknięcia. Trzeba tknąć w niego życie. Dwa niedźwiadki sa schowane w 2 grotach, także trzeba ich wywabić a borsuk w norce obok stawu. Tak powstało życie na Ziemi Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:50 Naprawdę dobiłabyś? Ale nie musisz... mam zwierzaczki... widzę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 15:08 Najpierw bym probowala...probowala... Zeby w koncu bylo to zrozumiale. Jak obieram jedna droge to juz nia krocze czasem do upadlego, czasem na czworaka ale ide bo wiem jak sam wybor drogi jest ciezki... A dobicie to juz bylaby zmiana kierunku wtedy gdybym juz nie miala sily isc, wczesniej wytyczona sciezka. A to byl dopiero poczatek wiec nie mialam zamiaru zawracac, moglas byc spokojna jeszcze ;p bo kiedys i ja rezygnuje ale to daaaaaaleka droga czasem zdarza sie ze nie ma konca Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 15:33 ta dzisiejsza aplikacja to jakoś tak mało wciągająca... mozna powiedzieć, że nudna Odpowiedz Link
robert.83 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:28 > Że tak sie im chciało robić coś takiego.. Ja tam zwykle wpisuje poszukiwane has > lo i nie zatrzymuję sie zbytnio na startowej..Gdyby nie Ty to bym tego pewnie n > ie zauważyła . Ja nawet nie wchodzę na google.com tylko wpisuję w miejsce na adres strony treść, którą chcę wyszukać. Ale omijają mnie niestety te smaczki . Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 19:42 a ja lubię Doodle, nawet organizują konkursy na narysowanie czegoś takiego Oczywiście te animowane są bardziej atrakcyjne, ale mnie się podobają też te zwykłe, które o czymś przypominają Odpowiedz Link
tapatik Dzisiejszy Google 08.05.13, 11:30 - O, widziałeś co jest na Google'u? - Nie zaglądałem jeszcze dzisiaj na Google'a. - Jest animacja jak filmik z YouTube'a. - Z gołymi dupami? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google - mikro 31.05.13, 23:02 Popatrzyłam na google i sobie myślę: koła olimpijskie... Co się okazało to płytki Petriego, w życiu bym na to nie wpadła. Przypomniały mi się zajęcia laboratoryjne z mikrobiologii, gdy to chodziliśmy z tymi płytkami i w różnych miejscach je zostawialiśmy. W ubikacji męskiej trochę tego się wyhodowało a po chwilowym pozostawieniu płytki w akademiku, urosła na niej wielka pleśń Odpowiedz Link
81belona30 Re: Dzisiejszy Google - mikro 01.06.13, 12:31 -bałaganiarze z tych studentów...no!no no... Odpowiedz Link