Dodaj do ulubionych

Dzisiejszy Google

22.04.13, 12:07
Widzieliście?
Pomyśleć, że kiedyś strona Google była celowo zaprojektowana jako uboga, aby się szybciej wczytywała. Nawet liczbę literek liczyli.
Obserwuj wątek
    • ane-tal Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:42
      Że tak sie im chciało robić coś takiego.. Ja tam zwykle wpisuje poszukiwane haslo i nie zatrzymuję sie zbytnio na startowej..Gdyby nie Ty to bym tego pewnie nie zauważyła .
      • czarny.onyks Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:47
        a ja lubię ich animacje ..

i ukryte zagadki...dziś niedźwiadka schowaliwink
        • hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 12:53
          Ja tez czasem lubie zerknac jaka nowa zabawke wymysli wujek google.
          Kiedys gralam sobie w pac mana na googlu albo byl taki mikser, jeden z pierwszych na ktorym tworzono muzyke. Takze czasem wujek ma cos ciekawego do zaoferowania wink
        • blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:21
          Gdzie ten niedźwiedź?suspicious Onyksiu, to jest sprawa życia i okulisty, bo ja już chyba naprawdę ślepnę...sad
          • czarny.onyks Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:28
            big_grin big_grin

tam, gdzie czają się węże ..tongue_out
            • witamina_b12 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:34
              są dwa miśki i jeden borsuk
              • czarny.onyks Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:44
                dokładnie big_grin
                • hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 13:56
                  tak, jest ich troje wink
                  Są także świetliki tylko ich nie trzeba wyszukiwać a doszliście do zimy i padającego śniegu? Nawet wtedy miśki wybudzałam, a cooo big_grin
                  • blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:28
                    Dobijcie mniesuspicious Kopcie leżącego.... znaczy się okulista a potem psychiatrasad
                    • hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:37
                      Najpierw udzielę rad a najwyżej później dobiję jak już wyjścia nie będzie wink

Żeby życie było trzeba ruszyć Słońce za pomocą jednego palca wskazującego, kliknięcia. Trzeba tknąć w niego życie. Dwa niedźwiadki sa schowane w 2 grotach, także trzeba ich wywabić a borsuk w norce obok stawu. Tak powstało życie na Ziemi wink
                      • blue_velvett Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:50
                        Naprawdę dobiłabyś?sad

Ale nie musisz... mam zwierzaczki... widzębig_grin
                        • hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 15:08
                          Najpierw bym probowala...probowala... Zeby w koncu bylo to zrozumiale. Jak obieram jedna droge to juz nia krocze czasem do upadlego, czasem na czworaka ale ide bo wiem jak sam wybor drogi jest ciezki... A dobicie to juz bylaby zmiana kierunku wtedy gdybym juz nie miala sily isc, wczesniej wytyczona sciezka. A to byl dopiero poczatek wiec nie mialam zamiaru zawracac, moglas byc spokojna wink jeszcze ;p bo kiedys i ja rezygnuje ale to daaaaaaleka droga czasem zdarza sie ze nie ma konca
        • beja_81 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 15:33
          ta dzisiejsza aplikacja to jakoś tak mało wciągająca... mozna powiedzieć, że nudna wink
      • robert.83 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:28
        > Że tak sie im chciało robić coś takiego.. Ja tam zwykle wpisuje poszukiwane has
        > lo i nie zatrzymuję sie zbytnio na startowej..Gdyby nie Ty to bym tego pewnie n
        > ie zauważyła .

Ja nawet nie wchodzę na google.com tylko wpisuję w miejsce na adres strony treść, którą chcę wyszukać. Ale omijają mnie niestety te smaczki sad.
    • szturmownik Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 14:16
      Dzień ziemi smile
    • bez.pokory Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 19:42
      a ja lubię Doodle,
      nawet organizują konkursy na narysowanie czegoś takiego smile Oczywiście te animowane są bardziej atrakcyjne, ale mnie się podobają też te zwykłe, które o czymś przypominają
    • witamina_b12 Re: Dzisiejszy Google 22.04.13, 19:47
      zawsze możecie iść do muzeum wink
    • tapatik Dzisiejszy Google 08.05.13, 11:30
      - O, widziałeś co jest na Google'u?
      - Nie zaglądałem jeszcze dzisiaj na Google'a.
      - Jest animacja jak filmik z YouTube'a.
      - Z gołymi dupami?
    • hashimotka88 Re: Dzisiejszy Google - mikro 31.05.13, 23:02
      Popatrzyłam na google i sobie myślę: koła olimpijskie... Co się okazało to płytki Petriego, w życiu bym na to nie wpadła. Przypomniały mi się zajęcia laboratoryjne z mikrobiologii, gdy to chodziliśmy z tymi płytkami i w różnych miejscach je zostawialiśmy. W ubikacji męskiej trochę tego się wyhodowało a po chwilowym pozostawieniu płytki w akademiku, urosła na niej wielka pleśń big_grin
      • 81belona30 Re: Dzisiejszy Google - mikro 01.06.13, 12:31
        -bałaganiarze z tych studentów...no!no no...big_grin
    • tapatik Re: Dzisiejszy Google 01.06.13, 15:31
      A dzisiaj są baloniki smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka