Dodaj do ulubionych

Rewers ...

26.06.13, 22:24
obejrzałam dziś na tv kultura. Zresztą po raz któryś ,lubię wracać do tego filmu. Ale nie o filmie chcę pisać . Obserwując perypetie głównej bohaterki , zastanowiła mnie pewna kwestia i ciekawi mnie Wasze zadanie na ten temat. Czy matka powinna wyjawić dziecku prawdę o niechlubnej przeszłości jego nieżyjącego już ojca (lub z jakiś przyczyn nieobecnego) czy nie chcąc burzyć spokoju dziecka zabrać tajemnicę do grobu ?
Obserwuj wątek
    • nerw_rdzeniowy Re: Rewers ... 26.06.13, 22:31
      >Czy matka
      > powinna wyjawić dziecku prawdę o niechlubnej przeszłości jego nieżyjącego już
      > ojca (lub z jakiś przyczyn nieobecnego) czy nie chcąc burzyć spokoju dziecka za
      > brać tajemnicę do grobu

Jak dziecko jest dorosłe to powinna wyjawic.
      • finka9 Re: Rewers ... 26.06.13, 22:38
        No właśnie to jest dylemat . Chłopak stworzył sobie niemal legendę na własnych wyobrażeniach a teraz to wszystko legnie w gruzach ,kiedy dowie się ,że ojciec nie był bohaterem tylko ubekiem .tongue_out
        • nerw_rdzeniowy Re: Rewers ... 26.06.13, 22:41
          na mój gust to matka wczesniej popełniła błąd, że pozwoliła chłopakowi na stworzenie tej legendy. Chyba trzeba było jakoś "studzic" tą legende cho niekoniecznie od razu mówic ze ojciec
          to był szuja i ubek.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Rewers ... 28.06.13, 15:21
      Jakiś zacofany jestemwink bo nigdy tego filmu nie widziałem smile,serio.
      • finka9 Re: Rewers ... 28.06.13, 19:50
        wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> Jakiś zacofany jestemwink bo nigdy tego filmu nie widziałem smile,serio.

Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś obejrzał . Ryzykujesz tylko tym ,że Ci się nie spodoba .wink
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Rewers ... 29.06.13, 09:14
          No dobra,się zobaczy- podejmę te ryzykowink
      • lena_80 Re: Rewers ... 28.06.13, 19:54
        Świetna rola Agaty Buzek, obejrzyj bo warto.
        • finka9 Re: Rewers ... 28.06.13, 22:52
          lena_80 napisała:

> Świetna rola Agaty Buzek, obejrzyj bo warto.

świetna rola .Jednak trzeba przyznać ,że wyglądała wyjątkowo koszmarnie. Zastanawiam się czy " zrobili ją" na brzydulę czy wręcz przeciwnie ...nic nie robili. tongue_out
          • nerw_rdzeniowy Re: Rewers ... 28.06.13, 23:01
            to jednak troche smutne ze nawet na forum dla samotnych ocenia sie wyglad.
            ale dużo prawdy jest w tym co napisałas wink
            • finka9 Re: Rewers ... 28.06.13, 23:15
              nerw_rdzeniowy napisał(a):

> to jednak troche smutne ze nawet na forum dla samotnych ocenia sie wyglad.
              > ale dużo prawdy jest w tym co napisałas wink

a co ma piernik do wiatraka ?
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Rewers ... 29.06.13, 09:17
          Ale jeśli tam nie gra Jason Statham i nie ma zbyt wiele akcji to przestane Was lubiećwink
          • ame_belge34 Re: Rewers ... 29.06.13, 15:02
            myślałam, ze Jason Statham to tylko bożyszcze kobiet tongue_out big_grin
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Rewers ... 29.06.13, 15:12
              A w życiu!!!!dla mnie aktor namber łanwink
              • finka9 Re: Rewers ... 29.06.13, 20:41
                A trzymając się tematu ,uwielbiam ten film za niesamowity klimat jaki w nim panuje.
              • ame_belge34 Re: Rewers ... 01.07.13, 13:35
                dla mnie też, klata wprost zniewalająca winkbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka