Dodaj do ulubionych

Post scriptum

17.08.13, 22:56
Ponieważ zostałam w prywatnych mailach posądzona o to, że jestem kimś kim nie jestem i nigdy nie byłam chciałam napisać jasno i wyraźnie:
- Nie mam pojęcia o co Wam chodzi!
- Nie jestem nikim zmartwychwstałym!
- Jestem sobą!
- To, że mój styl pisania przypomina komuś kogoś innego... hmm... trudno!

Wygląda na to, że po prostu miałam pecha, że pojawiłam się w takim a nie innym momencie. Każdy kto zerkał w mój profil znalazł info, że posiadam to konto od kilku lat a nie od kilku dni.
Czuję się jak w jakimś matrixie. Wydawało mi się, że trafiłam na forum gdzie siedzą dorośli ludzie a nie jakieś dzieciaki.

Chciałam odpisać na maile ale coś sobie pokasowałam/blokowałam i zanim do tego dojdę to trochę potrwa. Dlatego piszę tu żeby moje milczenie nie zostało odebrane jako przyznanie się do winy tongue_out

A i do jeszcze jednej najbardziej śmiesznej kwestii się odniosę - nie przyszłam tu nikomu odbijać forumków. Skąd w ogóle taki głupi pomysł? uncertain

Tyle w temacie i nie mam zamiaru się więcej wypowiadać na powyższe sprawy. Ani na forum ani w prywatnych wiadomościach tongue_out

Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:03
      ale jak odbijać? w sensie, że podbój prowadzić? big_grin czy kijkiem odbijać jak łódeczkę od brzegu?
      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 17.08.13, 23:09
        tfu.tfu napisała:

> ale jak odbijać? w sensie, że podbój prowadzić? big_grin czy kijkiem odbijać jak łód
        > eczkę od brzegu?

Hehe też mnie to rozśmieszyło ale jak widać ludzie mają różne problemy wink
        • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:15
          ja to odbój prowadzę raczej, a nie podbój big_grin ale ja w ogóle z tych dziwnych jestem i na przykład teraz pożądam namiętnie truskawek, a nie chłopa big_grin
          • szarlotka_ja Re: Post scriptum 17.08.13, 23:16
            tfu.tfu napisała:

> na przykład teraz pożądam namiętnie truskawek, a nie chłopa big_grin

O Jesuuu zrobiłaś mi smaka suspicious

• lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:21
            No i wszystko jasne...

ludzie.gazeta.pl/truscaveczka/0,0.html
            • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:26
              oj weś... nie przesadzaj tongue_out baby też mi nie trza tongue_out
              • lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:30
                Dobra,dobra. Teraz to już się nie tłumacz!
                Sama się przyznałaś!
                • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:30
                  truskawki, a nie truskavkę tongue_out
                  • lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:36
                    O, to Ty na Młodego polujesz??
                    • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:48
                      stare mnie nie jarają wink a młode nie wszystkie. ja w ogóle nie poluję to primo, a secundo to wybredna jestem i byle co mnie nie rusza ;-P
    • lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:06
      > A i do jeszcze jednej najbardziej śmiesznej kwestii się odniosę - nie przyszłam
      > tu nikomu odbijać forumków. Skąd w ogóle taki głupi pomysł? uncertain

Noo, proszę - nawet nie miałem świadomości jak tu życie towarzyskie kwitnie big_grin
      Ale zaraz, zaraz! Komu tych forumków miałabyś odbijać big_grin big_grin???
      Bo to interesujące...
      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 17.08.13, 23:12
        lesher napisał:

> Noo, proszę - nawet nie miałem świadomości jak tu życie towarzyskie kwitnie big_grin
        > Ale zaraz, zaraz! Komu tych forumków miałabyś odbijać big_grin big_grin???
        > Bo to interesujące...

Ktoś widocznie zarzucił tu na kogoś sidła i poluje a każdy nowy forumowicz może w pewnym sensie stanowić konkurencję tongue_out
        • lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:19
          > Ktoś widocznie zarzucił tu na kogoś sidła i poluje a każdy nowy forumowicz może
          > w pewnym sensie stanowić konkurencję tongue_out

Interesujace. I jeszcze dołki pod innymi kopią.
          Co to się porobiło...
      • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 07:07
        Lesui, a gdzie Slayerka i Tedi?

• szarlotka_ja Re: Post scriptum 17.08.13, 23:13
      gwen75 napisał:

> Hehe, ciekaw jestem kto wpadł na taki paranoiczny pomysł? suspicious

A mogę nie wymieniać nicków suspicious
      Chcę już zapomnieć tongue_out
    • witamina_b12 Re: Post scriptum 17.08.13, 23:18
      O matko i corko... A o kogo tu tak warto sie bic? Ze tak przewrotnie zapytam ;P
      • lesher Re: Post scriptum 17.08.13, 23:23
        No jak to o kogo!!??

FOCH!!
        • tfu.tfu Re: Post scriptum 17.08.13, 23:27
          big_grinbig_grinbig_grin poka smoka!
        • witamina_b12 Re: Post scriptum 17.08.13, 23:28
          O Focha? Tyle tu siedze a nie poznalam tego forumowicza wink ale teraz bede wypatrywac wink
          • czarny.onyks Re: Post scriptum 18.08.13, 15:15
            a ja mam wrażenie, że poznałam tongue_out
    • samysliciel_2.0 Re: Post scriptum 17.08.13, 23:22
      U mnie od początku nie wzbudzałaś podejrzeń. Nie ten staż na forum, nie ten styl...
      A jeśli chodzi o odbijanie facetów, to nie trzeba być zmartwychwstałą... wystarczy być interesująca kobietą wink
      Avatarek bardzo fajny wink Przyciąga uwagę, pobudza wyobraźnię suspicious
      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 17.08.13, 23:28
        samysliciel_2.0 napisał:

> Avatarek bardzo fajny wink Przyciąga uwagę, pobudza wyobraźnię suspicious

Avatar to dzieło jednego z moich ulubionych artystów Rafała Olbińskiego, którego prace warte są uwagi wink

• witamina_b12 Re: Post scriptum 17.08.13, 23:24
      Szarlotko... Wlasciwie to poniekad ujawniasz prywatna korespondencje i siejesz ferment... no ale co kto lubi...

jeszcze piszesz o atakach w liczbie mnogiej... moze to klony blue Cie zaatakowaly wink
    • czarny.onyks Re: Post scriptum 18.08.13, 14:05
      osz.....big_grinbig_grin

chyba wszystkiego bym się spodziewała, ale tego ?
      na privie, jak widać dzieją się ciekawe rzeczy, ale żeby aż tak ....big_grin big_grin
      • 81belona30 Re: Post scriptum-ciekawe rzeczy 18.08.13, 14:21
        -chorera jasna! a ja kolejny raz dowiaduje się ostatnia! uncertain
      • tfu.tfu Re: Post scriptum 18.08.13, 14:40
        ja to bym się nawet ucieszyła, jakby ktoś do mnie napisał big_grin
        • czarny.onyks Re: Post scriptum 18.08.13, 14:46
          uważaj co mówisz, czasem życzenia spełniają się...ale nie tak, jak oczekiwałaś tongue_out
      • green.amber Re: Post scriptum 18.08.13, 15:08
        czarny.onyks napisała:

> osz.....big_grinbig_grin
        >
        > chyba wszystkiego bym się spodziewała, ale tego ?
        > na privie, jak widać dzieją się ciekawe rzeczy, ale żeby aż tak ....big_grin big_grin
        >
        >
        aleee nie spodziewałaś się, że Szarlotka podzieli się z nami informacjami ze swojego priva czy tego, że ktoś do niej napisał?? przypominam też, że wiemy, że Szarlotka twierdzi, że ktoś do niej napisał, ktoś to potwierdzi?? ja na ten przykład nie mogę, bo nie pisałam...

a w ogóle to oszmatkosz jaki wysyp Świeżynek... wink
        • samysliciel_2.0 Re: Post scriptum 18.08.13, 15:10
          green.amber napisała:

> a w ogóle to oszmatkosz jaki wysyp Świeżynek... wink

I dobrze, będzie się działo wink

• green.amber Re: Post scriptum 18.08.13, 15:14
            znaczy brak Ci "atrakcji??? wink
            • samysliciel_2.0 Re: Post scriptum 18.08.13, 15:22
              Jakby się tak zastanowić... wink
              Na starość robię się niewyżyty, atrakcji nigdy dość wink
              • green.amber Re: Post scriptum 18.08.13, 15:46
                hehe Staruszku wink życzę, żeby to były atrakcje pozytywnie oczekiwane wink a nie te inne wink
                • samysliciel_2.0 Re: Post scriptum 18.08.13, 16:01
                  Oczekiwań (oficjalnie) brak... niech się dzieje... po prostu wink
        • czarny.onyks Re: Post scriptum 18.08.13, 15:35
          powiem tak.....to jest jakiś matrix....
          pomieszanie z poplątaniem, i chyba nikt do końca nie jest pewien, co prawdą, a co fałszem jestwink
          ...........ale za to jaki ruch w interesiewink

oj, nie narzekaj, im nas więcej tym weselej tongue_out
          • green.amber Re: Post scriptum 18.08.13, 15:49
            eeeeetam zaraz matrix... taki jak zawsze... wink
            a może obiektywna prawda nie istnieje... więc dla mnie prawdą jest to, co odczuwa mój organizmwink

ja narzekam?? w życiuwink zauważam ino wink
            a czy weselej i czy ten ruch ma jakie pozytywne aspekty - pożyjemy, zobaczymy wink
    • mayenna Re: Post scriptum 18.08.13, 22:46
      szarlotka_ja napisała:

> Ponieważ zostałam w prywatnych mailach posądzona o to, że jestem kimś kim nie j
      > estem i nigdy nie byłam

Jak miło, ze nie omieszkałaś się tym z nami podzielićsmile
      A ja naiwna myślałam, że na privy odpowiada się na privach, a nie publicznie.
      Kurcze, może by tak ktoś do mnie napisał że odbijam i te różne?smile
      Patrze, że mnie sporo ominęło.

• stefcia41 Re: Post scriptum 19.08.13, 07:16
        no mogę napisać nawet publicznie Mayenko wink
        odbijasz co niektóre forumki mnie wink
        ale że ja nie chitra, to jakos to zniesę wink
        • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 07:32
          stefcia41 napisała:

> no mogę napisać nawet publicznie Mayenko wink
          > odbijasz co niektóre forumki mnie wink
          > ale że ja nie chitra, to jakos to zniesę wink
          Stefcia, Ty mię napisz czy jest ok?
          A w temacie to czekam na powrót Slayerki. Ciekawe czy korespondencje dostała w kwestii odbijania nam Tediego. I nie wiem: lepiej będzie jak dostała, czy jak nie?wink
          • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 08:27
            ja nie kce nic insynuować ale zaprosiłam na spanie 3 forumki... i proszę mi ich nie odbijać bo bęcki będą wink) big_grin wink
            • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 08:45
              No to teraz Lesiu już będzie nas o knucie podejrzewał. Schowaj grilla i się do niego nie przyznawaj.
              • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 08:52
                właściwie jak nas tyle będzie to możemy nie tylko odbić ale i w jasyr wziąć big_grin
                • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 09:28
                  witamina_b12 napisała:

> właściwie jak nas tyle będzie to możemy nie tylko odbić ale i w jasyr wziąć big_grin
                  >
                  Nie strasz Lesia...
                  Ja już podpadłam i się kajać będę. On może nie przeżyć tyle wódki jak jeszcze Ty dołączyszsmile

A bardziej politycznie może było by dać się komu w jasyr wziąć - mniej zachodu i do domu dostarczy.
          • tdf-888 Re: Post scriptum 19.08.13, 10:46
            a co ty się tak o nią wypytujesz? chcesz mi ją odbić?
            • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 12:17
              tdf-888 napisał:

> a co ty się tak o nią wypytujesz? chcesz mi ją odbić?
              Inwentaryzację robię, żeby wiedzieć kogów to, ach kogóż nam ty Szarlotka możę odbić.
              Tedi, do szeregu i odlicz!

Ale też martwię się, ze przy odbijaniu XCiebie Ciebie przez Slayerkę nikt nie pisał w protestach. Mam nadzieję, ze nie czujecie się pominięci i urażeni?
              Zawsze możemy jakiegos maila wysmarować, jakby cosmile
              • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 18:28
                mayenna napisała:

> Inwentaryzację robię, żeby wiedzieć kogów to, ach kogóż nam ty Szarlotka możę o
                > dbić.
                > Tedi, do szeregu i odlicz!
                >
                > Ale też martwię się, ze przy odbijaniu XCiebie Ciebie przez Slayerkę nikt nie p
                > isał w protestach. Mam nadzieję, ze nie czujecie się pominięci i urażeni?
                > Zawsze możemy jakiegos maila wysmarować, jakby cosmile

Powiedz mi za co Ty mnie tak bardzo nie lubisz? Nic o mnie nie wiesz, w ogóle mnie nie poznałaś ale od samego początku kiedy tu się pojawiłam to się mnie czepiasz. W każdym temacie, w którym ja coś napiszę Ty musisz dodać coś od siebie - byle złośliwie i byle zabolało... Nie wiem, nie rozumiem...
                I wcale bym się nie zdziwiła, w zasadzie jestem pewna, że za tymi wrednymi mailami też stoisz Ty...
                Tylko nie rozumiem czemu? Czemu mi to robisz? sad
                • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 18:35
                  lubi, lubi - kto sie lubi ten sie czubiwink
                • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 18:48
                  Szarlotko, pewnie nie lubi Cię z tego samego powodu, dla którego nie trawi mnie: bo zapewne jesteś klonem klona klona i zapewne piszesz tu, bo chcesz komuś zrobić kuku i takie tam. Ja też nic jej nie zrobiłam i od początku rozpętała przeciwko mnie nagonkę, jakobym tu przyszła jako wcielenie (kolejne zresztą, co zakrawa na lekką paranoję) niejakiej blue. Co ta baba nawyrabiała i komu to ja nie wiem, ale to co obecnie się tu dzieje z tzw. nowymi, którym się dowala za jakieś urojone grzechy, to dla mnie jest chore. I robią to osoby, które są tu od lat i twierdzą, że znają reguły życia forumowego. Dla mnie to ma syndrom paranoi właśnie, tylko raczej nie jednej baby trollującej tutaj, a tych osób, które nie potrafią zapomnieć o jej głupotach i zacząć normalnie rozmawiać. To forum jest ogólnodostępne, a traktuje się je jak forum prywatne, ale wyklucza się osoby nowe w sposób paskudny i nie mający nic wspólnego z uczciwością. To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że jednak sie tu zadomowisz i nie zniechęcą Cię tak skutecznie jak mnie. Pozdrawiam Szarlotkosmile
                  • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 19:19
                    Moze popiszecie na privach?smile

A poważnie to warto złapać dystans do siebie i do pisania na forach.
                    • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 22:05
                      mayenna napisała:

> Moze popiszecie na privach?smile
                      >
                      > A poważnie to warto złapać dystans do siebie i do pisania na forach.

W pisaniu na privach to zdaje się Ty masz największą wprawę uncertain
                  • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 19:22
                    Jeszcze jedno: już raz to przerabiałam więc nie trudż eis. Dalszy ciąg znamysmile
                    • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 19:45
                      Ale ja mam się nie trudzić czy Szarlotka, czy ja to Szarlotka, czy Szarlotka to ja, czy ja to Blue, czy Ona to Blue??? Świat według Mayennybig_grinbig_grinbig_grin

Jeżeli Nam (pytanie komu??tongue_out)) życzysz dystansu do siebie i mniej paranoi, to niczego lepszego dla Ciebie nie znajduję!! Pozdrawiam Cię i zdrowia jeszcze życzę, bo widzę, że coś poważnego się tu rozprzestrzeniawink Ale mnie ubawiłaśbig_grin A ja się wczoraj czymś tu przejmowałamtongue_outbig_grin
                  • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 19:26
                    a ja nic na to nie poradzę, ale Was lubię....

wink smile
                    • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 19:37
                      Ja Ciebie Onyksie polubiłam od początku, właśnie za to, że masz do siebie dystans i nie życzysz komuś mniej paranoi, jeżeli sama w nią popadaszwinksmile Szkoda mi Szarlotki, bo też widzę, że fajna Dziewczyna, a pewnie w takiej atmosferze długo tu nie pobędzie...
                      • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 19:45
                        e tam...mój dystans czasem też mi gdzieś giniewink

mam nadzieję, że przetrwa te burze...smile
                        • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 19:48
                          No jak moja d_u_p@ przetrwała, to co tam Tobiebig_grin Pamiętaj, że ja tu mam kilka żyć, wiele nicków, pożeram ludzi żywcem i takie tam pomniejszetongue_outbig_grin
                          • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 19:51
                            a nie, że moja szanowna przetrwatongue_out

tylko, że Szarlotka przetrwasmilebig_grin
                            • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 19:53
                              No byłoby miło, gdyby komuś z nowych udało się przetrwaćwink Pomimo ciężkich przepraw z Haus_gestapobig_grintongue_outbig_grin
                              • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 19:58
                                Jak świat światem, baby zawsze się pożrątongue_outPP ale tutaj to chyba igły z widłysmile
                                • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 19:59
                                  no nie do końca tak...

chyba bardziej dlatego, ze było za grzecznie i za spokojnie....wink
                                  nawet Tadeusz spokorniałwink
                                  • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 20:02
                                    gałązki drzewka mi się omsknęły....sorkismile)))

no no fajnie, fajnie - jak za kudły się ktoś weźmie raz na jakiś czas to takie orzeźwiającesmile))))
                                    • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 20:04
                                      I ekologiczne - kąpać się nie trzebabig_grintongue_out
                                  • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 20:02
                                    On ma Babętongue_out Ale nie będę odbijać, uprzedzambig_grin
                                    • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 20:13
                                      jezusie kto ma babę????tongue_outPPPPPP
                                      • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 20:20
                                        no przecież nie baba...tylko chłop big_grin tongue_out

i nie jest to jezuswink
                                        • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 20:35
                                          czarny.onyks napisała:

> no przecież nie baba...tylko chłop big_grin tongue_out

no wiesz teraz w naszych czasach, to wcale nie jest takie oczywiste!!!tongue_out
                                          • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 22:13
                                            ja tam sprawdzać nie zamierzam tongue_out
                              • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 19:58
                                O Ty złośliwczewink

chyba czekasz na baty tongue_out
                                • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 20:00
                                  ale że ja???????smile
                                  • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 20:06
                                    jak podejdziesz za blisko to Ci się oberwie tongue_out big_grin
                                    • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 20:11
                                      jak w zoosmile
                                • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 20:01
                                  Tak, nie moge się wprost doczekaćtongue_out Przecież całą noc nie spałam i obmyślałam misterny plan, jakby tu znowu zaistnieć?suspicious Pod jakim nickiem?suspicious Co by tu zrobić, żeby H_G mnie zauważyło?tongue_out Wiesz, taka zabawa w policjantów i złodzieibig_grin Bo skoro ma być dziecinada, to zabawmy się na całegobig_grin
                                  • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 20:05
                                    oj, wbijasz kijek w mrowisko.....

naprawdę Cie to kręci?bo mnie nie...
                                    • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 20:11
                                      Dobra, spadam, bo mnie wolno tylko do 50 postów pisać, a nie liczę od ranatongue_outbig_grin

Nie wbijamsuspicious Już się kajam, psieplasiamwinksmile Moge jeszcze ogonkiem zamerdaćbig_grin Każdy diabełek ma swój ogonekbig_grin
                                      • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 20:16
                                        big_grin big_grin
                                        ale pamięć to masz dobrą tongue_out

chyba diablicasuspicioustongue_out
                                      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 22:08
                                        organza7 napisała:

> Dobra, spadam, bo mnie wolno tylko do 50 postów pisać,

Czemu? suspicious
                                        • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 22:53
                                          Bo mój klon klona klona wyznaczył mi taką górną granicęsuspicious A Strażniczka to zliczyła i zapisałabig_grin
                • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 19:15
                  Więjcej luzu i uśmiechu. I mniej paranoi życzęsmile
                  • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 22:07
                    mayenna napisała:

> Więjcej luzu i uśmiechu. I mniej paranoi życzęsmile

Luzu i uśmiechu to ja mam sporo z paranoją bywa różnie bo jak widzę Twoją złośliwość to różnie bywa...

• organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 22:11
                      O Kochana moja, to Ci się dostanie od naszej forumowej Strażniczki dobrych manier i wiedzy wszelakiej o ludziach i ich właściwych zachowaniachwinkbig_grin Ale ja już Cię lubięsmilesmile
                      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 22:18
                        organza7 napisała:

> O Kochana moja, to Ci się dostanie od naszej forumowej Strażniczki dobrych mani
                        > er i wiedzy wszelakiej o ludziach i ich właściwych zachowaniachwinkbig_grin Ale ja już
                        > Cię lubięsmilesmile

Hehe, przyznaję się z ręką na sercu słabo uważałam na psychologii a psychiatria też mnie jakoś nie wciągała tongue_out
                        Ale Ciebie też lubię kiss
                        • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 22:57
                          A widzisz, to bardzo dziwne, bo mnie tu mało kto lubi, ba - mało kto może znieśćsuspiciousbig_grin Ale cóż, bądź orginalna, Dziewczynowinkbig_grin Buziakikiss
                          • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:01
                            organza7 napisała:

> A widzisz, to bardzo dziwne, bo mnie tu mało kto lubi, ba - mało kto może znieś
                            > ćsuspiciousbig_grin Ale cóż, bądź orginalna, Dziewczynowinkbig_grin Buziakikiss

Hehe a nie wiedzieć czemu polubiłam Ciebie już pierwszego dnia jak tu zajrzałam wink
                            Jak wielu innych, których naprawdę lubię smile
                            • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:04
                              No ja pojęcia nie mam czemu?suspicious Bo oczywiście ze mną to proste - uwielbiam szarlotkębig_grin W każdej ilościsuspiciousbig_grin
                              • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:06
                                organza7 napisała:

> No ja pojęcia nie mam czemu?suspicious Bo oczywiście ze mną to proste - uwielbiam s
                                > zarlotkębig_grin W każdej ilościsuspiciousbig_grin

Ja zaś jakiś szarlotki nie lubię i pojęcia nie mam czemu te kilka lat temu se taki nick wybrałam tongue_out
                                • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:10
                                  wlasciwie duzo to sie wtedy nie napisałas pod tym nickiem...
                                  • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:11
                                    witamina_b12 napisała:

> wlasciwie duzo to sie wtedy nie napisałas pod tym nickiem...

Fakt, dlatego też o nim nie pamiętałam tongue_out
                                    • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 23:13
                                      zatem, oprócz szarlotki jest też...?wink
                                      • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:14
                                        czarny.onyks napisała:

> zatem, oprócz szarlotki jest też...?wink
                                        >

Oprócz szarlotki nie ma nic, jest czarna dziura, pustka wink

• czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 23:16
                                          halo halo.....tylko nie czarny...czarnatongue_out
                                          • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:17
                                            czarny.onyks napisała:

> halo halo.....tylko nie czarny...czarnatongue_out

Przepraszam smile
                                • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:12
                                  Może liczyłaś na to, że spotkasz jakiegoś Szarlotkożercęsuspiciousbig_grin Bo chłopy to straszne łasuchy są i zapewne nick taki działa im na kubkitongue_out
                                  • czarny.onyks Re: Post scriptum 19.08.13, 23:14
                                    ożesz.....to jakim ja tropem szłam....

bo chyba nie, że sobie zęby połamią na kamieniu big_grin
                                    • silencjariusz Re: Post scriptum 19.08.13, 23:46
                                      Może tym tropem wink
                                      Czarny onyks nazywany jest „kamieniem wewnętrznej siły”, gdyż jego energia wzmacnia wytrzymałość i odporność przy wykonywaniu trudnych, złożonych zadań czy projektów. Doskonale komponuje się z życiem ludzi będących cały czas w biegu - dosłownie i w przenośni. Jego energia intensyfikuje wydajność organizmu, wzmacnia odporność psychofizyczną oraz przyspiesza regenerację zarówno po wysiłku fizycznym, jak i po stresujących wydarzeniach.

• szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:16
                                    organza7 napisała:

> Może liczyłaś na to, że spotkasz jakiegoś Szarlotkożercęsuspiciousbig_grin Bo chłopy to s
                                    > traszne łasuchy są i zapewne nick taki działa im na kubkitongue_out

Ale za to pamiętam czemu zakładałam tutaj konto smile
                                    To bardzo długa historia i dość bolesne wspomnienia więc nie będę opowiadać tongue_out
                                    • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:21
                                      A pewniewink Nie ma co sobie przypominać nawetsmile
                                      • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:23
                                        zabanowali Cie za trolowanie? wink big_grin
                                        • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:26
                                          O, i jest nasza Straż Przybocznabig_grinsuspicious
                                          • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:30
                                            organza7 napisała:

> O, i jest nasza Straż Przybocznabig_grinsuspicious

Ktosik musi trzymać rękę na pulsie big_grin
                                            • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:32
                                              niektórzy to nawet dwie trzymają jak widzę wink big_grin
                                        • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:29
                                          witamina_b12 napisała:

> zabanowali Cie za trolowanie? wink big_grin

Nigdy w życiu jeszcze nie trolowałam i nigdy w życiu nie mam zamiaru tego robić uncertain.
                                          Że zacytuję klasyka forumowego: "Więcej dystansu" więcej dystansu witamina tongue_out

• witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:30
                                            o pardonsik pomyliłam Cie z organzą big_grin no mylicie mi się wink)
                                            • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:33
                                              witamina_b12 napisała:

> o pardonsik pomyliłam Cie z organzą big_grin no mylicie mi się wink)

Za to Ty, witamino, jakimś dziwnym trafem od samego początku mylisz mi się z mayenną czy jak jej tam jest tongue_out
                                              • organza7 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:34
                                                Teraz to już Cię kocham, Szarlotkosmilebig_grin
                                                • ame_belge34 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:36
                                                  Niech mi ktos wyjaśni, bo ja juz ogłupiałam kompletnie .... co wam daje taka przepychanka ?
                                                  • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:40
                                                    ame_belge34 napisała:

> Niech mi ktos wyjaśni, bo ja juz ogłupiałam kompletnie .... co wam daje taka pr
                                                    > zepychanka ?
                                                    >

Szczerze?
                                                    Mnie kompletnie nic nie daje ale im dalej brnę tym bardziej się zapętlam... I prawdę mówiąc sama siebie nie poznaję wink
                                                  • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 23:51
                                                    bravo!!!!
                                                  • kira_koslin Re: Post scriptum 19.08.13, 23:54
                                                    to było do Ame
                                              • witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:35
                                                widocznie mamy podobną urodę smile
                                                • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:38
                                                  witamina_b12 napisała:

> widocznie mamy podobną urodę smile

No urodę to raczej macie inną - mayanna czy jak jej tam posługuje się dość sprawnie polszczyzną a Twoje posty są dość średnio czytelne i mało poprawne jeżeli chodzi o stylistykę suspicious
                                                  Natomiast poziom złośliwości i podejrzliwości macie na identycznie wysokim poziomie!
                                                  • ame_belge34 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:42
                                                    Wiecej spokoju zyczę, dobranoc wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:43
                                                    ame_belge34 napisała:

> Wiecej spokoju zyczę, dobranoc wink

Dobranoc kiss

• witamina_b12 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:44
                                                    no to mi dokopałaś do rana się nie podniosę, ale obiecuję nie chrapać smile
                                                    dobranoc.
                                                  • hashimotka88 Ciiiiiii.... 19.08.13, 23:45
                                                    sza wink

Lubię ten stan... cisza i ja smile Tylko bez papierasów tongue_out
    • mayenna Re: Post scriptum 19.08.13, 07:09
      gwen75 napisał:

> Hehe, ciekaw jestem kto wpadł na taki paranoiczny pomysł? suspicious

Dziecko, a Ty jeszcze w bajki wierzysz?
    • szarlotka_ja Re: Post scriptum 19.08.13, 23:47
      Ame ma rację!

Inteligentny kończy pierwszy!
      Ja wiem, że jestem sobą, nikim innym. Nigdy w życiu nie miałam innego konta na tym forum i nie będę miała. Nigdy w życiu nie trollwałam i nie zamierzam tego robić. I nie mam zamiaru więcej nic udowadniać smile

To jest mój ostatni post w tym temacie.
      Kto mnie polubił dziękuję i też go kocham kiss

Kto nie, trudno, ma pecha ale cytując klasyka "więcej dystansu do siebie" może da mi szansę wink

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę kiss
      • hashimotka88 Re: Post scriptum 19.08.13, 23:56
        > To jest mój ostatni post w tym temacie.
        > Kto mnie polubił dziękuję i też go kocham kiss

echhh ja tak nie potrfie....
        Być może mam zbyt duży problem z wyrażeniem swoich uczuć... podziwiam wink
        Chyba jestem strasznie problematyczna.... i kochanie nie jest mi pisane big_grin przynajmniej nie tak od razu suspicious

Nikogo z Was nie kocham tongue_out wink a macie....

Wybaczcie moją oschłość crying
    • hashimotka88 Re: Post scriptum 20.08.13, 04:08
      Hehe nawet tak nie mow suspicious jeszcze sie zakocham big_grin
      Ejjjj jakby serio to slowo mialo dluzszy, mnogi ogonek to.... Pewnie nie moglabym sie temu oprzec... Takie intensywne uczucie z kilku stron ? Nie do obronienia suspicious Wpadlabym jak nic.

No i mnie teraz postraszyles...

Gdyby nie on... Nie byloby mnie tutaj, wlasnie o tej porze. Przylazl do mnie jak wicher ten... Wicher. Nawet nie powiedzial czego chce, tylko trzasnal drzwiami.... Musze jeszcze raz, jakos z tym zasnac...
    • kira_koslin Re: Post scriptum 20.08.13, 08:55
      gwen75 napisał:

> Za to my kochamy Ciebie big_grin
      >
      > PS. Wybaczcie, że wypowiadam się nie tylko za siebie wink

ładne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka