Dodaj do ulubionych

Poznam dziewczynę

07.10.13, 22:43
Chętnie poznam dziewczynę, kumpele, do porozmawiania, pójścia na spacer, na piwko, przejścia się do znajomych, czu po prostu obejrzeenia jakiegoś filmu. Czasami jeżdżę ze znajomymi na wycieczki i grilla na motorach i skuterach. Jestem normalnym facetem, który nie szuka na siłę.
Jak jakaś dziewczyna ma ochotę mnie poznać, to niech pisze śmiało - młodsze, rówieśniczki, czy starsze ode mnie. Jestem kawalerem 36lat. Pozdrawiam Bartek.
Obserwuj wątek
    • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 22:57
      banderolas napisał:

> Chętnie poznam dziewczynę, kumpele, do porozmawiania, pójścia na spacer, na piw
      > ko, przejścia się do znajomych, czu po prostu obejrzeenia jakiegoś filmu. Czasa
      > mi jeżdżę ze znajomymi na wycieczki i grilla na motorach i skuterach. Jestem no
      > rmalnym facetem, który nie szuka na siłę.
      > Jak jakaś dziewczyna ma ochotę mnie poznać, to niech pisze śmiało - młodsze, ró
      > wieśniczki, czy starsze ode mnie. Jestem kawalerem 36lat. Pozdrawiam Bartek.

1. Aktywuj profil, aby mogły pisać na priva.
      2. Tu zaraz Cie podpuszczą, niby swobodnymi żarcikami podejdą, że niby tam takie przekomarzanie, a jak konwencje podejmiesz, to potem orzekną, że to co piszesz ewidentnie świadczy o Tobie. Poza tym od pospolitych facetów wolą jednak mężczyzn (w domyśle tych prawdziwych). No i swobodne żarciki swoją drogą, ale przecież milej jak facet ma kindersztubę itd. itp.
      3. Żeby nie było, że nie ostrzegałem wink big_grin
      • ame_belge34 Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:04
        Mareczku, Ty wredna istoto !!! big_grin

ale rozumiem, solidarność plemienna big_grin
        • green.amber Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:12
          tak nas zdemaskować przed prawie całkiem obcym... heh

dobranocwinksmile
          • banderolas Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:37
            A może któraś z Was ma ochotę mnie poznać drogie Panie? xD
      • banderolas Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:13
        Profil chyba już aktywowałem, wypełniłem trzy rubryki. Dzięki za informacje.
      • mayenna Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:13
        Poza tym od pospolitych facetów wolą jednak mężc
        > zyzn (w domyśle tych prawdziwych)

Wspomniał o motorze, a to atrybut prawdziwego mężczyzny.
        Marek, czy ty aby nie zazdrościsz?
        • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:35
          Motor jako atrybut prawdziwego mężczyzny? I na czym ta prawdziwość polega?
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:37
            zasadniczo nie wiem... może to namiastka rumaka dla Prawdziwego Rycerza? wink
            • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:46
              Lepiej ja już zapakuję się do barłogu. Bo się chyba czepiam. Dobranoc.
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:10
                a to kolorowych snów, dobranoc smile
                • tfu.tfu Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:21
                  ja tam lubię motory big_grin motorówek nie lubię. najbardziej jednakże lubię sernik z polewą czekoladową...
            • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 05:44
              pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> zasadniczo nie wiem... może to namiastka rumaka dla Prawdziwego Rycerza? wink

wspomniał, że na motorach i skuterach, więc nie wiadomo czy chodziło o rumaka czy osiołka wink
          • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:28
            To archetyp raczej, ale samiec na motorze jest bardziej samczy w odczuciu większości kobiet niż ten bez rumaka.smile
            Maczyzm tez na tym bazuje. A ku zobrazowaniu problemu powinnam chyba dodać listę filmów, choc kultowy dla tego problemu to Easy Rider.
            Poza tym co to za wolny i niepokorny mężczyzna na piechotę?smile To jak femme fatale w gumiakach.
            • tfu.tfu Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 14:18
              wiesz, teraz te gumiaki to superwypaśne, można mieć gumiaki bardzo femme fatale tongue_out
              • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 14:46
                Gumofilce mogłam napisaćsmile
                • tfu.tfu Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:32
                  big_grin no mogłaś, mogłaś ;-P
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 15:51
              mayenna napisała:

> Easy Rider. ...
              > Poza tym co to za wolny i niepokorny mężczyzna na piechotę?smile

o taki, o:
            • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 16:25
              Ciekawe jakie odczucia mają kobiety gdy je mijam jadąc wolno przez wieś, na dziadkowej, rozklekotanej ukrainie obuty w gumofilce upaprane świeżym obornikiem?
              • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:16
                silencjariusz napisał:

> Ciekawe jakie odczucia mają kobiety gdy je mijam jadąc wolno przez wieś, na dzi
                > adkowej, rozklekotanej ukrainie obuty w gumofilce upaprane świeżym obornikiem

Silent to już wiesz, czemuś kawalersmile Bo przez wieś się chodzi w świątecznym ubraniu, szczególnie na niedzielny spacer główną ulicąsmile
                • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:17
                  o matulu!!! na ukrainie???
                  kocham ten model roweru big_grin
                  dawaj Silent namiary gdzie grasujesz wink
                  • tygrysgreen Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:26
                    chcesz go upić i okraść? a chociaż wykorzystasz?
                    • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:36
                      okraść
                      jeździłaś kiedyś na ukrainie???
                      boszsz...jaki to był rower...wink
                      • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:03
                        No i wyszło, że ukraina jest bardziej samcza niż ja. Takie pożądanie wzbudza. wink Ech...
                        • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:26
                          no chyba nie znasz ukrainy jednak tongue_out wink
                          ta wielkość...ta prędkośc ...ech....big_grin
                          • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:28
                            Dobiłaś mnie Stefka. Szczególnie tą wielkością. wink
                            • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:30
                              no wybacz
                              ale ta ukraina....
                              jeździłeś kiedys pod ramą???
                              • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:35
                                Nie. Był zakaz dotykania dziadkowej ukrainy.
                                • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:39
                                  Biedne dziecko....
                                  stąd te traumy wink
                              • hashimotka88 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 22:11
                                Właśnie sobie przypomniałam dziadka ukrainę, ale nie miałam przyjemności na niej jechać, musiałabym wejść pod ramę bo inaczej bym wtedy nie dostała do pedałków. Czy takie wejście i jazdę miałaś na myśli? Jak napisałaś, że jeździłaś pod ramą to pomyślałamna początku, że siedziałaś tak skulona jako pasażer i byłaś tyłem do jazdy odwrócona big_grin (nawet nie wiem czy tak się da ale taki obraz mi stanął w głowie, jak napisałaś pod ramą) Potem pomyślałam, że to sama jechałaś i na do dodatek przodem odwrócona smile
                                Ukraina i mi się kojarzy z takim prostokątym futerałem zaraz pod ramą i siedzeniem na sprężynkach a i bagażnik był dośc wyjątkowy. Jak deskorolka ale z dziurami, podobnymi jak w kasku rowerowym smile
              • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:18
                silencjariusz napisał:

> Ciekawe jakie odczucia mają kobiety gdy je mijam jadąc wolno przez wieś, na dzi
                > adkowej, rozklekotanej ukrainie obuty w gumofilce upaprane świeżym obornikiem?

sobie wyobraziłam, że przez stepy Akermańskie jedziesz recytując wieszcza... wink nawet coś we mnie drgneło...
                • ame_belge34 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:25
                  Sil, tos Ty jak rycerz na ukraińskim rumaku big_grin
                  • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:33
                    No ba. A jakie dumki znam.
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:39
                      o jeżu kolczasty, ale códna... ja chcę więcej tego!!!! natentychmiast!!!

Wię-cej-du-mek!!! Wię-cej-du-mek!!! Wię-cej-du-mek!!!
                      • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:41
                        Drewo jest niesamowite. Mam trzy płyty. I kocham je miłością wielką.
                      • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:43

> o jeżu kolczasty, ale códna... ja chcę więcej tego!!!! natentychmiast!!!
                        >
                        > Wię-cej-du-mek!!! Wię-cej-du-mek!!! Wię-cej-du-mek!!!
                        >
                        To już nie pamiętasz jak Sil dał Ci kosza z murzynkiem to znaczy właściwie bez murzynka suspicious ?
                        • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:48
                          a bo takie gupie te baby Majka wink
                          dlatego ja wolę ukrainę a nie Sila na ukrainie wink
                        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:52
                          wszystkie kosze od Silenta pamiętam, nie bój żaby - ale tą razą o ukraińskie pienia mnie chodziło
                        • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:53
                          Jakie znowu kosze?
                          • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:28
                            silencjariusz napisał:

> Jakie znowu kosze?
                            NO te z murzynkiem suspicious
                          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:37
                            jakie kosze?
                            następujące:
                            - 14.01.13 - Mahler
                            - weekend majowy - bagna
                            - sierpień - festiwal muzyki dawnej
                            - ostatnia niedziela - murzynek
                            i po drodze jakieś kino jeszcze, ale nie mam tego udokumentowanego - też Ci się nie chciało wink
                            • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:47
                              na bagna to może się bał na tej ukrainie? wink
                              ale dla reszty przypadków usprawiedliwienia nie znajduję wink
                            • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:49
                              Myślisz, że gdybym się zmusił do udziału w tych spotkaniach to byłoby lepiej?
                              • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:50
                                silencjariusz napisał:

> Myślisz, że gdybym się zmusił do udziału w tych spotkaniach to byłoby lepiej?
                                O i tu mamy kwintesencję mężczyzny liczy się tylko czy jemu będzie lepiej suspicious
                                • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:56
                                  O ile mi wiadomo osoby, które nie uczestniczą w forumowych spotkaniach nie są atakowane. Czym więc sobie zasłużyłem na to wyróżnienie? Coś komuś zrobiłem paskudnego? Nie rozumiem.
                                  I bardzo proszę bez tekstów rodem z seksmisji droga Majko.
                                  • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 22:44
                                    silencjariusz napisał:

> O ile mi wiadomo osoby, które nie uczestniczą w forumowych spotkaniach nie są a
                                    > takowane. Czym więc sobie zasłużyłem na to wyróżnienie? Coś komuś zrobiłem pask
                                    > udnego? Nie rozumiem.
                                    > I bardzo proszę bez tekstów rodem z seksmisji droga Majko.
                                    teraz to ja nie rozumiem uncertain
                            • margott70 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:49
                              Nie chcę kopać leżącego, ale jakaś opera mi się jeszcze o uszy obiła...
                      • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:03
                        Poprawka. Płyty ukazały się dwie. To jeszcze jeden fragmencik.
                • silencjariusz Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:26
                  Zdarza mi się wink Z wieszcza najczęściej do okoliczności pasuje mi to: "Jedźmy, nikt nie woła." wink
                • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 20:27
                  a co drgnęło?
                  • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:00
                    Zapomniana struna.... a może to powieka była wink
                    • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:00
                      nerwoból raczej wink
                      • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:47
                        stefcia41 napisała:

> nerwoból raczej wink

big_grin
        • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:47
          mayenna napisała:
          > Wspomniał o motorze, a to atrybut prawdziwego mężczyzny.
          > Marek, czy ty aby nie zazdrościsz?

O, widzisz banderolas? Tak to robią. Zawsze można ci zarzucić, że tak piszesz (co byś tam nie pisał), bo pewnie jesteś zazdrosny, sfrustrowany. I że szczerze życzą, aby ci się poprawiło i było ci chociaż w połowie tak fajnie jak im jest obecnie.
          Oczywiście nie przeszkodzi to im zupełnie w odpowiednim momencie z kolei Tobie wytknąć niedojrzałości tudzież przedwczesnego kryzysu wieku średniego, czego dowodem jest ten motor, którego brak u mnie powoduje, że nie powinienem czuć się prawdziwym mężczyzną, bo mam ewidentne deficyty w atrybutach. A nawet jakby się okazało, że ten motor mam, to i tak to nie ma znaczenia, bo symptomatyczne jest już to, że o tym motorze się tak rozpisuje i nawet jeśli nie o ten motor tu chodzi, to jednak jest coś na rzeczy wink big_grin
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:09
            o borze cienisty... aż takimi zołzami nas tutaj widzisz, Marku drogi?
            a my wszak ciche i spokojnego serca...
            • banderolas Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:22
              A może Ty chcesz mnie poznać? Fajnie gdzieś wyskoczyć i pogadać, przejść się do pubu, czy też może wdać w dyskusje na różne tematy. Masz 18 lat, czy 45lat, pisz śmiało, po prostu chcę poznać fajną dziewczynę, choć wiem, że młodsze dziewczyny mają więcej pomysłów i energi, nie jest to regułą wink
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:34
                o kurcze...
                to ja wypadam już z tego przedziału wiekowego big_grin
                jako starsza wiekiem kobieta pewnie też mam za mało pomysłów i energii, potwierdzą to wszyscy stali bywalcy Forum...
                nie jestem też kompatybilna geograficznie wink
                ale mam pomysła - zaraz jakieś spotkanie forumowe się zorganizuje, przyjdź, poznaj Szanowne Koleżanki, a nuż coś się... ?
                • banderolas Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:50

> o kurcze...
                  > to ja wypadam już z tego przedziału wiekowego big_grin
                  > jako starsza wiekiem kobieta pewnie też mam za mało pomysłów i energii,
                  > potwierdzą to wszyscy stali bywalcy Forum...
                  > nie jestem też kompatybilna geograficznie wink
                  > ale mam pomysła - zaraz jakieś spotkanie forumowe się zorganizuje, przyjdź, poz
                  > naj Szanowne Koleżanki, a nuż coś się... ?

To nic, dla mnie to nie problem wiek, nie szukam usilnie wybranki, ale kumpeli smile Jedna osoba rusza drugą, jeśli chodzi o energię, to ja jej mam odrobinę i wtedy ja bym coś ruszył, choć wiem, że młodsza, to by mnie musiała ruszyć. To właśnie są takie zależności, więc jakby jakaś 18 napisała, to mógłbym wylądować na dyskotece, czy w nocy w pubie xD
                  • tygrysgreen Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 17:15
                    uwierz mi-ta staruszka swoją energią dałaby ci nieźle popalić
                • banderolas Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:51
                  Problemem może być tylko odległość.
              • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:34
                Brawo ten Pan! Jak kraść, to miliony. Jak uderzać w konkury, to od forumowych władz najwyższych poczynając big_grin
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:41
                  no ja nie wiem, czy nazwałabym to konkurami... wink
            • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:50

> o borze cienisty... aż takimi zołzami nas tutaj widzisz, Marku drogi?

Nie. Dziś tylko zmęczenie i jeszcze chyba nie opadła adrenalina po pracowych bojach (niektórym nawet racjonalne argumenty trzeba do głowy wbijać tępym szpadlem) nie opadła i jakoś tak do przekomarzanek nastroiła a i postrzeganie nieco zaburzyła. Najlepszy dowód na to, że powyższe odczytałem (z bojowym nastawieniem oczywiście) jako "borze cieniasty". Że co?! Cieniasty?!! wink big_grin

> a my wszak ciche i spokojnego serca...

Dał się już który na to nabrać? smile
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:54
                marek-1002 napisał:

> Nie. Dziś tylko zmęczenie i jeszcze chyba nie opadła adrenalina po pracowych bo
                > jach (niektórym nawet racjonalne argumenty trzeba do głowy wbijać tępym szpadle
                > m) nie opadła i jakoś tak do przekomarzanek nastroiła a i postrzeganie nieco za
                > burzyła.
                a to współczuję, ja po dzisiejszym to na poważnie zaczynam przemyśliwać kwestię udania się do jakiego dochtora po różowe proszeczki na nerw ukojenie...

> Dał się już który na to nabrać? smile
                nie wiem jak inne Koleżanki, ale mnie osobiście niektórzy właśnie jako taką postrzegają... zupełnie nie pojmuję, skąd im się to wzięło big_grin
                • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:30

> nie wiem jak inne Koleżanki, ale mnie osobiście niektórzy właśnie jako taką pos
                  > trzegają... zupełnie nie pojmuję, skąd im się to wzięło big_grin
                  hłe , hłe, hłe wink
          • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:28
            marek-1002 napisał:

> mayenna napisała:
            > > Wspomniał o motorze, a to atrybut prawdziwego mężczyzny.
            > > Marek, czy ty aby nie zazdrościsz?
            >
            > O, widzisz banderolas? Tak to robią. ....

NO brawo Marku big_grin świetnie ujęty problem big_grin big_grin
          • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 09:07
            marek-1002 napisał:

bo pewnie jesteś zazdrosny, sfrustrowany. I że szczerze
            > życzą, aby ci się poprawiło i było ci chociaż w połowie tak fajnie jak im jest
            > obecnie.
            > Oczywiście nie przeszkodzi to im zupełnie w odpowiednim momencie z kolei Tobie
            > wytknąć niedojrzałości tudzież przedwczesnego kryzysu wieku średniego, czego do
            > wodem jest ten motor, którego brak u mnie powoduje, że nie powinienem czuć się
            > prawdziwym mężczyzną, bo mam ewidentne deficyty w atrybutach. A nawet jakby się
            > okazało, że ten motor mam, to i tak to nie ma znaczenia, bo symptomatyczne jes
            > t już to, że o tym motorze się tak rozpisuje i nawet jeśli nie o ten motor tu c
            > hodzi, to jednak jest coś na rzeczy wink big_grin
            Marek, ja ci życzę jak najlepiej, a na pewno nie tego, zebys się tak czuł jak ja teraz.
            Miałam wrażenie, ze rozmowa dotyczy ogólnych kwestii a ty odniosłeś wszystko do siebie. O jednostkach i ich samopoczuciu nie dyskutuję, atrybuty można nabyć, a męskość czy kobiecość każdy nosi w sobie.
            A nowy kolega prezentuje na forum pewien typ, przynajmniej w moim odczuciu: motor i skuter, nick jako żywo przywodzący na myśl Antonio Banderasa i odpowiedz na post 24 - latki słownictwo: 'kumpela". Macho i luzak jako żywo staje mi przed oczymasmile I może to jest wrażliwy intelektualista rozczytany w Heideggerze, ale wyobrażasz sobie kogoś takiego przy piwku? Wiem, ze lecę stereotypami, ale jak się mylę to stawiam ci piwko bo z was dwóch budzisz we mnie więcej sympatii.Przynajmniej chce ci się tu z nami pisać, nie wpadasz jak do supermarketu z zamówieniem.

A ja po tym poście wychodzę na starą ciotkęsmile) Mój mizoandryzm przeżywa właśnie renesans więc liczę na zrozumieniesmile
          • tygrysgreen Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 17:23
            no no, jako stara wiedźma forumowa czuję się zaszczycona tak trafną charakterystyką
            dzięki stary
            • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 17:41
              tygrysgreen napisała:

> no no, jako stara wiedźma forumowa czuję się zaszczycona tak trafną charakterys
              > tyką
              > dzięki stary

a kto scharakteryzował?
              czy moge uznać,że tez jestem zaszczycona? wink
              • tygrysgreen Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:05
                no ty stara zołzo jak najbardziej
                • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 18:09
                  i to mi wystarczy
                  nie będę dociekać kto i dlaczego wystawił taka recenzję wink
      • banderolas Re: Poznam dziewczynę 07.10.13, 23:29
        marek-1002 napisał:

> 1. Aktywuj profil, aby mogły pisać na priva.
        > 2. Tu zaraz Cie podpuszczą, niby swobodnymi żarcikami podejdą, że niby tam taki
        > e przekomarzanie, a jak konwencje podejmiesz, to potem orzekną, że to co piszes
        > z ewidentnie świadczy o Tobie. Poza tym od pospolitych facetów wolą jednak mężc
        > zyzn (w domyśle tych prawdziwych). No i swobodne żarciki swoją drogą, ale przec
        > ież milej jak facet ma kindersztubę itd. itp.
        > 3. Żeby nie było, że nie ostrzegałem wink big_grin

Dziękuję Marku za wyczrpujące wprowadzenie mnie w tajniki forum wink Nie mam też zamiaru kolorować rzeczywistości i siebie zachwalać, po prostu jak każdy człowiek mam swoje wady i zalety.
        Tak widziałem w innych tematach, jak niektórzy wpadają w pułapkę zastawioną przez siebie w postaci nowego tematu i następnie sprowadzani do poziomu gruntu wink Mam nadzieje, że "stare wyjadaczki" forumowe oszczędzą tak miłego faceta jakim jestem ^^
        • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:22
          banderolas napisał:

> Tak widziałem w innych tematach, jak niektórzy wpadają w pułapkę [...]
          > Mam nadzieje, że "stare wyjadaczki" forumowe oszczędzą tak miłego faceta jakim
          > jestem ^^

"Stare wyjadaczki" (urocze smile) mają to do siebie, że nauczone doświadczeniem hołdują raczej zasadzie: "Nie okazujcie litości, bo sami jej nie doświadczycie." Tak więc sam rozumiesz...

Poza tym i a propos zastawianych pułapek i bycia mężczyzną: Are you a man or a mause?!
          wink smile

• banderolas Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 00:37
            Dobre Marku i masz wiele racji w tej materii xD
            Powiedz mi proszę jak w procentach oceniasz moją szansę na znalezienie fajnej kumpeli na forum? wink Bo ja nie szukam znajomości tylko przez neta(lubię pogadać, więc też), ale szukam kogoś z kim można usiąść face to face i np. porozmawiać, bo w sumie trochę doskwiera samotność sad
            • marek-1002 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 01:12
              banderolas napisał:

> Dobre Marku i masz wiele racji w tej materii xD
              > Powiedz mi proszę jak w procentach oceniasz moją szansę na znalezienie fajnej k
              > umpeli na forum? wink Bo ja nie szukam znajomości tylko przez neta(lubię pogadać,
              > więc też), ale szukam kogoś z kim można usiąść face to face i np. porozmawiać,
              > bo w sumie trochę doskwiera samotność sad

Bardzo mi pochlebiasz obdarzając mnie aż takim zaufaniem zwracając się do mnie z tym pytaniem, co jakże mile łechce mą samczą próżność, ale cnota uczciwości, którą niestety oprócz skromności i wielu innych zalet też posiadam, niestety zmusza mnie do przyznania, że chyba jednak mnie przeceniasz. Bo jak mawiał onegdaj sentencjonalnym tonem mój niegdysiejszy zwierzchnik, moszcząc się z lubością na swoim prezesowskim fotelu: "Bo w życiu panie Marku, to trzeba mieć trochę szczęścia...". Ten to przynajmniej na tyle był inteligentny, że zdawał sobie sprawę z tego co myślę o tym, że to akurat on się w tym fotelu mości smile Tu jest tak samo jak w życiu.

• banderolas Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 01:40
                Może razem ze świtem nadejdą jakieś dziewczyny wink
                Na Twój post odpowiedziałem, bo konkretnie się wypowiadasz i wnioskując po Twoich wypowiedziach, jesteś osobą inteligentną i sądzę, że z szerokim światopoglądem, a ja ja lubię ludzi inteligentnych umiejących wtrazić swoje myśli. Pozdrawiam.

Dalej czekam na damę z Warszawy wink
                • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 05:33
                  banderolas napisał:

> Może razem ze świtem nadejdą jakieś dziewczyny wink

Oto jestem.

> Dalej czekam na damę z Warszawy wink

Oto jestem również.

(muszę teraz Unemu tantiemy odprowadzić wink
                  • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 07:23
                    >>> > Dalej czekam na damę z Warszawy wink>>
                    a to nie ja
                    damy nie biegają do autobusu a ja tak wink
                    • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 07:46
                      oh to muszę przemyśleć moje zgłoszenie... bo też biegam z rana...
                      https://www.temysli.pl/demot/0_0_0_1227683301_middle.jpg
                  • green.amber Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 07:25
                    witamina_b12 napisała:

> (muszę teraz Unemu tantiemy odprowadzić wink
                    >
                    ehe winksmile
                    hehe kiedy człowiek nie ma czasu, bo zaspał, to nie ma jak forum na poprawę humoru winksmile
                    doberek, miłego winksmile
                    • witamina_b12 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 07:51
                      smile
                      miłego.
                      • ame_belge34 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:21
                        Kurczę ja biegam do tramwaju to sie juz chyba na tę damę nie załapię big_grin ale też z Warszawy big_grin

PS.

a ta w ogóle to dzień dobry Państwu smile
                • facet699 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 09:09
                  Większa połowa (wink ) Pań tutaj to w stolycy mieszka więc jesteś z punktu wygrany wink
          • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:31
            marek-1002 napisał:

> banderolas napisał:
            >
            > > Tak widziałem w innych tematach, jak niektórzy wpadają w pułapkę [...]
            > > Mam nadzieje, że "stare wyjadaczki" forumowe oszczędzą tak miłego faceta
            > jakim
            > > jestem ^^
            >
            > "Stare wyjadaczki" (urocze smile) mają to do siebie, że nauczone doświadczeniem ho
            > łdują raczej zasadzie: "Nie okazujcie litości, bo sami jej nie doświadczycie."
            > Tak więc sam rozumiesz...
            >

czy ja mogę Ci dać " lajka " wink ?
      • tdf-888 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 09:34
        pkt. 2 - haha najprawdziwsza prawda i świetnie napisane smile
        • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 10:01
          tdf-888 napisał:

> pkt. 2 - haha najprawdziwsza prawda i świetnie napisane smile
          Et tu Brute?
          A my cię tu tak hołubimy, na własnej piersi prawie, mogłabym rzecsmile)
          • tdf-888 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 10:16
            ale mi taka prawda nie przeszkadza; nie narzekam, tylko stwierdzam, że dobrze opisał sprawę smile
            • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 10:18
              tdf-888 napisał:

> ale mi taka prawda nie przeszkadza; nie narzekam, tylko stwierdzam, że dobrze o
              > pisał sprawę smile
              Czyli możemy nadal podpuszczać te naiwne lelije?smileA potem wykorzystywać wszetecznie?smile
              • tdf-888 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 10:23
                kontynuujmy smile
    • zielonooka38 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:19
      no i znów się nie łapie wink
      Kobietą jestem Kobietą
      dziewczyną byłam wieki temu...
      • ame_belge34 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:26
        Gooopiaś big_grin my do grobowej dechy zostaniemy dziewczynami wink

ja do swojego przyjaciela serdecznego, lat równe 50 mówię "chłopaku" i cieszy się jak dziecko niemalże big_grin
        • zielonooka38 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:37
          no w tym sęk że nie jestem
          i nigdy nie byłam
    • czarnamajka75 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 08:36
      Ja tam po zainteresowaniu tematem wieszczę Koledze powodzenie smile a tak w ogóle dobranoc Państwu
      • mayenna Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 09:19
        czarnamajka75 napisała:

> Ja tam po zainteresowaniu tematem wieszczę Koledze powodzenie smile a tak w ogóle
        > dobranoc Państwu
        A ja niepowodzenie bo kolega chyba z tych czekających na maile, a nie z inicjatywą. Forum nie poczytał boby zauważył, że my się spotykamy "face tu face"smile
    • tygrysgreen Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 17:24
      i znowu ta warszawa
    • ameno33 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:29
      z kobietami nie cackaj się.
      one chcą być grzmocone.
      panny,mężatki,rozwódki,z każdą możesz wskoczyć do swej łódki.
    • czarny.onyks Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:30
      nieeeeee....to już się robi nudne...
      kolejne ciasteczko z Warszawy....wink

a inne miasto to co ?suspicioussuspicious
      • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:33
        a po czym wnosisz że ciasteczko?
        a może to zakaleć? tongue_out
        • czarny.onyks Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:36
          oj tam.....trzeba wierzyć w ludzi i szukać dobrych cech...a nie od razu przypaleniznę wywąchiwaćwink
          • stefcia41 Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:39
            a bo znów coś było o murzynkach wink
            • czarny.onyks Re: Poznam dziewczynę 08.10.13, 21:40
              ech te Wasze skojarzenia .....
              chociaż mnie nie zakalec przychodzi na myśl, jak słyszę słowo murzynek tongue_out
    • butellishka na motorach?! 08.10.13, 22:11
      gdybyś napisał, że wycieczki na motocyklu, to bym się jeszcze w tym sezonie umówiła, a tak, to...

wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka