Dodaj do ulubionych

NaTemat.PL - tekst

18.10.13, 09:16
proszę tekst o Nas w portalu Natemat natemat.pl/78743,kobieta-walczy-o-powrot-do-zdrowia-swojego-meza-organizuje-zbiorke-pieniedzy-an-rehabilitacje-i-leki

wywalczony tekst aby się w ogóle, przeze mnie mocno ale mimo wszystko i tak jestem rozczarowana końcowym wynikiem. Odnoszę wrażenie że napisany na kolanie, nie ma nas na stronie głównej, więc pewnie mało kto zobaczy....Ale właśnie dlatego znów Was proszę o pomoc:
Kto ma fejsa niech skomentuje pod tym tekstem cokolwiek i opublikuje u siebie na wallu...oni wtedy widzą, że zainteresowanie tekstem wzrasta i wrzucą go na główną stronę.

Po prostu powiem Wam wprost - potrzebujemy podpić ten tekst maksymalnie jak się da...

PS. Kochani mam total zawieruchę, jeżeli się do kogoś spóźniam z odpowiedziami, mailami, tel to dajcie mi chwilę, jeżeli coś ktoś ma URGENT to mi to wprost napisać, żebym wiedziała. Dzisiaj przewożę Deana do szpitala, wieczorem rozmowy z zespołem a w weekend odrobię zaległości.
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: NaTemat.PL - tekst 18.10.13, 09:23
      No mistrzostwo świata to nie jest, ale kolejny kroczek na Waszej drodzesmile Kasiu, trzymam...smile
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: NaTemat.PL - tekst 18.10.13, 10:32
      tajes! już się robi smile
      • ame_belge34 Re: NaTemat.PL - tekst 18.10.13, 10:39
        się zrobi jak się dotrze do kompa bez blokad big_grin
    • kaja.120 Re: NaTemat.PL - tekst 18.10.13, 12:13
      kasiu , dobrze że to się w ogóle ukazalo, portal jest bardzo znany może coś z tego bedzie...trzymaj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka