• uny Re: piwo 25.10.13, 11:29
      piwo jest niezbędne ale moczopędne.

-zupełnie nie wiem po cholerę to napisałem?
      • organza7 Re: piwo 25.10.13, 12:14
        Pies, jak obsikuje teren, to też chyba nie wie, po jaką cholerębig_grin

Tylko się nie obraźsmile
        • uny Re: piwo 25.10.13, 12:30
          obawiam się, że pies doskonale wie po co to robi.
          • torado Re: piwo 25.10.13, 20:41
            nosz kurde troszku tego napoju wypiłam wink ale jedyne hasło reklamowe, jakie zauważyłam na butelkach, względnie puszkach to NIGDY NIE JEŻDZĘ PO ALKOHOLU wink
            • uny Re: piwo 25.10.13, 21:45
              dziwne hasło trochę.
              po cholerę marnować alkohol i po nim jeździć? nie lepiej go wypić?
              • torado Re: piwo 26.10.13, 14:11
                uny napisał:

> dziwne hasło trochę.
                > po cholerę marnować alkohol i po nim jeździć? nie lepiej go wypić?

no właśnie.....że też wcześniej na to nie wpadłam big_grin big_grin
              • hashimotka88 Re: piwo 27.10.13, 22:13
                Zajarzyłam big_grin ale za drugim razem suspicious
                Po pierwszym czytanku nie wnikałam co miałeś na myśli, bo bezmyślnie przyczytałam...
                hhheh Mi się nie zdarzyło jeździć po alkoholu, szkoda by go było marnować...
                upsss rowerem jechałam, parę razy... raz... echhh nie powinnam była...

a właśnie, co do samych bielików... raz na ochronie przyrody miałam prezentację z jakiegoś tam PN a moze PK a może rezerwatu uncertain kto tam pamięta... i wspomniałam o tymże ptaszku. Jednak pan prowazący zajecia poprawił mnie i powiedział, że to nie jest orzeł i należy do rodziny jastrzebiowatych. Od tamtej pory już ten ptaszek w błąd mnie nie wprowdza, raczej suspicious bo czasem mogę się znowu zapomnieć wink
          • kaja.120 Re: piwo- spotkanie 26.10.13, 12:59
            a już myślalam ze chcesz zaprosić forumowiczów na jakieś piwko, pogaduszki, coż , nic z tego ...
            szkoda.
            • mayenna Re: piwo- spotkanie 26.10.13, 15:03
              Kaja, zorganizuj coś sama to chętni się znajdą na spotkanie.
              • kaja.120 Re: piwo- spotkanie 27.10.13, 14:32
                naprawdę? myślalam że poczekamy do 23ego do koncertu dla Deana, to wtedy poszalejemy,ale jak chcecie, pomyślę , ha , ha , nie umiem wstawiać słoneczek....
    • mayenna Re: piwo 26.10.13, 15:04
      Dziecku wmawiam, że grozi impotencją. "szkodzi zdrowiu" nie robiło wrażenia.
      • 520marzena Re: piwo 27.10.13, 19:51
        wypilam wlasnie czwarte, i swiat nie jest już taki skomplikowanysmile
        • czytacz.1 Re: piwo 27.10.13, 21:45
          a ja po drugim drinku jestem,
          • mayenna Re: piwo 27.10.13, 22:25
            czytacz.1 napisał:

> a ja po drugim drinku jestem,
            Przy 4 piwach to slaby wynik. Nie robi wrażenia.
            • 520marzena Re: piwo 28.10.13, 06:48
              heh. miałam po prostu ochote się skuc. do tego celu 4 piwa to za mało smile mam mocna glowe. i zadnych objawow ubocznych.
              • margott70 Re: piwo 28.10.13, 08:34
                520marzena napisał(a):

mam mocna glowe. i zadnych objawow ubocznych.
                Syndrom mocnej głowy...Mój ulubiony. Czyli możesz wlać w siebie więcej niż inni. Nie bardzo jest się z czego cieszyć...
              • mayenna Re: piwo 28.10.13, 09:04
                520marzena napisał(a):

> heh. miałam po prostu ochote się skuc. do tego celu 4 piwa to za mało
                Nieekonomicznie. 4 piwa to dwa litry płynu. zanim wypijesz to wytrzeźwiejesz.
                Ta sama dawka alkoholu jest w 120ml spirytusu - jak dobrze przeliczam.
                • 520marzena Re: piwo 28.10.13, 09:53
                  toteż wlasnie. nie da się wypic 4 piw w godzine. w brzuszku się po prostu nie mieszcza. co za tym idzie, bylam jak zwykle naiwna, ze się upije. nic to, smakowaly mi bez względu na osiagniety efekt. a mocna glowa to jak dla mnie i wada, i zaleta, zależy z kim i po co się pije, eh.
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: piwo 27.10.13, 21:53
          hohoho, Dziewczyno... masz niezły spust... wink
          • hashimotka88 Re: piwo 27.10.13, 22:23
            Tygi, nie wziałaś pod uwagę piwa z orenżadą big_grin 60 % lemoniady a 40 % piwa wink wychodzi gdzieś koło 2 %

Nie no... ja po jednym delikatnie miękne a 2 to już wystarczająco. Taka to ekonomiczna jestem. Choć... kiedyś mnie korciło za 3 się wziać. To wszytsko gdy człowiek jest zastały. Gdy się rusza to może wlewać. WIe sie po weselu, gdy ekonomia mi szwankowała big_grin

Echhh spać o tej godzinie? uncertain trzeba będzie... bo jak człowiek zaczął sie ruszać to i ruszać będzie się o różnych porach. Jutro nawet wschód się dostrzeże...
        • mayenna Re: piwo 27.10.13, 22:24
          520marzena napisał(a):

> wypilam wlasnie czwarte, i swiat nie jest już taki skomplikowanysmile

A czasowo to ja to się rozkłada? 4 piwa w ciągu godziny, dnia, tygodnia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka