bambo_murzyn 25.09.10, 22:04 Byłem na weselu - koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: wesele 25.09.10, 22:08 Disco polo i mnóstwo wódki, czy jakiś inny? Ja z zasady staram się unikać. Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: wesele 25.09.10, 22:15 gorzej. Klezmerzy, białoruskie piosenki (kasił jas kaniuszynu, spahliadał na diołszinu i takie tam) Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: wesele 25.09.10, 22:13 na weselu wszyscy weseli. Tańczą, śpiewają, po prostu koszmar. Moje dzieci - rzecz jasna - b. szczęśliwe. Wszyscy dookoła (prawie wszyscy) zdawali sobie sprawę z tego, jak wygląda moje małżeństwo i nie chcieli ze mną płakać. Słucham kareninę i moja dusz szlocha (a oczy, kurwa, suche). Jak to jest, dolor, ja to jest? Odpowiedz Link
dolor Re: wesele 25.09.10, 22:21 A byś wolał, żeby z Tobą płakali? Bo ja nie wiem, czy to nie gorsze stokroć. Tak swoją drogą to wiem tylko, że coś się spieprzyło. Nie wiem co i jak, ale nie będę jakoś przesadnie na zwierzenia naciągał, w końcu dla mnie to tylko kolejna historia, dla Ciebie życie. Odpowiedz Link