slayer-ka 26.11.13, 20:59 Oszalałam jak to zobaczyłam Ze szczęścia Może ktoś dołączy? Deep Purple - luty John Mayall - luty Skunk Anasie - marzec Turistas - wrzesień (proxima) Apocalyptica - marzec Impact Festival z Black S. - czerwiec Accept - na Woodstocku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slayer-ka Re: Plan koncertowy 26.11.13, 21:45 TURISAS - Rasputin (OFFICIAL VIDEO) Dla zainteresowanych Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Plan koncertowy 26.11.13, 22:51 jedno jest pewne... ja nie dołaczę na pewno Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Plan koncertowy 26.11.13, 23:49 podkreslam, ze tu nie same metalowe wymienione Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Plan koncertowy 27.11.13, 00:10 no takie śliczności to ja bym chętnie posłuchała: Nothing Else Matters - Apocalyptica Odpowiedz Link
mayenna Re: Plan koncertowy 27.11.13, 08:05 Tez bym posłuchała, ale jak pomyślę, że w tłumie i na stojąco to mi się momentalnie odechciewa starzeję się. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Plan koncertowy 27.11.13, 09:32 mayenna napisała: > Tez bym posłuchała, ale jak pomyślę, że w tłumie i na stojąco to mi się momenta > lnie odechciewa starzeję się. Apocal. gra w Sali Kongresowej - tam nie ma stojących Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Plan koncertowy 27.11.13, 08:28 Jak się pojawiąbilety na Black Sabbath - to na pewno. I bardzo chętnie w pakiecie z Aerosmith, które zagra dzień po BS. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Plan koncertowy 27.11.13, 09:34 U mnie odpada to co widziałam już - zatem BS chyba odpada bo 400zł bilet, Apocal widziałam...nawet mi autko ukradli podczas koncertu Turisas idę na bank, Skunk...chcę iść, Sepultura.....zależy od grafika no i Accept na woods Odpowiedz Link
raziel24 Re: Plan koncertowy 27.11.13, 09:32 Apocalyptica i Deep Purple w Polsce to się rozmarzyłem Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Plan koncertowy 27.11.13, 09:35 DP byli już sporo razy - zaliczyłam ich z 10 razy tu i nie tu No i jak ostatnio sobie z Lesiem gadaliśmy o możliwościach wokalnych - stwierdzam, że już 5 lat temu dziecko w czasie brzmiało ....nie brzmiało...juz nie daje rady...więc chyba tez zostawię Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Plan koncertowy 27.11.13, 14:04 a ja już w piątek bawię się przy tym. a może ktoś też ma ochotę i chce do mnie przyjechać? Alastor - Look at me (audio) Odpowiedz Link