czarny.onyks 25.12.13, 14:45 kawałeczek ? Miło pieścić podniebienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Może 25.12.13, 18:04 poproszę... a może jeszcze na kawusię chory może liczyć... Odpowiedz Link
organza7 Re: Może 25.12.13, 18:10 To mleko z miodem raczej Chyba że zachcioła masz, to proszę bardzo Z cukrem? Odpowiedz Link
green.amber Re: Może 25.12.13, 18:22 nie muf do mnie boże, bo się peszę i nie mów, że Ty ciągle?? nie za długo to?? pociongająca jezdem i jakby rozgrzana ciut a miałam odpoczywać... a do piątku czeba być zdrowym i w pełni władz... ślicnie dziękuję piękniuchna może będzie na dłużej, bo co sobie zrobię to chyba mi ktoś wypija... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Może 25.12.13, 18:32 heheh... nie już było dobrze..a teraz...zaniemówiłam zdrowia zatem zyczę nam obu Odpowiedz Link
green.amber Re: Może 25.12.13, 18:47 jakieś takie chorowanie w ratach Ci jakby wyszło... (było nie krzyczeć na ludzi przed świętami) to faktycznie zdrowie po całości lepsze się wydaje, więc też życzę oby to już była ostatnia rata Odpowiedz Link