torado Re: Niedziela 29.12.13, 11:51 szarlotka_ja napisała: > 14,5 C - kto da więcej? ja mogę dać mniej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Niedziela 29.12.13, 11:53 W ogródku zakwitły mi krokusy, wiosna jak nic Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 12:01 szarlotka_ja napisała: > W ogródku zakwitły mi krokusy, wiosna jak nic ja to się tylko Kochana martwię, że ona wreszcie przyjdzie i zaskoczy nie tylko drogowców swoją radykalnością Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Niedziela 29.12.13, 15:36 nie? a ja tęsknię jednakowoż za mrozem, nie za dużą ilością śniegu i prawidłową zimą w porze zimowej pojechałoby np na sanki do Smokovca... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Niedziela 29.12.13, 15:40 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > a ja tęsknię jednakowoż za mrozem, nie za dużą ilością śniegu i prawidłową zimą > w porze zimowej o to tak jak ja..... bo teraz to takie niewiadomo co na polu.... Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:45 facet699 napisał: > i ja takie coś poproszę aż do wiosny a ja nie, bo mi to pachnie sabotażem, a potem jak zima gruchnie, to z całą wszechogarniającą mocą Odpowiedz Link
facet699 Re: Niedziela 29.12.13, 20:36 taa i do maja z szuflą..... a może nie będzie tym razem podstępu, oby Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 20:47 facet699 napisał: > taa i do maja z szuflą..... a może nie będzie tym razem podstępu, oby to nie podstęp...poobserwuj se, albo jest nienaturalnie ciepło, jak np. na grudzień, albo nienaturalnie mroźno, czyli zaczynają się ekstremizmy. A te, tak jak i w życiu społeczno-politycznym, tak też w przyrodzie dobrze nie robią.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Niedziela 29.12.13, 15:46 Moja koleżanka mówi, że teraz właśnie mamy wiosnę Potem będzie zima a po niej od razu lato Odpowiedz Link
organza7 Re: Niedziela 29.12.13, 15:49 Bardzo słusznie prawi A że kolejność do dupy? A co teraz jest zgodnie z kolejnością? Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:58 organza7 napisała: > Bardzo słusznie prawi A że kolejność do dupy? A co teraz jest zgodnie z kolej > nością? upływ czasu...rok po roczku buuuuuuu....to już w 2014 moja apokalipsa Odpowiedz Link
organza7 Re: Niedziela 29.12.13, 16:06 Nie ma się czego bać... zapewniam Powiem więcej, z roku na rok jestem jakby młodsza... duchem Taki B. Button Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Niedziela 29.12.13, 13:11 Jestem zawiedziona... bo to niedziela i ja poszłam na dół by rosół zjeść. Już moje kubki smakowe miały go w głowie. Taki gorący z makaronem ^^ nie zawsze rosół jem ale dzisiaj akurat miała ochotę Wyjątkowo go nie było no to drugim daniem się zapchałam. Kiszona kapusta była dobra Sprawdziłam przy okazji temperaturę było 10,2 a wczoraj jak jechałam grać w teniska to było 13 ^^ cieplutko wczoraj było bo słońce świeciło. DO tego stopnia że ganiałam w krótkim rękawku ok. w 3/4 ale ciepło było. Dzisiaj jest zimno. niebo pochmurzone.... hahha mucha mi właśnie usiadła na prawym ramieniu ale serio Łazi po mnie no już ją przegoniłam. CIekawe czy ona się przebudziła czy zasnąć nie zdąrzyła.... Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:03 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Więcej nie dam to takie postanowienie noworoczne ? to ja se tam chcesz, ale kobiety się zmartwią Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:26 organza7 napisała: > Które kobiety? Torka, coś taka lakoniczna? no te tabuny, co je wyrywa na weekendowych umpa umpa , no i te ten tego...... Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:30 organza7 napisała: > Ten tego - proszę rozwinąć boję się Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Niedziela 29.12.13, 15:06 Sknera dla siebie zatrzyma.... zimno dzisiaj jest.... Jak człowiek pomyśli że wczoraj w samej bluzce ganiał to aż się zachciewa być tam gdzie wczoraj, w takiej aurze.... a teraz mi zimno w pokoju. OK, zimno nie jest ale ma sie zimne kończyny Nie dasz więcej? echhh Ja też nie dam zimno jest.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Niedziela 29.12.13, 15:08 Wiem wiem,powinienem Cię rozgrzać: P. Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:11 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Wiem wiem,powinienem Cię rozgrzać: P. ech...to jedno wychodzi ci znakomicie do czerwoności czy wręcz białości Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Niedziela 29.12.13, 15:14 Oj chyba przesadzasz Skarbie.Powiedz haszi by cieplejsze skarpetki ubrala Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:17 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Oj chyba przesadzasz Skarbie.Powiedz haszi by cieplejsze skarpetki ubrala wszystkie kobiety tak rozgrzewasz ? Odpowiedz Link
organza7 Re: Niedziela 29.12.13, 15:25 Oooo... a skąd to zdziwienie? Żyję... mrrr... i to jak Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:27 organza7 napisała: > Oooo... a skąd to zdziwienie? > > Żyję... mrrr... i to jak ale zmartwychwstałaś ? czy nigdy nie umarłaś? Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:34 organza7 napisała: > A cholera... mnie nie pytaj Pogubiłam się to trza poczekać, może ktuś dopomoże rozwikłać tą zagadkę Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Niedziela 29.12.13, 15:39 Ja niestety nie mogę pomóc, idę teraz na piwko bilard i skoki,te narciarskie oczywiście: P.. paaaa Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:40 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Ja niestety nie mogę pomóc, idę teraz na piwko bilard i skoki,te narciarskie oc > zywiście: P.. paaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:43 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > idę teraz na piwko bilard i skoki,te narciarskie oczywiście po takiej deklaracji, jak powyżej to raczej oczywiste Odpowiedz Link
organza7 Re: Niedziela 29.12.13, 15:44 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Niedziela 29.12.13, 15:19 My Slowianie wiemy jak użyć Sweeeego ciala.... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Niedziela 29.12.13, 15:33 > Wiem wiem,powinienem Cię rozgrzać: P. no to... skoro już wiesz... próbuj Kiepski jesteś skoro tylko skarpetki byś mi nałożył .... Na mnie ciało obce nie działa Kiedyś będąc pod kołderką miałam nieziemnsko lodowate stopy. Zagrzać sie nie mogły. No i.... zaczęłam nimi ruszać Taki rowerek wyszedł na zgietych nogach. Długo tak machałam aż mieśnie odczuwałam. Prawie jak bieganie. No i się zagrzałam hehheh dawno tak się nie bawiłam. Pamietam że będąc młodsza czasem tak sie rozgrzewałam. Nie żebym zawsze była lodem jednak często kończyny zimniejsze miewam ooo parę dni wstecz byłam tak w nocy rozpalona ze musiała okno otworzyć sobie..... czyli ciepłą też bywam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Niedziela 29.12.13, 15:09 Teraz już możecie dawać więcej. Spadło do 11C Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Niedziela 29.12.13, 15:38 skoro z tego nic.... to z czego byłoby coś ? zimno jest... że weszłam pod koc jeszcze nogami nie macham jakby tak człowiek teraz się przebiegł od razu byłoby mu lepiej... cieplej.... Jeszcze z moimi stopami nie jest tak tragicznie, bym ruszała nimi pod kocem... jeszcze.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Niedziela 29.12.13, 15:42 Uciekaj a ja cię będę gonil ale jak zlapie to...tylkiem będziesz ruszać a nie nogami:p...kurde glupoty pisze,IDE lepiej..cześć Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Niedziela 29.12.13, 15:48 Oj, tam oj tam ja też miałąm głupotę napisać ale sie powstrzymałam.... o luzie... a moze napiszę CIeżko by CI było mnie dogonić nie wiem czy miałbyś w ogóle szansę musiałabym chyba udawać zranioną sarnę byś mógł mnie dopaść W większosći przypadku gazela ucieka gepardowi sama pod pysk mu na pewno nie podejdzie hmmm dopadłbyś mnie.... zawiązał nogi (skoro mówisz ze nogami nie będe ruszała ) i wiłabym się jak gąsienica tyłkiem bym ruszała i resztą ciała CZeść Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:48 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Uciekaj a ja cię będę gonil ale jak zlapie to...tylkiem będziesz ruszać a nie nogami:p... ach ten ton i styl, nikt już tak pięknie i z wyczuciem do kobiet nie mawia Odpowiedz Link
organza7 Re: Niedziela 29.12.13, 15:52 Torka, bo Tyś się zatrzymała na czarno-białych filmach z Dymszą Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 15:57 organza7 napisała: > Torka, bo Tyś się zatrzymała na czarno-białych filmach z Dymszą ...ale tam przecież wyszeptany chyba nie grał ? Odpowiedz Link
torado Re: Niedziela 29.12.13, 16:10 organza7 napisała: > Ale pewna nie jesteś? no kurde...nie Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: Niedziela 29.12.13, 17:51 jest mi wszystko jedno ile stopni na dworze. ważniejsze, jak ciepło jest w moim sercu nawet nie zauważam, jeśli mam być szczera, jaka jest pogoda. fajny stan, polecam każdemu Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Niedziela 29.12.13, 19:22 szarlotka_ja napisała: > 14,5 C - kto da więcej? 36,6 ??? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Niedziela 29.12.13, 19:36 37,4 C (niedzielna gorączka) - a jutro wcale do pracy nie idę Odpowiedz Link