08.06.14, 18:46
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:13
      facet55555 napisał(a):

> Ma około 31 lat

Około to znaczy dokładnie ile? suspicious
      • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:15
        31 i dwa tygodnie suspicious
        • szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:17
          31 i 52 miesiące suspicious
          • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:18
            big_grin big_grin
            • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:19
              Ale poniekąd pan dopiął swego.. zaintrygowanaś big_grin tongue_out
              • szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:20
                Ale jakby na to nie patrzeć Warszawa rządzi tongue_out
                • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:22
                  A ja jestem najlepsza w smęceniu tongue_out
                  • slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:31

Wyglądem Pan nie straszy ale definiowaniem już tak big_grin
      • facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:25
        Liczba 31 i zwrot "około" oznacza przedział wieku z dokładnością co do jednego roku, więc jest to nie mniej niż 30 i nie więcej niż 32 lat. wink
        • szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:29
          Ale po co tak gmatwać? suspicious
          Nie można od razu podać dokładnego wieku? tongue_out
          • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:31
            Łapiesz się big_grin
            • szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:32
              Może i tak ale mi się do stolycy nie chce jeździć tongue_out
              • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:37
                Błąd Kochana moja, zasadniczy błąd w rozumowaniu tongue_out To facet ma jeździć i czekać u Twych odrzwi big_grin
          • facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:34
            Taka mała łamigłówka to była wink
            Trochę treningu dla szarych komórek nie zaszkodzi ;P
            • ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:38
              Boszsz, no to przez tydzień nie muszę krzyzówek rozwiązywać suspicious
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:48
      nie żebym ja była jakoś zainteresowana, ale jak kolega szuka fajnej dziewczyny, to może na spotkanie forumowe wpadnie?
      w sąsiednim wątku się ogłasza w najbliższą sobotę smile
    • facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 20:12
      Ojej, ile maili przychodzi...
      Nie nadążam odpisywać... wink
      Żartuję wink
      Coś słabo się staracie drogie Panie smile
      Czyżby strajk??? wink
      • hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 20:25
        Do mnie tak samo sie dobijali - drzwiami i oknami suspicious
        Taaaak, na moje ogłoszenie na forum, na moją wystawę nikt, kompletnie NIKT nie odpowiedział. No i zamknęłam się w sobie. JUż nigdzie się nie ogłosze, nigdzie się nie wystawię.
        A to była taka moja pierwsza próba, pokazania, że czegoś chce, że chciałabym żeby ktoś się mną zainteresował, a przynamniej by go zaciekawiły moje obrazy, by chciał mnie biżej poznać, zobaczyć z jakiej to ja farby pomalowana jestem wink
        a tu brak zainteresowania. Juz sie nie wystawiam. Ładnie to tak człowieka zniechęcić? suspicious
        <foch>
    • hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 21:09
      Tak, podobne doświadczenia - nikt nas nie chce big_grin dzieki Gwen suspicious
      hmmm, z drugiej strony....nie muszą nas inni chcieć, ważne bym nam dwojgu sie zachciało big_grin
      moze Ty dobrze kombinujesz, Gwen suspicious wink
    • hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 23:16
      Tylko masz głowe... na karku? big_grin yyyy, już nic suspicious

masz ja na dwóch kłykciach potylicznych jeszcze suspicious ptaki maja na jednym kłykciu łepetyne. Jeden im wystarcza smile

• slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 22.06.14, 23:48
      Hej facet...i jak spotkania?
      Jestem stara babą...tak się przynajmniej czuję
      3 z przodu już jest
      Mam humorki i bywam kapryśna, właściwie to czasami nie bywam.
      raczej szczupła choć do modelki mi daleko.
      Oczka zielone ...czasami zamglone big_grin
      Waga w normie
      Testosteronu niestety brak big_grin A szczerze żałuję
      Brzuch raczej płaski, więc nici z traktowania go jak poduszki - stawiamy zatem ew. na ich kupno
      Aaaaa i jestem wdową ale dodam, że morderstwa mi nikt nie udowodnił zatem trzeba do zalet dodać "spryt"
      Boszsz....... jednak dla mnie powinno być odrębne forum big_grin
    • slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 00:21
      gwen75 napisał:

> slayer-ka napisała:
      >
      > > Aaaaa i jestem wdową ale dodam, że morderstwa mi nikt nie udowodnił zatem
      > trzeb
      > > a do zalet dodać "spryt"
      >
      > Marketingowo to jednak źle brzmi wink

Czyli cel osiągnęłam big_grin To komplement smile

A 3 piersi....hm...nie o tym myślałam.....ale właściwie szłam całe życie za głosem intuicji....może jednak powinnam sprawdzić big_grin
    • zed-is-dead Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 10:18
      Co gorsza - można przyjąć, że poza rzeczoną "3" - całkowity brak uzębienia wink
    • slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 21:33
      gwen75 napisał:

> big_grin
      >
      > Dobra, a teraz trzeba wiać, bo jak Slayerka to zobaczy... wink

Nie bardzo wiem co 3 cycki mają do całkowitego braku uzębienia - ale mniemam, iż panowie wypowiadają się opierając się na autopsji big_grin Pozostaje mi tylko pogratulować tak oryginalnych doświadczeń smile

P.S. Sprawdziłam - ......sztuk 2..smile
      Teraz idę liczyć zęby big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka