facet55555 08.06.14, 18:46 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:13 facet55555 napisał(a): > Ma około 31 lat Około to znaczy dokładnie ile? Odpowiedz Link
ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:15 31 i dwa tygodnie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:17 31 i 52 miesiące Odpowiedz Link
ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:19 Ale poniekąd pan dopiął swego.. zaintrygowanaś Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:20 Ale jakby na to nie patrzeć Warszawa rządzi Odpowiedz Link
ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:22 A ja jestem najlepsza w smęceniu Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:31 Wyglądem Pan nie straszy ale definiowaniem już tak Odpowiedz Link
facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:25 Liczba 31 i zwrot "około" oznacza przedział wieku z dokładnością co do jednego roku, więc jest to nie mniej niż 30 i nie więcej niż 32 lat. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:29 Ale po co tak gmatwać? Nie można od razu podać dokładnego wieku? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:32 Może i tak ale mi się do stolycy nie chce jeździć Odpowiedz Link
ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:37 Błąd Kochana moja, zasadniczy błąd w rozumowaniu To facet ma jeździć i czekać u Twych odrzwi Odpowiedz Link
facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:34 Taka mała łamigłówka to była Trochę treningu dla szarych komórek nie zaszkodzi ;P Odpowiedz Link
ice_flower Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 09.06.14, 21:38 Boszsz, no to przez tydzień nie muszę krzyzówek rozwiązywać Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 08.06.14, 21:48 nie żebym ja była jakoś zainteresowana, ale jak kolega szuka fajnej dziewczyny, to może na spotkanie forumowe wpadnie? w sąsiednim wątku się ogłasza w najbliższą sobotę Odpowiedz Link
facet55555 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 20:12 Ojej, ile maili przychodzi... Nie nadążam odpisywać... Żartuję Coś słabo się staracie drogie Panie Czyżby strajk??? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 20:25 Do mnie tak samo sie dobijali - drzwiami i oknami Taaaak, na moje ogłoszenie na forum, na moją wystawę nikt, kompletnie NIKT nie odpowiedział. No i zamknęłam się w sobie. JUż nigdzie się nie ogłosze, nigdzie się nie wystawię. A to była taka moja pierwsza próba, pokazania, że czegoś chce, że chciałabym żeby ktoś się mną zainteresował, a przynamniej by go zaciekawiły moje obrazy, by chciał mnie biżej poznać, zobaczyć z jakiej to ja farby pomalowana jestem a tu brak zainteresowania. Juz sie nie wystawiam. Ładnie to tak człowieka zniechęcić? <foch> Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 21:09 Tak, podobne doświadczenia - nikt nas nie chce dzieki Gwen hmmm, z drugiej strony....nie muszą nas inni chcieć, ważne bym nam dwojgu sie zachciało moze Ty dobrze kombinujesz, Gwen Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 11.06.14, 23:16 Tylko masz głowe... na karku? yyyy, już nic masz ja na dwóch kłykciach potylicznych jeszcze ptaki maja na jednym kłykciu łepetyne. Jeden im wystarcza Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 22.06.14, 23:48 Hej facet...i jak spotkania? Jestem stara babą...tak się przynajmniej czuję 3 z przodu już jest Mam humorki i bywam kapryśna, właściwie to czasami nie bywam. raczej szczupła choć do modelki mi daleko. Oczka zielone ...czasami zamglone Waga w normie Testosteronu niestety brak A szczerze żałuję Brzuch raczej płaski, więc nici z traktowania go jak poduszki - stawiamy zatem ew. na ich kupno Aaaaa i jestem wdową ale dodam, że morderstwa mi nikt nie udowodnił zatem trzeba do zalet dodać "spryt" Boszsz....... jednak dla mnie powinno być odrębne forum Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 00:21 gwen75 napisał: > slayer-ka napisała: > > > Aaaaa i jestem wdową ale dodam, że morderstwa mi nikt nie udowodnił zatem > trzeb > > a do zalet dodać "spryt" > > Marketingowo to jednak źle brzmi Czyli cel osiągnęłam To komplement A 3 piersi....hm...nie o tym myślałam.....ale właściwie szłam całe życie za głosem intuicji....może jednak powinnam sprawdzić Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 10:18 Co gorsza - można przyjąć, że poza rzeczoną "3" - całkowity brak uzębienia Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Mężczyzna chętnie pozna kobietę z Warszawy 23.06.14, 21:33 gwen75 napisał: > > > Dobra, a teraz trzeba wiać, bo jak Slayerka to zobaczy... Nie bardzo wiem co 3 cycki mają do całkowitego braku uzębienia - ale mniemam, iż panowie wypowiadają się opierając się na autopsji Pozostaje mi tylko pogratulować tak oryginalnych doświadczeń P.S. Sprawdziłam - ......sztuk 2.. Teraz idę liczyć zęby Odpowiedz Link