Dodaj do ulubionych

podaję odpowiedź

05.08.14, 15:01
dostałem cynk, że ktoś coś o mnie napisał, ale nie mogę tam pod spodem odpowiedzieć, bo tę osobę mam wyszarzoną
otóż jeśli chodzi o mnie to pożegnałem się z forum dla żartu, bo wiem, że niektórzy się o coś takiego potrafią przypiąć, i się nie pomyliłem. potem też dlatego celowo pisałem, żeby były wypominki w stylu a miałeś nie pisać... ludziska to są przewidywalne big_grin
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:06
      Znaczy się wywiad działa dobrze tongue_out
    • torado Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:06
      tdf-888 napisał:

> dostałem cynk, że ktoś coś o mnie napisał, ale nie mogę tam pod spodem odpowied
      > zieć, bo tę osobę mam wyszarzoną
      > otóż jeśli chodzi o mnie to pożegnałem się z forum dla żartu, bo wiem, że niekt
      > órzy się o coś takiego potrafią przypiąć, i się nie pomyliłem. potem też dlateg
      > o celowo pisałem, żeby były wypominki w stylu a miałeś nie pisać... ludziska to
      > są przewidywalne big_grin
      >

poproś kogoś, żeby odczytał Twoje prawdziwe intencje, bo środek też masz wyszarzały...no i oczywiście poproś, żEby odczytał to, co teraz napisałam big_grin big_grin big_grin. ZDROWIE wink
    • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:07
      reasumując: tylko ludzie, którzy nigdy nie mieli innego nicka, są wiarygodni, i ogólnie lepsi smile

a sam sobie założę kiedyś jeszcze jednego nicka i będę pisał z dwóch, nie przyznam się, że ja to ja i co mi zrobicie? tongue_out nie przykładam wagi do tego co kto tu wypisuje, co innego do tych samych ludzi na spotkaniu
      • torado Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:15
        tdf-888 napisał:

> nie przykładam wagi do tego co kto tu wypisuje

i dlatego mię wyszarzyłeś big_grin big_grin big_grin
        • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:21
          nie, nie dlatego. dlatego, żebyś nie miała satysfakcji, że masz jednego czytelnika swoich głupot więcej.
          wiecie, że jak się człowiek przeloguje, to ten szary się wyświetla i nawet można przeczytać. ale to było incydentalne, i więcej znów nie będę jej czytał. no.

torado jest najlepsza, najśmieszniejsza, najostrzejsza, i wolę jej nie czytać, żeby nie podskakiwać, bo i tak bym przegrał. yep.
          • torado Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:31
            tdf-888 napisał:

> nie, nie dlatego. dlatego, żebyś nie miała satysfakcji, że masz jednego czyteln
            > ika swoich głupot więcej.

czyli jednak przykładasz wagę do tego, co kto tu wypisuje i ofkors wiem, że czytujesz, co ja piszę...mój Ty cichy wielbicielu...za wszystkie miłe słowa many thinks big_grin big_grin big_grin
            • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:34
              znowu masz rację i wydobyłaś ze mnie prawdę.
              • torado Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:37
                tdf-888 napisał:

> znowu masz rację i wydobyłaś ze mnie prawdę.

to dziękuj i dziękuj, żeby podziękowaniom końca nie było wink...ale co najważniejsze, żebyś umiał sam z siebie tą prawdę wyciągać to byłaby większa korzyść dla Ciebie...
                • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:40
                  nie potrafię bez twojej pomocy.. sad jestem nieprawdziwy.. wszystko, co tutaj piszę, jest wytworem mojej bujnej wyobraźni..
                  ejsz.. ;/ i nie mogę się powstrzymać, by ciebie nie czytać, ojojoj sad
                  • torado Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:46
                    tdf-888 napisał:

> nie potrafię bez twojej pomocy.. sad jestem nieprawdziwy.. wszystko, co tutaj pi
                    > szę, jest wytworem mojej bujnej wyobraźni..
                    > ejsz.. ;/ i nie mogę się powstrzymać, by ciebie nie czytać, ojojoj sad

to pracuj nad sobą, doskonal się to może się naumisz...big_grin
      • mayenna Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:23
        Tedi, my cię poznamy zawsze i wszędzie. Niepodrabiany jesteś.
        Za pisanie z różnych kont grozi chyba bansmile
        • uny Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:24
          albo kaftan -bo to chyba lekka schiza musi być big_grin
          • mayenna Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 16:56
            uny napisał:

> albo kaftan -bo to chyba lekka schiza musi być big_grin
            Biorąc pod uwagę, że z psychiatryka wypuszczają i ma się ponowny dostęp do netu, to ban jest straszniejszy gdyż naszym adminom zdarzyło się zbanować i zapomnieć o delikwencie....
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 17:38
              no co też koleżanka opowiada? zapomnieć o zbanowanym? toć tam jest cała lista zablokowanych, zawsze możemy zajrzeć i szybko sobie przejrzeć
              nic nie umyka wink
              • facet699 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 17:42
                z tcw możecie zbanować nicka a nie IP, więc takie banowanie to nic nie daje
              • mayenna Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 17:44
                Znaczy: plotki, panie, plotki?smile Ale uspokoiłam się. Jakby coś to niedożywotnio dostanę.
        • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:26
          nie poznacie.. będę się starał udawać kogoś innego i nakręcał tym, jak dobrze mi idzie. a potem przyjdę na spotkanie smile
          • witamina_b12 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:31
            tdf-888 napisał:

> nie poznacie.. będę się starał udawać kogoś innego i nakręcał tym, jak dobrze m
            > i idzie. a potem przyjdę na spotkanie smile

taa weźź, bo jeszcze się zakocham wink
            • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:33
              w nowych literkach, czy gdy przyjdę?
              • witamina_b12 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:36
                na żywo przecież już poznałam wink
          • green.amber Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:56
            tdf-888 napisał:

> nie poznacie.. będę się starał udawać kogoś innego i nakręcał tym, jak dobrze m
            > i idzie. a potem przyjdę na spotkanie smile

no dopszszsz a co jeśli na spotkanie przyjdzie ktoś jeszcze twierdząc, że to on pisze pod tym nickiem??? wink
        • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:30
          Będę pisał Wielkimi literami tam, gdzie trzeba tongue_out
    • witamina_b12 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:11
      > dostałem cynk,
      to weź jeszcze magnez i na dziś wystarczy wink big_grin
      • green.amber Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:24
        a selen?? zapowiadają ochłodzenie... wink
        • witamina_b12 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:40
          green.amber napisała:

> a selen?? zapowiadają ochłodzenie... wink

fakt, trzeba by jakoś dokładniej tablice Mendelejewa przeanalizować co by niedoborów nie było smile
    • hashimotka88 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:27
      widzisz jaka ja dobra jestem? Cynkiem Cie raczę tongue_out
      w zamian za to powiedz mi gdzie sie najlepiej ustawić by przywitać kolarzyków, a może nawet coś dostać tongue_out dobra, pytanie bez sensu, pojade gdzies do centrum gdzie będzie premia, po ludziach zobaczę ze są tłumy i tam z rowerem sobie przystane smile
      • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:32
        ?? żadnego cynku od ciebie nie dostałem. to nie o ciebie chodzi, haha wink
        • hashimotka88 Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 15:50
          spoko, brałam taką opcję pod uwagę, że ktoś mógł Ci prywtanie udzielić info ale z racji zę na forum wspomniałam, że masz wyszarzona Torado, a ona o Tobie nadmieniła to wiecej obstawiałam, że chodziło o mnioe suspicious Chciałam zebyś wiedział ale Ty oczywiscie nie miałeś mnie w głowie piszac o cynku big_grin ej, nabijam sie teraz, ale serio pewności nie miałam że to o mnie chodziłoi nie było we mnie jakieś zadufania gdy pisałam o cynku. Ej Serio ktoś inny dał Ci znać? suspicious wink Nie ważne.
    • tdf-888 kończę... 05.08.14, 15:42
      .. pisanie na tym forum.
      od teraz będę tylko czytał, ze szczególnym uwzględnieniem wątków torado. mam nadzieję, że mnie czasem miło wspomni.
      • torado Re: kończę... 05.08.14, 15:46
        tdf-888 napisał:

> .. pisanie na tym forum.
        > od teraz będę tylko czytał, ze szczególnym uwzględnieniem wątków torado. mam na
        > dzieję, że mnie czasem miło wspomni.

czytanie z ukrycia się nie liczy wink
      • maruda2 Re: kończę... 05.08.14, 17:05
        tdf-888 napisał:

> .. pisanie na tym forum.

mam nadzieję, że nie big_grin
        powiedz lepiej, czy miałeś okazję usłyszeć, co za herezje ksiądz Lemański na Woodstocku głosił wink
        • tdf-888 Re: kończę... 05.08.14, 19:49
          eeee.. nie odpowiada mi konstrukcja tego forum, za dużo czasu zabiera pisanie i czytanie; trzeba odświeżać i szukać, gdzie ktoś coś napisał.
          poza tym na razie tylko ty jedna napisałaś, żebym nie odchodził a to trochę za mało.. wink
          • szarlotka_ja Re: kończę... 05.08.14, 19:53
            To i ja napiszę!
            Nie odchodź Tadeuszu. Gdzie Ci będzie tak dobrze jak tu wink
          • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 20:38
            heeh fajne to, piszesz żeby inni coś pomyśleli a wcale tak nie myślisz wink

byłam na TdP ale nie dojechałam do premii uncertain już droge mi przyblokowali. Dobra, nie chciało mi się jechać dalej, a i tak zrobiłam prawie 30 kilosó tongue_out
            hehe jak wracałam to sobie postanowiłam że bede wcześneij na mecie niż kolarze. Jechałam z predkościa 25 - 30 km/h. tylko polna drogą zeszłam ponizej 25 i zdąrzyłam jeszcze na 6 kilosów jak po mieścinie jeździli.
            Gdy na żywca patrzałam to widziałam odłaczoną 4 od peletonu i chyba jakiegoś Polaka.
            Nic ciekawego tam nie było tongue_out
            • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 20:43
              > hehe jak wracałam to sobie postanowiłam że bede wcześneij na mecie niż kolarze.
              > Jechałam z predkościa 25 - 30 km/h. tylko polna drogą zeszłam ponizej 25 i zdą
              > rzyłam jeszcze na 6 kilosów jak po mieścinie jeździli.

oczywiście te 6 km wyścigu, już w TV zobaczylam big_grin taka szybka to nie jestem by być na mecie przed kolarzami suspicious wink
              • tdf-888 Re: kończę... 05.08.14, 20:46
                a peleton widzialas? a helikopter? tongue_out nie czujesz bluesa
                • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 20:51
                  widziałam, widziałam. Nawet samochody przed peletonem. Zawsze tak robią, że ok. 30 min "przed", jadą przebierańcy, wystają kobietki zza okien samochodu i trąbią ? suspicious
                  póżniej miliicyja jedna jechała. a jakieś 5 - 10 min przed peletonem, motocyklami policjanci. NO i w końcu uciekinierzy, plus peleton.

Peleton nagrałam nawet telefonie, pare sekund.
                  za szybko się to działo tongue_out nawet nie mogłam się pogapić suspicious

--
                  Słowa tutaj są, zawsze kiedy chcą, kiedy chcą bawić się mną. Największą są zagadką, zbiorową wyobraźnią - nieprzemijalną
                  • szarlotka_ja Re: kończę... 05.08.14, 20:55
                    Hehe, znam ten ból tongue_out
                    Szykuje się człowiek pół godziny a potem tylko wiatr we włosach, 10 sekund i po kolarzach big_grin
                    • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 21:16
                      Eee. To nawet nie bol. Lepiej ze wybylam, zobaczylam na zywca peleton (pierwszy raz) niz jakbym w domu siedziala. Choc szkoda ze wolniej nie jechali tongue_out

Tak w ogole... Od dzisiaj walcze z komarami. Mam swiezutko zakupiona lampe owadobojcza. Przedtem latal mi komar nad glowa i na probe zlapalam go do dloni (zywego) i wrzucialam do fioletowej lampki. Sam peqni by tam nie wlecial tongue_out wrzucialam i patrzylam jak sie iskrzy, myslalam ze zrobi glosniejsze pstryk. Po cichu odchodzil. Lampka dziala. Zobaczymy czy cos sie na nia jeszcze zlapie.
                      • szarlotka_ja Re: kończę... 05.08.14, 21:18
                        Znaczy się to był dzisiaj Twój pierwszy raz? suspicious
                        • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 21:23
                          Nie. To jego byl pierwszy raz pod tak duzym napieciem wink ciekawe co by mi sie stalo jakbym tam lape wlozyla. Napiecie 230 V. Bardzo by mnie popiescilo? Serio sie pytam. Jak takie lampy dzialaja na czlowieka. Konia by pewnie zabilo a mnie? wink

Tak. To byl moj pierwszy raz jesli chodzi o wyscig TdP smile
                          • flirting.shadow Re: kończę... 05.08.14, 21:48
                            Napiecie raczej wielokrotnie wieksze, ale raczej nic by sie nie stalo.
                            • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 21:58
                              Wiesz ze mnie zachecasz? big_grin
                              Paluch sie tam nie dostanie ale jakiegos patyczka moglabym wlozyc wink
                              Tak z ciekawosci.zapytalam. Co moze grozic czlowieki. Kiedys kopalam sie pradem.pochodzacym z zapalniczki do gazu. Wyjmowalo sie ten czarny maly mechanizm.i kopalo sie siebie i innych wink Raz chyba dotknelam jezykiem bateri. Tej prostokatnej (puszkowatej)
                              . Na lampce pisze zeby chronic przed dziecmi. Trzymam sie z daleka ^^
                              • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 22:04
                                Ja to jestem udana. Wlasnie zlapalam.lecacego komara do reki, podeszlam pod lampke.i rzucialam jej na pozarcie. Znowu iskry polecialy wink a.nawet zapaszek spalenizny sie dalo poczuc.
                                To byl.drugi raz dla lampy. Dwa komory przyklejone do.drutow, na roznie usmazone. Teraz niech sama poluje tongue_out
                                • silencjariusz Re: kończę... 05.08.14, 22:15
                                  No właśnie... Po co Ci lampka skoro sama na komary polujesz?tongue_out
                                  • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 22:32
                                    Juz trzeciego wrzucilam big_grin serio.
                                    Widocznie musze najpierw lampe nauczyc jak to sie robi tongue_out
                                    Spoko. Jak zgasna wszystkie swiatelka i tylko nad glowa bede miala fioletowa bestie - mysle ze wtedy w ciemnosciach na komary zapoluje wink
                                    najpierw ja rozochacam tongue_out
                      • tdf-888 Re: kończę... 05.08.14, 21:23
                        pod górę zazwyczaj im wolniej idzie wink
                        • hashimotka88 Re: kończę... 05.08.14, 21:32
                          I to jest mysl. Bede na jakiejs gorze za rok na nich czekala. Przynajmniej tylkami beda krecic wink tylko... Gdzie ja Ci gore u mnie znajde, jak u mnie rownina...

Sprostowanie do wczesnienszego postu.
                          To byl pierwszy raz dla lampy, ale nie ostatni. Mam nadzieje ze niejednego jeszcze komara popiesci tym.swoim napieciem wink nad lozkiem mi bestia wisi.
                          Dla komara to byl pierwszy lecz ostatni raz. Jak sie iskrzyl to w koncu odnoza mu odpadly suspicious
                          • szarlotka_ja Re: kończę... 05.08.14, 21:38
                            Wcale, że nieprawda tongue_out
                            Ja się pod górę ustawiłam i nic z tego. Śmigli tak, że tylko wiatrem powiało big_grin
          • czarny.onyks Re: kończę... 05.08.14, 22:40
            tdf-888 napisał:

> eeee.. nie odpowiada mi konstrukcja tego forum, za dużo czasu zabiera pisanie i
            > czytanie; trzeba odświeżać i szukać, gdzie ktoś coś napisał.

święta prawda.....a ile czasu wolnego sie robi na inne rzeczywink
            chyba musze to przemyśleć....

> poza tym na razie tylko ty jedna napisałaś, żebym nie odchodził a to trochę za
            > mało.. wink

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

ciekawe, czy ktoś jeszcze napiszetongue_out
    • czarny.onyks Re: podaję odpowiedź 05.08.14, 22:38
      a ja myślałam, że Ty jesteś ponad to...wink
      i zwisa Ci kto i co gada....

zwłaszcza jakiś obcy nick...bo rozumiem, gdybyś się nami przejmowałbig_grin tongue_out
      • maruda2 Re: podaję odpowiedź 06.08.14, 00:10
        jak przeczytać ciurkiem ten wątek, to dziwaczny jest tongue_out najpierw przekomarzanki, potem mordowanie komarów a w końcu kolarze...
        • hashimotka88 Re: podaję odpowiedź 06.08.14, 02:29
          Heheh big_grin
          Mowisz.... Przekomarzanki
          mordowanie komarow
          mordenczy wyacig kolarzy
          ale to nie koniec.
          Koszmar mam z komarami i mam mrzonke by sie ich pozbyc ale choIercia jak? Niemozliwe?
          Co do.koszmaru... Mialam.sen, co koszmarem do konca nie byl. Niedawno mi soe snil, zanim jeszcze komar mnie nie upizdzil w noge uncertain jeszcze slysze jak conajmniej dwa bzykaja... Co mi sie snilo? Ze mam isc na egzamin. Ze jest jutro ale dziwne w tym wszystkim bylo to ze juz mam tytul mgr-a ale koles jeszcze sobie o egzaminke przypomnial. Nic si nie uczylam. W pewnym momencie stresa zaczelam odczuwac i juz mialam brac sie za ksiazki i uczyc tej ostatnij nocki. A potem mysl "po jakiego ciorta, skoro ja juz nie studiuje ? " big_grin skoro mam wszystko zaliczone. No i poszlam.spac ^^ we snie poszlam...suspicious a na jawie to ja wstalam zeby walczyc z koszmarnymi komarami uncertain
      • tdf-888 Re: podaję odpowiedź 06.08.14, 09:38
        owszem wisi mi to kalafiorem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka