Dodaj do ulubionych

samotni odezwijcie się

17.01.15, 21:02
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, mam nadzieje że tak. Chciałabym poznać kogoś, pogadać, spędzić wspólnie czas może coś więcej. Czuję się samotna, bardzo zawiodłam się na ludziach, nie mam bliskiej osoby. Mam 38 lat, jestem mamą nastolatka, rozwiedziona wiele lat temu, dość nieśmiała, wrażliwa, uczuciowa, raczej domatorka ale lubię się też dobrze bawić, wysoka, szczupła, zadbana. Fajnie byłoby pogadać z kimś o wszystkim i o niczym konkretnymsmile Szukam bratniej duszy, przyjaciela, przyjaciółki kogoś z Lublina lub okolic.
Obserwuj wątek
    • tornnado Re: samotni odezwijcie się 17.01.15, 22:52
      Powiedz jak można się z Tobą skontaktować. W razie co napisz do mnie na mojego meila gazetowego tornnado@gazeta.pl
      • czarnolcia77 Re: samotni odezwijcie się 18.01.15, 09:53
        Witaj tornnado. Masz nie aktywowany profil, nie mogę Ci wysłać emaila sad
        • czarnolcia77 Re: samotni odezwijcie się 18.01.15, 11:01
          Gdyby ktoś chciał pogadać to mój numer gg 52662766
    • kd-71 Re: samotni odezwijcie się 25.01.15, 00:23
      hejj
      Darek miło mi
    • xxx_pankracy_xxx Re: samotni odezwijcie się 25.01.15, 00:39
      ja jestem ze szczecina ale pogadać zawsze możemy.
      nie ma się o załamywać czarnolcia smile chociaż, jeżeli zawiodłaś się na ludziach to musisz być gotowa na to, że w sieci ludzie potrafią być bardzo skrajni. zalecam ostrożność i życzę udanych chwil z nowymi znajomymi.
      może tobie się uda znaleźć kogoś interesującego. ja wciąż szukam i to jest cholernie trudne. tym bardziej że jestem facetem a w necie to 95 procent populacji wink
      • kd-71 Re: samotni odezwijcie się 25.01.15, 00:41
        hejjj
        • czarnolcia77 Re: samotni odezwijcie się 28.01.15, 22:17
          hej Darku, miło poznaćsmile
      • czarnolcia77 Re: samotni odezwijcie się 28.01.15, 22:22
        Witaj Pankracy. Powiem Ci że jestem bardzo ostrożna i nastawiona dość sceptycznie na takie netowe znajomości, ale pogadać zawsze miło nie musowo od razu się umawiać na żywo. Ale z czasem kto wie co się może z tego urodzić smile Od dawna szukasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka