maruda2 03.08.15, 16:54 wyścig się zaczął i upały też współczuję tym chłopakom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: tour de Pologne 04.08.15, 07:33 W zeszlym roku pierwszy raz obserwowalam kolarzykow Ile to sie czlowiek naczekal zanim nadjechali nif ciekawego. Zbyt szybko migneli nom ciezko im bedzie... Ale zawsze mogloby byc gorzej, co nie Maruda ? (Marida poczatkowo napisalam ^^ ) mogloby byc np tour de Africa Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: tour de Pologne 04.08.15, 09:15 Dziś z balkonu będę mógł ich obserwować Odpowiedz Link
salsa13only Re: tour de Pologne 04.08.15, 10:38 U mnie całe miasto zablokowane na tą okoliczność, też pomacham chłopakom Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tour de Pologne 25.08.15, 13:33 na pierwszym etapie (w waw) byłem, kwiatka widziałem w walce i po wyścigu pod autokarami; teraz mś w lekkiej oglądam oraz mamy czas trzeciego wielkiego touru - vuelty.. też oglądam... acz na nic wielkiego nie liczę. dziś piękne, miłe chmurki, czuję się jak dzieciak na wakacjach, że mogę se live oglądać wieczorne zawody z dalekiego wschodu w takiej porze Odpowiedz Link